• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    178
خانوماها حس میکنن دست بالاتر رو دارن یا اقایون؟
میگم وقتی یه خانوم برابری مرد و زن رو قبول نداره احتمالا نظرش اینه زنان دست بالاتر رو دارن

این برام سوال بود

• لایک
امتیازات: DAMUS
میگم وقتی یه خانوم برابری مرد و زن رو قبول نداره احتمالا نظرش اینه زنان دست بالاتر رو دارن

این برام سوال بود
بله دیدم این افراد رو البته یه نظری دارم که توی نظرات کم طرفدار بیان میکنم

این برام سوال بود
نظر کم طرفدارم رو پاک میکنم ، باید حالا توضیح بدم که نههههه ببین و مزد خلاصه تفاوت هم دارن و.... دقیقا داستان کومونیسته که باید اثبات کنی اقا برابری به شکلی که تو تو ذهنته وجود نداره بلکه باید عدالت باشه

ببین مثلا یچیزی که بهش باور دارم اینه مسائل رو باید یونی سکس دید نه اینکه تفکیک کنیم

حقوق ۸ ساعت کار زن و مرد نباید فرق کنه چون دارن یک اورده رو میارن برای اون نهاد

یا ارث و میراث
یا حق رای که نبود قبلا
یا موندن حق نظر و قدرت پدر بعد ۱۸ سالگی

اینا باید یونیسکس باشن، زن و مرد نداره

ولی مثلا تو ورزش اکثر رشته ها، درامد اون باشگاه تو بخش مردونش از اسپانسر و بلیت فروشی و ... بیشتره

حق خوری نیست درامد و پاداش فوتبالیست مرد از زن بیشتر باشه
(من یسری ادم دیدم اعتراض داشتن چرا برابر نیست)

همونطور که مدلای زن پولدار تر مدلای مردن

من جواب نظرتون رو اگر اشکالی نداره اینجا بدم چون یکجورایی مرتبط به همین تاپیک بود. بله درسته زن و مرد باهم "برابر" نیستن، اگر به‌طرز مغلطه‌واری از لفظ "برابر بودن" بخواییم استفاده کنیم. بله قطعا زن و مرد باهم از نظر فیزیولوژیکی تفاوت دارن همونطور که حتی بین افراد یک جنسیت هم نمیشه دو نفر رو پیدا کرد که باهم کاملا یکسان باشن و هیچ فرقی نداشته باشن:((
فمینیسم در مورد "اثبات یکسان بودن" انسان‌ها نیست. قطعا آدم‌ها یکسان نیستن و باهم تفاوت دارن ولی این تفاوت‌ها نباید توجیه‌گر ستم و تبعیض یا پایمالی حقوق انسانی‌ اون‌ها باشه.

ببین مثلا یچیزی که بهش باور دارم اینه مسائل رو باید یونی سکس دید نه اینکه تفکیک کنیم

حقوق ۸ ساعت کار زن و مرد نباید فرق کنه چون دارن یک اورده رو میارن برای اون نهاد

یا ارث و میراث
یا حق رای که نبود قبلا
یا موندن حق نظر و قدرت پدر بعد ۱۸ سالگی

اینا باید یونیسکس باشن، زن و مرد نداره

ولی مثلا تو ورزش اکثر رشته ها، درامد اون باشگاه تو بخش مردونش از اسپانسر و بلیت فروشی و ... بیشتره

بله اقا ، برابری به شکلی تو ذهن بچه های تینیجر هست وجود نداره ، اتفاقاااا من میگم برابری نباشه بلکه یکسری اپشن ها بر اساس جنسیت باشه و نگاه خیلی نگاه صنعتی نباشه ، مثلا اپشن هایی برای زایمان ، تربیت ، قاعدگی و... خانم ها و همین تربیت و .... برای اقایون . یکسری چیز ها توان جسمی و میناش اونه خوب نمیشه برابری به اون شکلی که تو ذهن ها هست نباشه ، ولی چه فرقی بین هوش و استعداد و توانایی بر اساس جنسیت هست؟ هیچی ولی باید قبول کنیم عملکرد انسان ها بر اساس جنسیت ممکنه متفاوت باشه .

من جواب نظرتون رو اگر اشکالی نداره اینجا بدم چون یکجورایی مرتبط به همین تاپیک بود. بله درسته زن و مرد باهم "برابر" نیستن، اگر به‌طرز مغلطه‌واری از لفظ "برابر بودن" بخواییم استفاده کنیم. بله قطعا زن و مرد باهم از نظر فیزیولوژیکی تفاوت دارن همونطور که حتی بین افراد یک جنسیت هم نمیشه دو نفر رو پیدا کرد که باهم کاملا یکسان باشن و هیچ فرقی نداشته باشن:((
فمینیسم در مورد "اثبات یکسان بودن" انسان‌ها نیست. قطعا آدم‌ها یکسان نیستن و باهم تفاوت دارن ولی این تفاوت‌ها نباید توجیه‌گر ستم و تبعیض یا پایمالی حقوق انسانی‌ اون‌ها باشه.
اقا خوب منم همینو گفتم دیگه ، میگم مخالف این مسخره بازی های شیو نکردن و اصرار بر شبیه بودن هستم.
هرانسانی متفاوت هست بله ، ولی جنسیت هم تعین کنندست ، باید بر اساس جنسیت یکسری چیز ها تفاوت داشته باشه ، مثلا دولت میتونه کارفرما رو مجبور به دادن اپشن زایمان و شیردهی و... برای خانمها کنه ، اتفاقا اون بخش جنسیت روی توان جسمی هم موثر که توی ورزش و رزمی وجنگی خیلی تفاوت ایجاد میکنه ،راهکار اینکه مثلا توی ارتش براین اساس وظیفه ها تقسیم بشه نه اینکه اصرار بر اینکه یکنفر با ۴۰ کیلو وزن یک کار طلقت فرسا رو توی ارتش به جای اقا انجام بده که راندمان هم پایین بیاد ، اون خانوم توی ارتش چه میدونم خلبان باشه یا هرچی

اقا خوب منم همینو گفتم دیگه ، میگم مخالف این مسخره بازی های شیو نکردن و اصرار بر شبیه بودن هستم.
هرانسانی متفاوت هست بله ، ولی جنسیت هم تعین کنندست ، باید بر اساس جنسیت یکسری چیز ها تفاوت داشته باشه ، مثلا دولت میتونه کارفرما رو مجبور به دادن اپشن زایمان و شیردهی و... برای خانمها کنه ، اتفاقا اون بخش جنسیت روی توان جسمی هم موثر که توی ورزش و رزمی وجنگی خیلی تفاوت ایجاد میکنه ،راهکار اینکه مثلا توی ارتش براین اساس وظیفه ها تقسیم بشه نه اینکه اصرار بر اینکه یکنفر با ۴۰ کیلو وزن یک کار طلقت فرسا رو توی ارتش به جای اقا انجام بده که راندمان هم پایین بیاد ، اون خانوم توی ارتش چه میدونم خلبان باشه یا هرچی
با فرض راندمان ۱۰۰ درصد من فرقی بین خلبان زن و مرد نمیبینم

فرصتش باشه، نخواستن بیان، نیان موردی نی

درامد ادما توی این فیلدا بستگی به آورده‌ای داره که برای کمپانی میارن. فوتبال مردان خیلی بیشتر از زنان طرفدار ذاره و فوتبالیستاش تحت فشار بیشتری هستن طبیعیه که درامدشون بیشتر باشه
توی مدلینگ هم بستگی به این داره که اون آدم چقدر درامد کمپانی رو زیاد کنه و تبلیغاتش موثر باشه، معلومه که مردم به خانم‌ها بیشتر نگاه می‌کنن، ولی آقایونی هم هستن که پرطرفدارن و از خانمای سطح متوسط بیشتر درمیارن
این دوتا حوزه مناسب بررسی نیست در کل

من داشتم میدیدم کیا به برابری زن و مرد رای منفی دادن

دیدم دختر هم توشونه، جالب شد برام بدونم چرا

پ.ن: برا همه بازه دیگه؟
من خودم مخالف زدم
چون اونجوری که فهمیدم صحبت از یه برابری تام هست (حداقل باید گذینه های دیگری هم مطرح بود توی نظرسنجی) که خب نه از لحاظ ذهنی ممکنه(آمادگیش حتی در آرمانی ترین حالت هم در بشریت حال حاضر موجود نیست چه برسه به همین ایران خودمون) نه فیزیکی و مادی

به نظرم برابری باید در اصول اصلی زندگی و آزادی های فردی برقرار بشه هم برای زنان و هم مردان و همین کافیه و مثل همیشه شعار من توی هر موضوعی اینه که نه افراط نه تفریط حد وسط همواره درست ترینه

متأسفانه حتی خود منم دیدگاهم نسبت به فمنیسم یکم آلوده شده همش هم زیر سر انفلونسر هایی مثل شیما کاتوزیان و محمد دانه کاره

آخرین ویرایش:
با فرض راندمان ۱۰۰ درصد من فرقی بین خلبان زن و مرد نمیبینم

فرصتش باشه، نخواستن بیان، نیان موردی نی
نگاهت مشکلی نداره ، میگی من یه نیاز و یه کاری دارم با این شرایط کسی میتونه بیاد انجام بده وگرنه مشکل خودشه ،کاملا درسته . پس تایید میشه که جنسیت چه مرد چه زن به هرحال محدودیت هایی ایجاد میکنه دیگه؟

درامد ادما توی این فیلدا بستگی به آورده‌ای داره که برای کمپانی میارن. فوتبال مردان خیلی بیشتر از زنان طرفدار ذاره و فوتبالیستاش تحت فشار بیشتری هستن طبیعیه که درامدشون بیشتر باشه
توی مدلینگ هم بستگی به این داره که اون آدم چقدر درامد کمپانی رو زیاد کنه و تبلیغاتش موثر باشه، معلومه که مردم به خانم‌ها بیشتر نگاه می‌کنن، ولی آقایونی هم هستن که پرطرفدارن و از خانمای سطح متوسط بیشتر درمیارن
خب منم همینو گفتم، گفتم باید خروجی و وزودی کارو دید بعد گفت چرا برابر نیستن

کار تو شرکت ولی به نظرم تفاوت خاصی روی مرد و زن نیست

ببینید اصلا مفهوم پیچیده‌ای نیست پیچیده‌ش کردن
اصل موضوع اینه که آقا من میخوام برم توی معدن کار کنم، کسی نباید جلوی منو بگیره‌. کارش سخته؟ باشه. کم‌کاری کردم؟ اخراج میشم. می‌خوای بری میکاپ آرتیست بشی؟ برو بشو. حالا باید با یک عالمه زن رقابت کنی ولی برو بشو فرصتش برات باز باشه
«موقعیت‌ها» و «فرصت‌ها» مخصوصا برای استخدام برابر باشن.

اها این خوب شد . پس قبول دارید که این اسمش عدالته و برابری نیست دیگه؟

• لایک
امتیازات: Raha~
نگاهت مشکلی نداره ، میگی من یه نیاز و یه کاری دارم با این شرایط کسی میتونه بیاد انجام بده وگرنه مشکل خودشه ،کاملا درسته . پس تایید میشه که جنسیت چه مرد چه زن به هرحال محدودیت هایی ایجاد میکنه دیگه؟
اینکه توخودت بدونی یه محدودیت داری فرق داره تا سیستماتیک محدود شی

شیو نکردن چه ربطی داشت این وسط(((((:
بخش اول منطقی بود ولی خب توان جسمی آدم‌ها می‌تونه باهم متفاوت باشه دیگه((: وقتی هر دو شرایط مورد نیاز برای اون شغل رو داشته باشن حداقل من تفاوتی بین خلبان مرد و زن نمی‌بینم.

اینکه توخودت بدونی یه محدودیت داری فرق داره تا سیستماتیک محدود شی
بله منم میگم نباید سیستماتیک مشکلی ایجاد کنه که هیچ بلکه یه کمکی هم بکنه برای اسایش ، نظر شخصیمهپ

مشکل من با اون تینیجرایی که این رو هم نمیپذیرنن و میخوان جرواجر کنن ادمو!

بخش اول منطقی بود ولی خب توان جسمی آدم‌ها می‌تونه باهم متفاوت باشه دیگه((: وقتی هر دو شرایط مورد نیاز برای اون شغل رو داشته باشن حداقل من تفاوتی بین خلبان مرد و زن نمی‌بینم.
نصف خلبان های اسراییل که اومدن رو ایرام بمب ریختن زن بودن

میخوای بگی نمیبینی طرفدارهای فمنیسم رو؟

خلبان مثال بود ، محتوای اصل حرفم رو اگر اوکی هستی دمت گرم

بله منم میگم نباید سیستماتیک مشکلی ایجاد کنه که هیچ بلکه یه کمکی هم بکنه برای اسایش ، نظر شخصیمهپ

مشکل من با اون تینیجرایی که این رو هم نمیپذیرنن و میخوان جرواجر کنن ادمو!
ببین من صرفا با این مشکل دارم تو فمنیسم، نمیدونم شاید برای فمنیسم هم نباشه

اینکه مثلا اون معدن بیاد بگه اقا من برای شکوندن ۵ تا سنگ روزی ۲ میلیون میدم

بعد تو زن باشی بری اونجا یدونه سنگ بشکونی بگی به منم اندازه ۵ تا سنگ شکوندن پول بدید

این تو کت من شخصا نمیره

شاید همین مثالی که زدم اصلا از فمنیست نما ها باشه اصلا

• لایک
امتیازات: DAMUS
Back
بالا