Hriend Dr.Doom عضو مدیران انجمن ارسالها 535 امتیاز 2,570 نام مرکز سمپاد حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 2025/10/21 #4,921 @Melechesh رو تا مدت ها مالهکش میخوندم و فکر میکردم که چرا یکی باید اسم اکانتشو بزاره مالهکش *انشالله که ناراحت نمیشن
@Melechesh رو تا مدت ها مالهکش میخوندم و فکر میکردم که چرا یکی باید اسم اکانتشو بزاره مالهکش *انشالله که ناراحت نمیشن
zeynabgol لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,551 امتیاز 51,646 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2025/10/21 #4,922 به نقل از majn0_0n : اعتراف میکنم دست بسیار سنگینی دارم و تاحالا افراد زیادی رو ناقض کردم جعبه متن مخفی: نمونه کار یه بار دختر عممو زدم -به شوخی- و دستش در رفت کلیک کنید تا باز شود... اینو خوندم، یادم اومد من هم(اعتراف میکنم که...) به گفته اطرافیان قدرت بدنیم اصلا به جثهم نمیخوره و معمولا ملت از وزن چیزهایی که میتونم بلند کنم/ قدرت مچ دستم/ ضرب دستم تعجب میکنن.
به نقل از majn0_0n : اعتراف میکنم دست بسیار سنگینی دارم و تاحالا افراد زیادی رو ناقض کردم جعبه متن مخفی: نمونه کار یه بار دختر عممو زدم -به شوخی- و دستش در رفت کلیک کنید تا باز شود... اینو خوندم، یادم اومد من هم(اعتراف میکنم که...) به گفته اطرافیان قدرت بدنیم اصلا به جثهم نمیخوره و معمولا ملت از وزن چیزهایی که میتونم بلند کنم/ قدرت مچ دستم/ ضرب دستم تعجب میکنن.