• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سکولاریسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • لایک
امتیازات: Rrf
نظر تخصصی ولی نه
بله البته اينطوري بهتره ولي فكر نمي كنم بشه شخصيت و حرف يك فرد رو از شغل و عقايدش جدا كرد و اينكه به خاطر شغلش نتواند اظهار نظر كند به نظر خلاف آزادي است ولي نهايتا يك فرد اخلاقي شايد بايد خودش واضحا بيان كند كه اين يك نظر شخصي و خارج از دين است

اصلا همین اگر رو هم بر میدارم!
هر کس حق داره نظر تخصصی یا غیر تخصصیش رو بیان کنه! هر کس!
جناب لئوپارد!
ما اقتصاددانان،حقوقدانان، جامعه شناسان و فلاسفه و...بسیار کارکشته تری در کشور داریم تا حدی که نیازی به دخالت بعضی دیگر در همه ی امور نداشته باشیم

جناب لئوپارد!
ما اقتصاددانان،حقوقدانان، جامعه شناسان و فلاسفه و...بسیار کارکشته تری در کشور داریم تا حدی که نیازی به دخالت بعضی دیگر در همه ی امور نداشته باشیم
ببینید دخالت با نقد فرق داره. به نظر من حتی من هم حق دارم دولت رو نقد کنم.
دخالت قضیش جداست. حق دخالت کردن مستقیم نباید به هر کسی داده شه.(مثلا یکی از عقایدی که من دارم و عمدتا طرد میشه اینه که حق رای برای انتخاب رئیس جمهور نباید داده شه.مگه اینکه یه سری صلاحیت های لازم رو داشته باشه)

چرا فکرمی‌کنید هرکسی می‌تونه حکومت رو "نقد" کنه؟
من فکرمی‌کنم ما به عنوان مردم [با هرعقیده‌ای] خواسته‌هایی داریم و می‌تونیم مطالبه کنیم. ولی اگه به خواسته‌هامون نرسیدیم می‌تونیم نقد کنیم دولت رو؟ نه خیر. همون‌طور که وقتی یه نفر یه اثر ادبی شاهکار می‌خونه، نمی‌تونه چون صرفن اون داستان و نثر مطابق میلش!! نیست نقدش کنه. اصلا حق اینو نداره! مثل این می‌مونه که من که در حد روانشناسی دبیرستان اطلاعات دارم بیام فروید و یونگ و.. رو نقد کنم.
اون کسی که خواسته های ما رو در نظر نمی‌گیره، وظیفشه با توضیح و استدلال بگه چرا. یا برکنار بشه و کسی که به مردم اهمیت می‌ده مسئولیت به عهده بگیره. ولی کسی که چیزی از جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی و علوم‌سیاسی نمی‌دونه اصلا "چه‌جوری" می‌خواد "نقد" کنه؟ می‌شه همون مثال راننده‌تاکسیا. واقعن وقتی "نقد" کسی که فقط از یه گروه خاص چشم‌وگوش بسته پیروی می‌کنه و حتا بلد نیست فکرکنه رو می‌شنوید، حال‌تون بد نمی‌شه؟

• لایک
امتیازات: fteh
چرا فکرمی‌کنید هرکسی می‌تونه حکومت رو "نقد" کنه؟
من فکرمی‌کنم ما به عنوان مردم [با هرعقیده‌ای] خواسته‌هایی داریم و می‌تونیم مطالبه کنیم. ولی اگه به خواسته‌هامون نرسیدیم می‌تونیم نقد کنیم دولت رو؟ نه خیر. همون‌طور که وقتی یه نفر یه اثر ادبی شاهکار می‌خونه، نمی‌تونه چون صرفن اون داستان و نثر مطابق میلش!! نیست نقدش کنه. اصلا حق اینو نداره! مثل این می‌مونه که من که در حد روانشناسی دبیرستان اطلاعات دارم بیام فروید و یونگ و.. رو نقد کنم.
اون کسی که خواسته های ما رو در نظر نمی‌گیره، وظیفشه با توضیح و استدلال بگه چرا. ولی کسی که چیزی از جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی و علوم‌سیاسی نمی‌دونه اصلا "چه‌جوری" می‌خواد "نقد" کنه؟ می‌شه همون مثال راننده‌تاکسیا. واقعن وقتی "نقد" کسی که فقط از یه گروه خاص چشم‌وگوش بسته پیروی می‌کنه و حتا بلد نیست فکرکنه رو می‌شنوید، حال‌تون بد نمی‌شه؟
اين كه درست هست نقد كردن يا نه و اينكه بايد غير قانوني باشد متفاوت است. ساز و كار دموكراسي ازادي است و همين ازادي تك تك افراد و احترام به حقوق آن ها هرچند به نظر ما احمقانه منجر به دموكراسي مي شود

برای نقد لزوما نیازی به اطلاعات تخصصی زیاد نیست.من نظرمو در مورد عملکرد دولت میگم.اگه درست باشه بررسی میشه اگه نه هم که هیچ چی!
به قول دو تا بالایی میشه اینجوری میشه قضیه راننده تاکسی.
بابا! میخوایم نقد کنیم! نمیخوایم صرفا یک سری کلمات رو از دهان خارج کنیم!
باید اطلاع کامل داشته باشیم

به قول بالایی میشه اینجوری میشه قضیه راننده تاکسی.
بابا! میخوایم نقد کنیم! نمیخوایم صرفا یک سری کلمات رو از دهان خارج کنیم!
باید اطلاع کامل داشته باشیم
ببینید این که نقد ما درسته یا نه به نظر من "اصلا" مهم نیست!
یه کم فکر کنید رو چیزی که میگم.ببینید درسته یا نه.
من نقد میکنم.اگه درسته بررسی میشه.اگه غلطه بررسی نمیشه. مشکلش چیه؟
"فقط سوال آخر"

• لایک
امتیازات: Rrf
Back
بالا