• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كتاب های نوستالژيك خود را معرفی کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گل خندان یا همچین چیزی
میخندید گل میریخت
گریه میکرد مروارید

پری دریایی
موشی بابا
شاهنامه
سیندرلا
دیو و دلبر
...
:-?

ی مجموعه کتاب بود نمیدونم چی چیه اسرار آمیز
چن تا بچع بودن تو زیرزمین خونشون ی سرزمین پیدا میکنن
یکیم بود ب زیرزمین نزدیک نشو ترسناک بود
فسقلی ها هم بود

پنجم دبستان "دالان بهشت" رو خوندم،واقعا با مفهوم نوستالژي همخوني داره
چقدر مزه داد خوندنش اون موقع

"مامان بیا جیش دارم" از کتابای مورد علاقه ی من بود:D:))

مجموعه کمیک تن‌تن از هرژه
داستان های رولد دال بخش زیادی از خاطرات بچگیم رو به خودشون اختصاص دادن
ماتیلدا، جادوگر ها، چارلی و کارخانه ی شکلات سازی و …
مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب از مهدی آذریزدی:‌)
لافکادیو از شل سیلوراستاین
کتاب های انتشارات افق رو هم خیلی دوست داشتم
نامه های بابالنگ دراز، دور دنیا در هشتاد روز و …
دنیای سوفی داستان صوتی ش رو زودتر از سنی که متوجه ی بخش فلسفی‌ش بشم با بابام گوش دادم و وقتی سنم به نسبت بیشتر شد کتابشو مطالعه کردم

پی‌نوشت: امیدوارم بیشتر یه تلنگری باشه برای خودم تا علیرغم درسام تایم خوبی رو هم به مطالعه ی غیر درسی اختصاص بدم
باشد تا رستگار شویم:))

مجموعه کتاب‌های می‌می نی و کتاب آیدین به مدرسه می‌رود هنوز هم دوست‌شون دارم و یادمه⁦:⁠^⁠)⁩

دختر پرتقال گوردر
وقتی نیچه گریست یالوم
شازده کوچولو اگزوپری
آموزش شطرنج مایزلیس
هری پاتر رولینگ
چنین گفت زرتشت نیچه
آرتمیس فاول کالفر

یه رمان ایرانی دو جلدی نوشته فریبا کلهر به اسم "هوشمندان سیاره اوراک". یک از قشنگ ترین رمان‌هاییه که خوندم. در مورد یه دختریه طی اتفاقاتی میره به یه سیاره ای به اسم اوراک. چندین سال قبل خوندمش و من اهل ژانر علمی-تخیلی یا فانتزی نیستم ولی این رو دوست داشتم.
داستان اینکه چجوری این کتاب رو خوندم هم جالبه. سال ۹۷ رفته بودم نمایشگاه کتاب. رفته بودیم غرفه انتشارات بنفشه. همیشه یه سری اشانتیون همراه خرید میداد. این سری به هر کس یه جلد کتابای چاپ قدیم که فروش نرفته بود رو میدادن. به من جلد یک این کتاب رو دادن. بعد تر جلد دومش رو به سختی پیدا کردم که بفهمم سرنوشت صبا چی میشه
واسه نوجوان های رنج ۱۲ ۱۳ سال شاید جالب باشه

یه سری کتاب بودن به اسم فسقلی ها هنوزم برام جالبن
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 4 نانی نازنازو اثر تونی گراس انتشارات قدیانی
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 2 شوشو شکمو اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 9 هانی همه چی دان اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 23 اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 11 کامی کمکی اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 28 اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلی ها 22 اثر تونی گراس
خرید و قیمت کتاب فسقلي ها مري مرتب اثر تونی گراس انتشارات قدياني
کتاب فسقلی ها 1 لی لی لجبازه اثر تونی گراس انتشارات قدیانی
کتاب فسقلی ها 17 اثر تونی گراس

چندتا کتاب دیگه هم از نشر پرتقال:
جنگی که نجاتم داد
جنگی که بالاخره نجاتم داد:)
زندگی به سبک آنی
مجموعه کتاب های دری > <

از نشر هوپا هم خانه درختی کاراگاه سیتو

نشر افق:جودمی دمدمی

قصه های خوب برای بچه های خوب. خیلی داستانای خوبی داشت واقعا عالی بود. اکثر داستاناشو الانم میخونم جذابن

وقتی کلاس پنجم بودم یکی از هم سرویسهام تو راه رفت و برگشت به مدرسه کتاب جزیره افسونگران فریبا کلهر رو میخوند منم همیشه پیشش می شستم تا با هم بخونیم بعد فکر کنم رفتم نمایشگاه کتاب و خریدمش و بار ها خوندمش و این شد اولین رمان زندگیم
نویسنده نوجوانان را به دنیایی فانتزی می برد و با شخصیت اصلی داستان که دختری به اسم داناک است همراه می شود تا مسیر دانایی و دانا شدن را به نوجوانان نشان بدهد. در شبی سیاه و تیره در دهکده ی باران دختری به دنیا آمد که چشمانی عسلی و پوستی گندمگون داشت. پدرش او را در پوست شیر پیچید و از خداوند خواست دخترش مانند، شیر، شجاع و بی باک باشد. مرغ آمین که از فراز خانه می گذشت دعای پدر را شنید و گفت: «آمین!» مادر گفت: «خوب است که شجاعت و دلاوری با خردمندی همراه باشد، خداوندا به دختر من دانایی و خردمندی ببخش.» اما مرغ آمین که از فراز خانه گذشته بود دعای مادر را نشنید. به این ترتیب، دخترک که داناک نامیده می شد دلاورترین دختر دهکده ی باران شد اما...

قصه‌های من و بابام
داستان‌های مصور زندگی روزمره یک پسر و پدر شوخش. تو نسخه فارسی برای هر داستان یه متن نوشتاری کوتاه هم اضافه شده ولی من خودم همیشه شیفته تصاویرش بودم.
untitled_z56e.jpg

کوه مرا صدا زد

زنان کوچک چاپ افق همون جلد گل‌گلیا
بالغ بر ۱۵ بار خوندمش وقتی ۱۰ ۱۱ ساله بودم🤣🤣

کتاب های هوشنگ مرادی کرمانی یکی از یکی شیرین تر بودن:‌))
قصه های مجید، بچه های قالیباف خانه، آب انبار، ته خیار، نخل، نه تر و نه خشک، ناز بالش و …

Back
بالا