Hriend Dr.Doom عضو مدیران انجمن ارسالها 502 امتیاز 2,304 نام مرکز سمپاد حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 دیروز در 19:45 #4,921 @Melechesh رو تا مدت ها مالهکش میخوندم و فکر میکردم که چرا یکی باید اسم اکانتشو بزاره مالهکش *انشالله که ناراحت نمیشن
@Melechesh رو تا مدت ها مالهکش میخوندم و فکر میکردم که چرا یکی باید اسم اکانتشو بزاره مالهکش *انشالله که ناراحت نمیشن
zeynabgol لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,354 امتیاز 49,072 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 دیروز در 21:26 #4,922 به نقل از majn0_0n : اعتراف میکنم دست بسیار سنگینی دارم و تاحالا افراد زیادی رو ناقض کردم جعبه متن مخفی: نمونه کار یه بار دختر عممو زدم -به شوخی- و دستش در رفت کلیک کنید تا باز شود... اینو خوندم، یادم اومد من هم(اعتراف میکنم که...) به گفته اطرافیان قدرت بدنیم اصلا به جثهم نمیخوره و معمولا ملت از وزن چیزهایی که میتونم بلند کنم/ قدرت مچ دستم/ ضرب دستم تعجب میکنن.
به نقل از majn0_0n : اعتراف میکنم دست بسیار سنگینی دارم و تاحالا افراد زیادی رو ناقض کردم جعبه متن مخفی: نمونه کار یه بار دختر عممو زدم -به شوخی- و دستش در رفت کلیک کنید تا باز شود... اینو خوندم، یادم اومد من هم(اعتراف میکنم که...) به گفته اطرافیان قدرت بدنیم اصلا به جثهم نمیخوره و معمولا ملت از وزن چیزهایی که میتونم بلند کنم/ قدرت مچ دستم/ ضرب دستم تعجب میکنن.