.samin
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ارومیه
پاسخ : میزگرد فمینیسم و حقوق زنان - با حضور میهمان
مرد ها برای رسیدن به اهدافشون حقوق زن ها رو بازیچه قرار میدن... و من به شخصه هر مردی که از بخواد از حقوق زنان دفاع کنه رو قبولش ندارم...
اما با باقی قسمت های صحبت شما موافقم. ممنونم.
چرا نباید پایه باشد؟!!! حقوق یک زن که خودش در میان ما نیست تا دفاع کنه داره ناحق میشه... پس وظیفه کیه که ازشون دفاع کنه؟!!!
من کلا فمنیست مردونه رو قبول ندارم...به نقل از prabd.chess :چرا باقی نمیمونه؟...
ببین...
یه مثال میزنم برات در رابطه با فمنیسم...
الان پسری م3 من واقعا دلیلی داره براش که فمنیست باشه؟...یه ذره بش بفکر...واقعا برام سودی داره؟؟...نه
ولی هر روز بین بچه های مدر3 اشکار و نااشکار دارم عقیده ام رو جار میزنم...
شاید فروغ پای دار بره...اما هیچگاه عقیده اش پای دار نمیره...
"چون که عقیده هیچوقت نمیره بر دار"
ببین...کاملا قبول دارم که ما باید الان در کنار مرد اسطوره ای م3 سهراب...زن شاهکاری م3 فروغ رو داشته باشیم...کاملا حق با توست...اما آیا فروغ نمیپذیرد که عقیده اش بماند اما نامی از خودش نرود؟!...ما الان یاس فلسفی و مسلما مقدس فروغ رو هنوز تو جامعه داریم...و این رو به شخص فروغ فرخزاد مدیونیم...اما دیگر نامی از او نمیبینیم...
مرد ها برای رسیدن به اهدافشون حقوق زن ها رو بازیچه قرار میدن... و من به شخصه هر مردی که از بخواد از حقوق زنان دفاع کنه رو قبولش ندارم...
اما با باقی قسمت های صحبت شما موافقم. ممنونم.
خیر... امیدوارم اطلاع داشته باشید که کتابهایش تجدید چاپ نمیشوند و اسمش از کتاب شاعران ایران و جهان پاک شده... تا چند سال آینده لابد خواندن اشعارشان هم ممنوع میشود!!!!!به نقل از سالاری :خانم ژانوس فروغ فرخزاد کتب هایش در دسترس است... با انواع و اقسام. دوستدارانش فراموشش نمی کنند.
بحث فروغ برای فمنیسم ها اصلا پایه نیست که خواسته باشند روی آن فکر کنند... البته هر شاعری می تواند مخالفانی
هم داشته باشد مثل بقیه چیزها...
چرا نباید پایه باشد؟!!! حقوق یک زن که خودش در میان ما نیست تا دفاع کنه داره ناحق میشه... پس وظیفه کیه که ازشون دفاع کنه؟!!!