پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
845
امتیاز
1,545
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
لطفا کمک کنین!

بچه ها ما چند وقت دیگه تو مدرسمون یه مسابقه برنامه نویسی برگزار میشه.
منم در بخش c++شرکت کردم .
خیلی واسم مهمه که تیمم رتبه بیاره :)
ازتون میخوام راهنماییم کنین(منظورم اینه که به نمونه سوال احتیاج دارم خصوصا سوالای حلی نت)
کلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد! :(
منتظرتونما! :D
 

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
845
امتیاز
1,545
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
پاسخ : لطفا کمک کنین!

بابا اینقدر زیادم که دیگه نمیخواستم!!!!!!
یواش تر تروخدا
 

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
845
امتیاز
1,545
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
پاسخ : لطفا کمک کنین!

این انجمن مرده؟! چرا اینقدر راکده؟! از کمک همه شدیدا تشکر کی کنم!
 

Sadaf94

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
268
امتیاز
14
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
پاسخ : لطفا کمک کنین!

میدونی که تا تاپیک های دختر پسر هست کسی اینجا نمیاد! اگه میتونستم همان کمکت میکردم اما سوال ندارم!
 

sajadjalali

کاربر فعال
ارسال‌ها
28
امتیاز
2
نام مرکز سمپاد
شهید علی اکبر ا‌ژه ای
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
ان شاالله نرم افزار
پاسخ : لطفا کمک کنین!

برو تو USACO یا acm.sgu.ru
سوالای خوبی داره فکر کنم برا شروع USACO بهتر باشه
 

princess

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
11
امتیاز
6
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : لطفا کمک کنین!

من دارم ولي چجوري مي خواي بهت بدم؟!!
بري از معلمتون يا هر آدم مرتبطي تو مدرستون بپرسي به نتيجه بهتري مي رسي!! :D
 

poolia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
232
نام مرکز سمپاد
شهيد رجايي
شهر
اسلامشهر
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام دوستان .

برنامه c++ من کتابخانه string رو نمی تونه کامپایل بکنه !
به نظر شما چی کار کنم؟؟؟
 

شیخ نیکلسون

لنگر انداخته
ارسال‌ها
2,675
امتیاز
4,764
نام مرکز سمپاد
مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از poolia :
سلام دوستان .

برنامه c++ من کتابخانه string رو نمی تونه کامپایل بکنه !
به نظر شما چی کار کنم؟؟؟
شما ممکنه پسوند .h رو نذاشته باشی اون رو بذار و یا اگه گذاشتی حذف کن و یا ممکنه کامپایلر قدیمی باشه و قدیمی ها ندارن.
 

poolia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
232
نام مرکز سمپاد
شهيد رجايي
شهر
اسلامشهر
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Hamilton :
شما ممکنه پسوند .h رو نذاشته باشی اون رو بذار و یا اگه گذاشتی حذف کن و یا ممکنه کامپایلر قدیمی باشه و قدیمی ها ندارن.
پسوند رو هم گذاشتم ، هم برداشتم ...
واسه سال 2006
 

poolia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
232
نام مرکز سمپاد
شهيد رجايي
شهر
اسلامشهر
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

حالا يه مشكل ديگه ، كتابخانه string رو باز مي كنه ولي متغيير string نمي شه تعريف كرد :
'string' : undeclared identifier'
 

شیخ نیکلسون

لنگر انداخته
ارسال‌ها
2,675
امتیاز
4,764
نام مرکز سمپاد
مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از poolia :
حالا يه مشكل ديگه ، كتابخانه string رو باز مي كنه ولي متغيير string نمي شه تعريف كرد :
'string' : undeclared identifier'
من دقیقا" اطلاع ندارم ولی شاید ممکنه (گفتم شاید) به خاطر این باشه که رو CLR مینویسید. اگر این کار رو میکنید .
 

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,204
امتیاز
2,007
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اول برنامتون قبل از main بنویسید :
کد:
using namespace std;
یا قبل از هرجایی که می خواین بنویسین string ، قبلش یک
کد:
std::
بذارین !
 

شیخ نیکلسون

لنگر انداخته
ارسال‌ها
2,675
امتیاز
4,764
نام مرکز سمپاد
مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
اول برنامتون قبل از main بنویسید :
کد:
using namespace std;
یا قبل از هرجایی که می خواین بنویسین string ، قبلش یک
کد:
std::
بذارین !
این رو هر کسی که برنامه نویسی رو شروع کنه میدونه . فکر نکنم مشکل این باشه.

اگر هم ندونه ....
 

poolia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
232
نام مرکز سمپاد
شهيد رجايي
شهر
اسلامشهر
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

نه مشكل از اين نيست چون اين كار رو هم مي كنم
 

navid_overclocking

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
6
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
talaye daran
شهر
tehran
پاسخ : لطفا کمک کنین!

یه سایت هست که می تونه نورو کمک کنه لینکشو برات می ذارم، سوالاشم همه فکری، و مذیت دیگش اینه که سوالاش انگلیسین...
http://acm.tju.edu.cn/toj/
 

monajem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
933
امتیاز
132
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

1-بدون استفاده از حلقه برنامه ای بنویسید که یک عدد 4 رقمی بگیرد و آن را بر عکس بنویسد(به صورت یک عدد)
 

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
845
امتیاز
1,545
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

Cin>>a;
B=a/1000;
C=(a%1000)/100;
D=(a%1000)%100;
E=d/10;
F=d%10;
Numb=(F*1000)+(E*100)+(C*10)+B;
Cout<<Numb;
 

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
347
امتیاز
557
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اول تقسيم بر 1000 خارج قسمت a
بعد باقي مونده تقسيم بر 100 خارج قسمت b
بعد باقي مونده تقسيم بر 10 خارج قسمت c و باقي مونده d
بعد dcba رو كنار هم نشون بده!
 

شذس

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
156
امتیاز
63
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

خوب یه سوال دیگه یه الگوریتم بده که اعشارو تا nرقم برای یه عدد جاپ کنه
 

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
998
امتیاز
1,408
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام!
این سوال امتحان برنامه نویسی ما بود! از اونجایی که هیچ کدوم موفق به حلش نشدیم و جواب رو نمیدونیم خواستم ببینم برنامه ی درست چیه! :D ممنون میشم اگه کسی با C برنامه ی اینو بنویسه! :D

سوال : برنامه ای بنویسید که یک آرایه ی n عضوی را بگیرد و از بین آن ها عدد هایی که مجموع فاکتوریل ارقامشان با خود عدد برابر می باشد را نمایش دهد!
 
بالا