• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    178
باید قبول کنیم عملکرد انسان ها بر اساس جنسیت ممکنه متفاوت باشه .
شرکت از فردی که استخدام کرده یک‌رشته انتظاراتی داره. ممکنه زنی مجبور باشه ۲ برابر مرد انرژی هزینه کنه تا اون انتظارات رو براورده کنه. مشکل خودش هست واقعا تا زمانی که انتظارات برآورده میشه نباید بحثی وسط بیاد. اگر هم برآورده نشد باید یونی‌سکس توبیخ/اخراج بشه
نه اینکه اصرار بر اینکه یکنفر با ۴۰ کیلو وزن یک کار طلقت فرسا رو توی ارتش به جای اقا انجام بده
این کارها برای استخدام یک‌سری شرایط دارن
آدم ۴۰ کیلویی و ۱۵۰ سانتی مردم که باشه ارتش استخدامش نمی‌کنه :‌)))
اصلا همین مشکل توی کشور هست که فرصت برای پلیسای زن انچنان فراهم نیست که به درجه بالا برسن. بای‌دیفالت ماموریتا رو سخت براشون درنظر می‌گیرن و اجازه فعالیت نمیدن،‌ چادر و مقنعه‌ای که دست و پا گیر هست و .... . حالا من زیاد اطلاعات ندارم نظر نمیدم

به نظرم اینا جاییه که عموما اختلاف نظری نیست.
دوست دارم نظرتون رو درباره ی تبعیض مثبت بدونم. با فلسفه ی وجودی چنین چیزی موافقید؟

ببین من صرفا با این مشکل دارم تو فمنیسم، نمیدونم شاید برای فمنیسم هم نباشه

اینکه مثلا اون معدن بیاد بگه اقا من برای شکوندن ۵ تا سنگ روزی ۲ میلیون میدم

بعد تو زن باشی بری اونجا یدونه سنگ بشکونی بگی به منم اندازه ۵ تا سنگ شکوندن پول بدید

این تو کت من شخصا نمیره

شاید همین مثالی که زدم اصلا از فمنیست نما ها باشه اصلا
دروووود بهت منم توی اون پستی که درباره خلبان بود همینو گفتم ، چه اصراری که براساس ویژگی های فیزیکی که متفاوت ادم خودشو به زور بچپونه اسمشم بزاره برابری ، من از احترام به ویژگی ها صحبت کردم ،مثلا سخنگوی کاخ سفید کلا ۲ سال امده ۲ بار زایمان کرده همه هم تشویقش میکنن با افتخار هم مرخصی میدن ، کسی نمیگه غلط کردی سخنگو شدی

میخوای بگی نمیبینی طرفدارهای فمنیسم رو؟
نه به‌نظرم
توی مدیا ووک امریکایی رو می‌بینی ((:
ببین تو با اینکه همه مردا متجاوز نیستن و همه سیاه‌پوستا دزد نیستن موافقی دیگه؟
پس ۴ تا نخاله بین فمنیستا هم که می‌بینی به همه تعمیم نده

دروووود بهت منم توی اون پستی که درباره خلبان بود همینو گفتم ، چه اصراری که براساس ویژگی های فیزیکی که متفاوت ادم خودشو به زور بچپونه اسمشم بزاره برابری ، من از احترام به ویژگی ها صحبت کردم ،مثلا سخنگوی کاخ سفید کلا ۲ سال امده ۲ بار زایمان کرده همه هم تشویقش میکنن با افتخار هم مرخصی میدن ، کسی نمیگه غلط کردی سخنگو شدی
تو خلبانی زنان هم اوکین کامل

چپوندن نیست، استفاده از ظرفیت موجوده

و اینکه

معمولا سخنگو ها رو خانم های خوشگل انتخاب میکنن، لااقل برای قیافشم شده نگاه کنی ببینی چی میگن

جای اون اگر ثابتی فرد بود تو اصلا نگاه میکردی ببینی چی میگه؟ نه

بعدشم ادم کار میکنه حق نداره بچه دار شه یعنی؟ این که شد محدودیت

نه به‌نظرم
توی مدیا ووک امریکایی رو می‌بینی ((:
ببین تو با اینکه همه مردا متجاوز نیستن و همه سیاه‌پوستا دزد نیستن موافقی دیگه؟
پس ۴ تا نخاله بین فمنیستا هم که می‌بینی به همه تعمیم نده
منم نگفتم همه اینجورین ،بحث این بود که یکسری جریانات به اصطلاح فمنیستی داره رخ میده که منموافقش نیستم ، اتفاقا توی دنیا فراگیر و زیاد هم هست اگر قراره با این سنجش برید جلو نه من موافق نیستم ولی اگر قرار ذاتش فمینسم باشه بله من موافقم که این خانوم کلا زد زیرش که ته اصلا همچین چیزی نیست

• لایک
امتیازات: Raha~
میخوای بگی نمیبینی طرفدارهای فمنیسم رو؟
ارتباطش رو به این بحث نفهمیدم. شیو کردن یا نکردن آدم دست خودشه دیگه((:
خلبان مثال بود ، محتوای اصل حرفم رو اگر اوکی هستی دمت گرم
آخه محتوای اصل حرف شما رو متوجه نشدم راستش، هی تبصره اضافه میشه بهش:((
بله تفاوت دارن ولی خب تو مسئله‌ی شغل و استخدام اگر شغلی مثل خلبانی بود و نیاز به یکسری ویژگی فیزیکی خاص داشت می‌تونن اگر طرف ویژگی‌های لازم رو نداشت استخدامش نکنن اگر داشت هم که جنسیتش اهمیتی نداره و می‌تونه با همون حقوق و مزایا استخدام شه.

تو خلبانی زنان هم اوکین کامل

چپوندن نیست، استفاده از ظرفیت موجوده

و اینکه

معمولا سخنگو ها رو خانم های خوشگل انتخاب میکنن، لااقل برای قیافشم شده نگاه کنی ببینی چی میگن

جای اون اگر ثابتی فرد بود تو اصلا نگاه میکردی ببینی چی میگه؟ نه

بعدشم ادم کار میکنه حق نداره بچه دار شه یعنی؟ این که شد محدودیت
ناخدا جان من شبخ دارم چرت و پرت میتویسم یا تو داری چرت و پرت میخونی😂😂؟؟ من کی خلبانی رو جنسیتی کردم 😁 گفتم مثلا خانوما میتونن توی خلبانی باشن به جای یک کار طاقت فرسا و این یعنی چپوندن ، چیزی که ظرفیتش نیست و فقط اداست یعنی چپوندن

خلاصه همونم نگفتن گور پدرت که بچه میاری غلط میکین همش مرخصی هستی . میشه به اسم همون (مثلا)فمنیسم دهن طرفو سزویس کرد ،چیزی که زیاد امریکایی خوشگل

اقا خوب منم همینو گفتم دیگه ، میگم مخالف این مسخره بازی های شیو نکردن و اصرار بر شبیه بودن هستم.
یعنی چی مثلا مخالف شیو نکردن هستم ((((:
چجوری به این نتیجه رسیدی که من مثلا مخالف این باشم که یه آدم موهای بدنش رو میزنه یا نه

تبعیض مثبت میاد میگه چون سال ها به گروهی ظلم سیستماتیک شده(سیاهپوست ها و زنان مثال خوبی هستن) ما بیایم یک مدت بهشون امتیاز بدیم تا بتونیم اثر بخشی از اون ظلم رو خنثی کنیم.
به این معنا من مدیرعامل یک شرکت مثلا بیام از ده نیروی کاری که میخوام استخدام کنم، یک جایگاه رو اختصاص بدم به زنان یک جایگاه هم به سیاهپوستان. هشت جایگاه دیگه رو بدون محدودیت انتخاب کنم(تفاوتی نذارم که مرد، زن، سفید یا سیاهپوست انتخاب بشه)
این میشه یک نمونه از تبعیض مثبت. نمونه هاش بسیاره در کشورهای جهان اول و یک موضوع همیشه مناقشه برانگیزه.

منم نگفتم همه اینجورین ،بحث این بود که یکسری جریانات به اصطلاح فمنیستی داره رخ میده که منموافقش نیستم ، اتفاقا توی دنیا فراگیر و زیاد هم هست اگر قراره با این سنجش برید جلو نه من موافق نیستم ولی اگر قرار ذاتش فمینسم باشه بله من موافقم که این خانوم کلا زد زیرش که ته اصلا همچین چیزی نیست
اون چیزی که تو غربه اصلا خیلی تخصصیه من همه جنسیت و گرایشا رو قاطی‌ می‌کنم و یاد نمی‌گیرم که نظر بدم :‌))) با چه جریان اصلاحاتی مخالفی مثال بزن؟
ما توی ایران هنوز در فاز اول فمنیسم موندیم. خواسته‌ها الان این هست که پوشش آزادانه داشته باشیم حتی برای گرفتن عکس کارت ملی، گواهینامه هر وسیله نقلیه‌ای خواستیم بگیریم، ارث برابر، حق خروج از کشور، حق ازدواج، حق طلاق و همه حق‌های این مدلی رو داشته باشیم، به صرف جنسیت از همکار مردی که در یک سطح کارایی و دانش هستیم کمتر حقوق نگیریم و در فیلدی که علاقه‌مندیم بتونیم کار کنیم بدون محدودیت.
فکر کنم تو با همش موافقی اصلا و بحثی نیست.

و راستی تینیجر فمنیست فحش نیست. تو تاپیک کناری گفتم، وقتی تینیجریم یه عالمه اعتقادات هیجانی داریم که سفتپاش وایسادیم و باید درموردش بحث کنیم تا شخصیت بهتری ازمون شکل بگیره. فکر کنم دوران تینیجری همه همین بوده. امیدوارم پست‌های ۳ ۴ سال پیشم هیچ وقت پیدا نشن

ایت الله جان من شبخ دارم چرت و پرت میتویسم یا تو داری چرت و پرت میخونی😂😂؟؟ من کی خلبانی رو جنسیتی کردم 😁 گفتم مثلا خانوما میتونن توی خلبانی باشن به جای یک کار طاقت فرسا و این یعنی چپوندن ، چیزی که ظرفیتش نیست و فقط اداست یعنی چپوندن

خلاصه همونم نگفتن گور پدرت که بچه میاری غلط میکین همش مرخصی هستی . میشه به اسم همون (مثلا)فمنیسم دهن طرفو سزویس کرد ،چیزی که زیاد امریکایی خوشگل
اونو از @Trump بپرس چرا اینطوریه

تبعیض مثبت میاد میگه چون سال ها به گروهی ظلم سیستماتیک شده(سیاهپوست ها و زنان مثال خوبی هستن) ما بیایم یک مدت بهشون امتیاز بدیم تا بتونیم اثر بخشی از اون ظلم رو خنثی کنیم.
به این معنا من مدیرعامل یک شرکت مثلا بیام از ده نیروی کاری که میخوام استخدام کنم، یک جایگاه رو اختصاص بدم به زنان یک جایگاه هم به سیاهپوستان. هشت جایگاه دیگه رو بدون محدودیت انتخاب کنم(تفاوتی نذارم که مرد، زن، سفید یا سیاهپوست انتخاب بشه)
این میشه یک نمونه از تبعیض مثبت. نمونه هاش بسیاره در کشورهای جهان اول و یک موضوع همیشه مناقشه برانگیزه.
همینکه سیریوس اسنیپ رو دادن سیاه پوست بازی کنه نمونشه؟

زوری چپوندن رو نیستم

یعنی چی مثلا مخالف شیو نکردن هستم ((((:
چجوری به این نتیجه رسیدی که من مثلا مخالف این باشم که یه آدم موهای بدنش رو میزنه یا نه
تروخدا کامل سلسه محتوا رو دنبال کن ، به من چه که طرف شیو میکنه یا نه ،بحث اینکه یا فمنیسم ذاتن چی هست و الان توی چه مسیری؟ من میگم مخالف اون جریان /فمنیستی هستن که خودشونو جر میدن برای زن های پلستاین و حرف از برابری میزنن که وجود مطلق نداره و تفکرشون هم شیو نکردن و.... هست

نه اقا این چه چزت و پرتیه ، احتمالا فردا هم ج ا افتاد بیایم به هر ادم بی تخصصی صرفا چون هزینه داده پست و مقام بدیم؟

به‌نظرم احمقانه‌ست
اصلا یک‌جور تحقیره
این هم داره برابری موقعیت‌ها و فرصت‌ها رو نقض می‌کنه

همینکه سیریوس اسنیپ رو دادن سیاه پوست بازی کنه نمونشه؟

زوری چپوندن رو نیستم
مم حتی صادقانه با تیزر المپیک ۲۰۲۴ هم حال نکردم

به زور خواسته بودن داستان یجور باشه همه باشن

تروخدا کامل سلسه محتوا رو دنبال کن ، به من چه که طرف شیو میکنه یا نه ،بحث اینکه یا فمنیسم ذاتن چی هست و الان توی چه مسیری؟ من میگم مخالف اون جریان /فمنیستی هستن که خودشونو جر میدن برای زن های پلستاین و حرف از برابری میزنن که وجود مطلق نداره و تفکرشون هم شیو نکردن و.... هست
باید خیلی بیشتر درموردش مطالعه کنی و بعد بیای نظر بدی
چیزی که من متوجه شدم درحد ۴ تا ریلز اینستاگرامی اطلاعات داری حتی رشته‌توییت هم نه:((

Back
بالا