• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    178
نه اقا این چه چزت و پرتیه ، احتمالا فردا هم ج ا افتاد بیایم به هر ادم بی تخصصی صرفا چون هزینه داده پست و مقام بدیم؟
این موضوع بسیار رایجیه ها. من هم باش مخالفم ولی باید درست نقد کنیم مساله رو
دلیلی که برای تبعیض مثبت ذکر میشه کاملا قابل تامله. شخصا هیچ طرفداری هم ازشون ندیدم که بگه بلندمدت این تبعیض به نفع جامعه ست. حرف همه شون اینه این ایده یه مدت پیاده بشه، طبقه ی تحت ظلم شکوفا بشن و بعد دوباره به شایسته سالاری بی چون و چرا برگردیم.
مساله کاملا قابل بررسیه

باید خیلی بیشتر درموردش مطالعه کنی و بعد بیای نظر بدی
چیزی که من متوجه شدم درحد ۴ تا ریلز اینستاگرامی اطلاعات داری حتی رشته‌توییت هم نه:((
دقیقا اطلاعتم دز حد چیزی هست که دیدم ، من از اول هم با فلسفش که بحث نکردم ،گفتم بله اون ارزش ها درست ، ولی با جریاناتی که وجود داره مخالفم ، واقعا ادعایی هم ندارم

• لایک
امتیازات: Raha~
اخه مناقشه در همینه که کارفرما ممکنه بگه آورده این ها با هم متفاوته. یه زن ممکنه مرخصی زایمان لازم داشته باشه برای مدت قابل توجهی مثلا. پس ممکنه کارفرما فکر کنه سود در اینه که کارمند مرد استخدام کنه. نظرتون در مورد این چیه؟
حقوق ۸ ساعت کار زن و مرد نباید فرق کنه چون دارن یک اورده رو میارن برای اون نهاد
(منظورم فقط سینا نیست، میخوام سوال مطرح کنم بحث گرم بشه)

به‌نظرم احمقانه‌ست
اصلا یک‌جور تحقیره
این هم داره برابری موقعیت‌ها و فرصت‌ها رو نقض می‌کنه
این دقیقا دلیل مخالفت منه.
من داشتم امروز پست های سال ۲۰۱۲ ۲۰۱۱ خودم تو همین تاپیک رو میدیدم و خیلی قوی میگفتم فمنیستم. جدا از شور کودکی، با آرمان احیای حقوق انسانی زنان کاملا موافق بودم(همچنان هستم)
اما فمنیسم در نمونه هایی مثل همین تبعیض مثبت، به جای توانمندسازی زن به نظرم اتفاقا زن رو موجودی ضعیف جلوه میده. موجودی که نیازمند اون کمکه.
این نقد به نظرم به فمنیسم امروز وارده. عمده ی تمرکزش به جای توانمندسازی زنان، بر دادن سوبسیدهایی(مشابه تبعیض مثبت) به اونهاست.

آخرین ویرایش:
همه شون اینه این ایده یه مدت پیاده بشه،
سوال اینکه پایان این ماجرا کجاست؟؟ اگه افرادی که بهشون ظلم شده جدی جدی قدرت رو به دست گرفتن(بیشتر توی کشور هایی که دموکراسی نیست) اونوقت کی پاسخگوی عقده گشایی هاست؟

اخه مناقشه در همینه که کارفرما ممکنه بگه آورده این ها با هم متفاوته. یه زن ممکنه مرخصی زایمان لازم داشته باشه برای مدت قابل توجهی مثلا. پس ممکنه کارفرما فکر کنه سود در اینه که کارمند مرد استخدام کنه. نظرتون در مورد این چیه؟

شما وقتی میری مرخصی زایمان حقوتو بیمه میده نه کارفرما از این لحاظ فکر کنم واقعا بازم براش فرقی نکنه

نیروی خوبی باشی ۹ ماه میری، جایگزینت میاد، تو بر میگردی

سوال اینکه پایان این ماجرا کجاست؟؟ اگه افرادی که بهشون ظلم شده جدی جدی قدرت رو به دست گرفتن(بیشتر توی کشور هایی که دموکراسی نیست) اونوقت کی پاسخگوی عقده گشایی هاست؟
در مورد زنان داریم صحبت میکنیم همچنان؟
زنان قدرت رو در دست بگیرن در تمام دنیا؟ نمیدونم چنین چیزی انقدر دور از تجربه ی تاریخی انسانه که هیچ ایده ای ندارم بعدش چی میشه.

من داشتم امروز پست های سال ۲۰۱۲ ۲۰۱۱ خودم تو همین تاپیک رو میدیدم و خیلی قوی میگفتم فمنیستم. جدا از شور کودکی، با آرمان احیای حقوق انسانی زنان کاملا موافق بودم(همچنان هستم)
اما فمنیسم در نمونه هایی مثل همین تبعیض مثبت، به جای توانمندسازی زن به نظرم اتفاقا زن رو موجودی ضعیف جلوه میده. موجودی که نیازمند اون کمکه.
این نقد به نظرم به فمنیسم امروز وارده. عمده ی تمرکزش به جای توانمندسازی زنان، بر دادن سوبسیدهایی(مشابه تبعیض مثبت) به اونهاست.
توی این سایت هز نقدی که به فمنیست وارد کنی از بیخ میزنن ،مثل مسلمونا که میگن نه اون مسلمون واقعی نیست ، میگیم این چی پس میگن نهههه اسلام واقعی یه چیز دیگست ، میگم خب پس کو اون اسلام واقعی ؟ بله فمنیست ذاتن عالی ولی بی راهه هایی که رفته هم بپذیرید . ببخشید البته نمیخواستم بحث تبعیض مثبتو خراب کنم

دقیقا اطلاعتم دز حد چیزی هست که دیدم ، من از اول هم با فلسفش که بحث نکردم ،گفتم بله اون ارزش ها درست ، ولی با جریاناتی که وجود داره مخالفم ، واقعا ادعایی هم ندارم
روی یه‌سری چیزا توی مدیا خیلی مانور داده میشه، و چون کمتر هستن بیشتر بولد میشن
توی دنیای واقعی اصلا همچین چیزی وجود نداره
من اخرش نفهمیدم با چی مخالفی
اگر با شیو نکردن مخالفی که بهداشت فردی هست و من خوشم نمیاد مردی هم زیر بغلش رو شیو نکنه مخصوصا توی تابستون.
اگر با رنگ فانتزی کردن موها مخالفی هم که به ما چه کله خودشونه
اکثر موضوع به ما آسیب‌زننده نیست

تروخدا کامل سلسه محتوا رو دنبال کن ، به من چه که طرف شیو میکنه یا نه ،بحث اینکه یا فمنیسم ذاتن چی هست و الان توی چه مسیری؟ من میگم مخالف اون جریان /فمنیستی هستن که خودشونو جر میدن برای زن های پلستاین و حرف از برابری میزنن که وجود مطلق نداره و تفکرشون هم شیو نکردن و.... هست
شیو نکردن هم یه جور مبارزه با استانداردهای زیبایی ایه که از زن‌ها انتظار میره بهش عمل کنن. فمنیست دنبال احقاق حقوق همه زن هاست که زن های فلسطین هم شاملش میشن. این چیزهایی که مسخره اش میکنی هم بخشی از فمنیسمن و در حد خودشون یه اکتن و مهمن.

در مورد زنان داریم صحبت میکنیم همچنان؟
زنان قدرت رو در دست بگیرن در تمام دنیا؟ نمیدونم چنین چیزی انقدر دور از تجربه ی تاریخی انسانه که هیچ ایده ای ندارم بعدش چی میشه.
نه چیکاز به زنا دارم ،فرض کن قدرت خییلی بدون بستر سازی به جای تلاش برای عدالت بیوفته دست سیاهپوست های عزیزی که سالها بهشون ظلم شده یا هر مرود مشابهی

اگر با شیو نکردن مخالفی که بهداشت فردی هست و من خوشم نمیاد مردی هم زیر بغلش رو شیو نکنه مخصوصا توی تابستون.
اگر با رنگ فانتزی کردن موها مخالفی هم که به ما چه کله خودشونه
اکثر موضوع به ما آسیب‌زننده نیست
مغلطه نکن رها جان متوجه شدید منظورم از این حرف چی بود❤️

نه چیکاز به زنا دارم ،فرض کن قدرت خییلی بدون بستر سازی به جای تلاش برای عدالت بیوفته دست سیاهپوست های عزیزی که سالها بهشون ظلم شده یا هر مرود مشابهی
آخه من ارتباط چیزی که میگی به حرفم رو نمیفهمم
فیلم سینمایی که داریم نمیسازیم. میگیم یک جایگاه از هر ده جایگاه مثلا داده بشه به سیاهپوست ها. نمیگیم تمام کابینه ی ترامپ سیاهپوست بشن که
اینی که تو میگی مغلطه ی پهلوان پنبه ست. تبعیض مثبت اصلا ارتباطی با صحبت تو نداره.

• دابل‌لایک
امتیازات: DAMUS
۸ سال قدرت جهان دست سیاه پوست بود

کار خاصی نکرد

من داشتم فکر می‌کردم اگر مرخصی اجباری پدری بدن هم بار کمترش روی دوش زن تازه زایمان‌کرده‌ست هم این انگیزه رو به کارفرما نمیده :‌)))
مرخصی زایمان زن ۳ ماهه؟ هرچقدر بود همون مقدار شوهرش هم مرخصی داشته باشه

ولی کلا قانون باید طوری طراحی شه که هزینه مرخصی زایمان روی دوش کارفرما نیفته، اون وقت دیگر انگیزه نداره به جای نگاه به عملکرد، به جنسیت و تاهل نگاه کنه

فیلم سینمایی که داریم نمیسازیم. میگیم یک جایگاه از هر ده جایگاه مثلا داده بشه به سیاهپوست ها. نمیگیم تمام کابینه ی ترامپ سیاهپوست بشن که
اینی که تو میگی مغلطه ی پهلوان پنبه ست. تبعیض مثبت اصلا ارتباطی با صحبت تو نداره.
اقا چرا باید برای مثلا یک رنگ پوست خاص یه جایگاه متفاوتی طراحی بشه؟؟ این خودش تحقیر

آخرین ویرایش:
راست میگی من زدم تو جاده خاکی الان که خوندم ،ذهتم شده جنگ و سقوط و ...

من داشتم فکر می‌کردم اگر مرخصی اجباری پدری بدن هم بار کمترش روی دوش زن تازه زایمان‌کرده‌ست هم این انگیزه رو به کارفرما نمیده :‌)))

ولی کلا قانون باید طوری طراحی شه که هزینه مرخصی زایمان روی دوش کارفرما نیفته، اون وقت دیگر انگیزه نداره به جای نگاه به عملکرد، به جنسیت و تاهل نگاه کنه
۹ ماه هست

و حقوق رو بیمه میده نه کارفرما

تازه من فکر کنم کارفرما خوشحالم بشه گاها

نیرو جدید نمیاره کار اون شخصو تقسیم میکنه با بقیه

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Raha~
دقیقا موافقم
منم فکر کردم پست اولت درمورد همین بحث فمنیسم هست که مخالفتم با تبعیض مثبت رو با دیسلایک نشون دادم😭
سراسر، سراسر تحقیره. توی هر فیلدی هم تحقیره.
برداشتن بازیگر نقش «سفید»برفی رو یه زن نسبتا تیره گذاشتن. اصلا این خیلی تحقیره، خیلیم بهش حمله شد نمیدونم با چه عقلی نقشش رو قبول کرد

آخه رها داریم رو زمین صحبت میکنیم دیگه، همین الان سرمایه داری در سطحی از قدرته که شرکت ها فرت و فرت بدون دلیل خاصی ملت رو همه جای دنیا(بگیم اروپا کمتر) تعدیل میکنن.
قانون چجوری طراحی بشه که هزینه رو دوش کارفرما نیفته؟ به هرحال یکی باید اون هزینه ی نفر ساعت از دست رفته رو متقبل شه دیگه. حالا کارفرما، دولت(و متعاقب اون مردم با مالیات) یا نیروی کار

Back
بالا