• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : گشت ارشاد : فرهنـگ سازی یا ترسوندن؟

من دقت کردم!به کسایی که خیییییلی افتضاحه سر و وضعشون گیر نمی دن!چون می دونن طرف میشوره میذارشون کنار...
+بی منطقیشون حرص آدمو در میاره!یعنی چی تا یه ساعت مشخصی یه تعداد مشخصی باید تو ون نشسته باشن؟!بعد تازه میگی آقا ولم کن از من صدتا بدترشم هس،میگه یه ذره صب کن یکی بدتر از تو رو گیر بیارم تو رو بذارم بری!
آخه یعنی چی؟!طرف یا سر و وضعشه خوبه یا نه.دو حالت بیشتر نداره!چه معنی داره یکی رو گیر بیارم جای تو؟!

من دقت کردم ومیبینم تمام افردای که گشت وارشاد بهشون گیر میده یکم موهاشون بیرونه ..به نظرمن این فرهنگ سازی نمیتونه

+اینکه یه ترس تووجود فردی که بهش تذکر میدن هستش ...واکثر مامور های گشت ارشاد من دیدم خیللی رفتار توهین امیزی با طرف مقابل دارن ;;)

• لایک
امتیازات: usboy

با زور و توهین که نمیشه فرهنگ سازی کرد !! خب همینه که الان گرفتنشون فرهنگشونو ساختن فرستادن بیرون :)) فردا گشت نباشه که بازم همون آشه و همون کاسه !!

نمیشه اینو اسمشو گذاشت فرهنگ سازی ... فقط میخوان بگن که ما ساکت نیستیم و با فرهنگ غرب مبارزه میکنیم ...

ولی انگاری یادشون رفته دوره ی تیر و تفنگ و زور گذشته ...

اول بگم که شهر ما اصن گشت ارشاد نداره ;D (اینجا همه راحتن)
لکن به نظر من اصن درست نیس که نیروی انتظامی ک وظیفش مقابله با اشراره رو در مقابل مردم عادی قرار داد چون این هم توهین به مردمه هم شان نیروی انتظامی رو پایین میاره.

به نقل از احـــــــمد :
اول بگم که شهر ما اصن گشت ارشاد نداره ;D (اینجا همه راحتن)
لکن به نظر من اصن درست نیس که نیروی انتظامی ک وظیفش مقابله با اشراره رو در مقابل مردم عادی قرار داد چون این هم توهین به مردمه هم شان نیروی انتظامی رو پایین میاره.

اتفاقا بجنورد خوب گشت وارشاد داره اقا احمد سرارم همش گشت ارشاده شايد نواسفراين نباشه

دو تا ایراد اساسی هست در مورد گشت ارشاد :
اول اینکه اگر قرار به فرهنگ سازی هست که از راه های فرهنگی باید صورت بگیره نه ضدفرهنگی (نظیر توهین و تحقیر)
دوم اینکه اصلا روی اینکه خود این فرهنگ رو جا انداختن و اجباری کردنش درسته یا نه خیلی بحثه ;D اگه فرض کنیم این راهشون جواب بده و فرهنگ بشه اونوقت نوعی اجبار اجتماعی در مورد حجاب بوجود میاد که خودش هیچ تضمینی نیست که درست باشه .
چیزیه که واقعا فقط باعث احساس عدم امنیت میشه توی خیابون ها و هیچ کار مثبتی هم نمی کنه .
هدف : ترویج حجاب در جامعه
ابزار : زور و توهین و تحقیر
نتیجه : ایجاد نفرت و زده شدن از حجاب توسط اکثریت افراد تحت تاثیر (دقیقا نتیجه ای برعکس هدف)
واضحه که اشتباهه .

اصلا بحث سر این نیست که می خوان فرهنگ سازی کنن یا زوره و اجبار. گشت ارشاد صرفا یک بهانه ی خوب برای کنترل جامعه است. بی حجابی قطعا ضربه ای به حکومت وارد نمی کنه. نه باعث می شه آمریکا به ایران حمله کنه، نه قحطی بیاد نه بلا آسمانی سرمون نازل بشه. مشکل فرهنگ هم نیست چون رفتار های دیگه ی اونها خلاف این رو ثابت می کنه. پس چرا باید انقدر با چنگ و دندون و زور سعی در فرهنگ سازی داشته باشن؟
با جولان دادن و دندان نشان دادن در خیابان حکومت سعی می که اقتدار و قدرتش رو به مردم نشون بده. این مسئله که "من حتی می تونم در کوچکترین مسائل زندگیتون دخالت کنم."
نه فرهنگ سازیه و نه هیچ چیز دیگه و نه ککشون در مورد حجاب می گزه. صرفا یک نمایش قدرته.

نظرم درمورد گشتِ ارشاد؟!
وقتی خودمون ی چیزی رو رعایت نمیکنیم حقِ اینکه انتظار داشته باشیم کسِ دیگه ای رعایت کنه نداریم. بارها شده میخوایم از خیابون رد شیم یا حتی وسط خیابون دور بزنیم ولی یِ ماشین حاضر نمیشه وایسه ولی حداقل از ماشینِ نیروی راهنمایی رانندگی انتظار داریم وایسه ولی خیلی وتا اونم اینکارو نمیکنه. بارها دیدیم خودِ افرادی ک مامورِ انجامِ قوانینی اند خودشون اون قوانین رو انجام نمیدن. نمونه ـش همین نیروی گشتِ ارشاد. (بعضی ـاشون حالا)
سفر بودیم یجا وایسادیم چیزی بگیریم ک ی نفر با لباس شخصی اومد کنارِ یکی از اقوام مدارک ـشو گرفت و گفت بیا فلان جا و بلوز آستین دار بپوش. به خاطرِ بلوزِ حلقه آستین میخواستن دادگاهیش کنن و 3روز بیشتر مارو تو اون شهر نگه دارن :|
حالا اینا هیچی، هرجایی آدم متناسب با جاش لباس میپوشه دیگه. مثلا بابای من در شانش نیس ک با شلوار جین و تی شرت بره دانشگاه یا من نمیتونم با همون لباسی که میرم بیرون برم مدرسه. خب به نظرتون در شانِ یِ سروان یا نمیدونم سرهنگ یا هرچی دیگه هست که تو اداره گشت ارشاد با تی شرت باشه؟!
اصن یِ مامورِ گشت ارشاد که باید مامور اخلاق و اینام باشن و اینا باید ی فرد رو تحقیر کنه و اجازه ی حرف زدن نده؟! اینجوری که اگه من باشم بجا اینکه حرفشو گوش بدم انقد حرصم میگیره که از رو لج و لجبازی ـم شده خلاف ـشو انجام میدم.

به نقل از ∞nilofar banihashem :
اتفاقا بجنورد خوب گشت وارشاد داره اقا احمد سرارم همش گشت ارشاده شايد نواسفراين نباشه

حالا تو سر ارم چیکار داری؟؟؟؟ :-"

+به نظر من گشت ارشاد یه چیز بسیار اصافست!! توهین مستقیمه به طرز فکر افراد! چه بسا گشت ارشاد ها مثل قاتل با آدم رفتار میکنن!!

باور کن!!! همچی میپرن به آدم که انگار با یه قاتل زنجیره ای روبه رو هستن!!! یکی نیست بهشون بگه این کار شما زشت تره!!

سر خیابون ما,خانومه رو جلو چشم شوهرش از ماشین آوردن بیرون و رفتن اداره که ازش تعهد بگیرن!!! [-(

متآسف شدم واسه خودم حتی!!!

برای من فرق نداره گشت باشه یا نباشه! ولی اگه قراره باشه,مثل آدم رفتار کنن! اگه قراره نباشه,مثل آدم رفتار کنیم!

مسلما ترسوندنه آخه یعنی چی به ناموس مردم با زور بگی روسری سرت کن نه آخه این درسته آخه درسته با ترس حجاب ایجاد بشه ببینید نمی خوام ذهنیتتون نسبت به من خراب بشه من خودم کاملا با حجاب موافقم ولی این شکلی بابا مردم وقتی نیروی انتظامی رو می بینن باید احساس آرامش کنن نه احساس ترس...

تو چه انتظاری داری از این بشر/خواهر روسری سرت کن که من تحریک نشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا