پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
یعنی تو سمپادیا یکی نیست بتونه کمکم کنه؟؟!
ببین توی این لینک درباره C++ ـش توضیح داده
خوب ؟
شما برنامه رو بنویس بعدش کانورت کن
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ; Sobhan :
ببین توی این لینک درباره C++ ـش توضیح داده
خوب ؟
شما برنامه رو بنویس بعدش کانورت کن
مممممم
کلا C++ ـش رو بلدم
پاسکالشو چیکار کنم؟
آخه اصلا گرافیکشون فرق داره
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
مممممم
کلا C++ ـش رو بلدم
پاسکالشو چیکار کنم؟
آخه اصلا گرافیکشون فرق داره
خوب عزیز اگه بلدی کانورت کن خوب !
به اصطلاح میگن باید دیکشنری برنامه نویسی !
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ; Sobhan :
خوب عزیز اگه بلدی کانورت کن خوب !
به اصطلاح میگن باید دیکشنری برنامه نویسی !
میگم گرافیک هاشون کلا فرق داره :D
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
میگم گرافیک هاشون کلا فرق داره :D
قربون شکل ماهت برم
فدات بشم من
گل من
سورس برنامه رو کانورت کن
ای خدا !
یه سری برنامه ها هستن که فایل های سورس رو تبدیل میکنن
باید برات بگردم
تو با C++ رو بنویس
راستی برای معلّمت .exe ببری نمفهمه زبون رو ها :D

توی اینها داره این Translator ها و Converter ها رو
http://objectmix.com/delphi/633668-c-pascal-translator.html
امیدوارم موفق باشی :)
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

بچه+ یه چیز پیدا کردم حال کنی پسر

بیا !

اینو ببین

http://www.garret.ru/ptoc/Readme.htm

گوگل
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

حلال مشکلات free pascal :D
مشکلمو حل کرد
دست تو هم درد نکنه سبحان اهمییت دادی
 
  • لایک
امتیازات: MHD.H

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,140
امتیاز
4,768
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

تو وبلاگم یه کدی هست که واسم یه عکس پایین سمت چپ میذاره
کدش اینه:
body {
BACKGROUND: #000000 url('http://up.behtarin.com/uploads/08bc6fcd961.gif') no-repeat Fixed Bottom left;
}
حالا میخوام یه عکس دیگه هم سمت راست بذارم هر کار کردم نشد اگه میشه لطفا کمکم کنید ;)
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Po²Яya.L :
تو وبلاگم یه کدی هست که واسم یه عکس پایین سمت چپ میذاره
کدش اینه:
body {
;BACKGROUND: #000000 url('http://up.behtarin.com/uploads/08bc6fcd961.gif') no-repeat Fixed Bottom left
}​
حالا میخوام یه عکس دیگه هم سمت راست بذارم هر کار کردم نشد اگه میشه لطفا کمکم کنید ;)
شما left ـو right کردی ؟ :D
 

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,140
امتیاز
4,768
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اره همه کار کردم من میخوام در حالی که سمت چپ هم هست سمت راست هم باشه
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Po²Яya.L :
اره همه کار کردم من میخوام در حالی که سمت چپ هم هست سمت راست هم باشه
خوب من برات راه حل دارم ولی برنامه نویسی نیست
همون عکس رو با این سایت های قالب ساز تبدیل به قالب کنی
خود میهن بلاگ هم نمونش رو داره ! :)
 

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,140
امتیاز
4,768
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اها گرفتم مرسی جالبه ;)
 

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
ارسال‌ها
7,078
امتیاز
29,151
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Po²Яya.L :
اره همه کار کردم من میخوام در حالی که سمت چپ هم هست سمت راست هم باشه
خب اینکه کاری نداره ! کد رو دوبار بنویس تو سورس قالب. بعد یک بار left بنویس یک بار right. همین !
 

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,140
امتیاز
4,768
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از محمّد :
خب اینکه کاری نداره ! کد رو دوبار بنویس تو سورس قالب. بعد یک بار left بنویس یک بار right. همین !
نوشتم گفتم که همه کار کردم وقتی این کارو کردم پس زمینه وبلاگم که سیاه بود سفید شد و عکسه فقط رفت سمت راست
بیخیال مشکل حل شد :>
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سوال:
من میخوام با C++ یه برنامه بنویسم که وقتی مثلا چرخ موس رو می چرخونم انگار یه عدد زده باشم
چطوری بگم...!؟ :-?
یه برنامه هست به نام dota key
من بهش لازم دارم ولی یه چیزایی کم داره
میخوام یه چیز مثله اون بنویسم...
کسایی که میدونن این برنامه چیه جواب بدن
اگه کسی نمیدونه بگید بیشتر توضیح بدم...
 

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,060
امتیاز
3,538
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
سوال:
من میخوام با C++ یه برنامه بنویسم که وقتی مثلا چرخ موس رو می چرخونم انگار یه عدد زده باشم
چطوری بگم...!؟ :-?
یه برنامه هست به نام dota key
من بهش لازم دارم ولی یه چیزایی کم داره
میخوام یه چیز مثله اون بنویسم...
کسایی که میدونن این برنامه چیه جواب بدن
اگه کسی نمیدونه بگید بیشتر توضیح بدم...
یکم بیشتر توضیح میدی لطفا ؟
هیچی معلوم نیست از توضیحاتت
 

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,682
امتیاز
3,789
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
سوال:
من میخوام با C++ یه برنامه بنویسم که وقتی مثلا چرخ موس رو می چرخونم انگار یه عدد زده باشم
چطوری بگم...!؟ :-?
یه برنامه هست به نام dota key
من بهش لازم دارم ولی یه چیزایی کم داره
میخوام یه چیز مثله اون بنویسم...
کسایی که میدونن این برنامه چیه جواب بدن
اگه کسی نمیدونه بگید بیشتر توضیح بدم...
فکر کنم <a href="http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645614%28VS.85%29.aspx"> این </a> به دردتون بخوره
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

خب من سوالمو قسمت قسمت میپرسم
اول از همه من باید کاری کنم که event های کل صفحه رو داشته باشم
مثلا ما وقتی یه صفحه ی SDL باز میکنیم فقط اتفاقات اون تو رو داریم ولی من میخوام هر صفحه ای select بود من event اشو داشته باشم
مفهومه؟
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
خب من سوالمو قسمت قسمت میپرسم
اول از همه من باید کاری کنم که event های کل صفحه رو داشته باشم
مثلا ما وقتی یه صفحه ی SDL باز میکنیم فقط اتفاقات اون تو رو داریم ولی من میخوام هر صفحه ای select بود من event اشو داشته باشم
مفهومه؟
مفهوم نبوده یا کسی بلد نیست؟
 

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,060
امتیاز
3,538
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
مفهوم نبوده یا کسی بلد نیست؟
لطفا یک بار کامل + مثال توضیح بده
خیلی نامفهومه حرفات
 
بالا