پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,161
امتیاز
800
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اینجا واضح تره: http://pastebin.com/wXh7UuJX
int fact(int a){
int last=1;
for(int i=2;i<=a;i++)
last*=i;
return last;
}
int main(){
int n;
cin>>n;
int number[n];
for(int i=1;i<=n;i++)
cin>>number[ i ];

for(int i=1;i<=n;i++){
int check=0;
int temp=number;
while(temp>0){
check+=fact(temp%10);
temp/=10;
}
if(check==number) cout<<number<<endl;
}
return 0 ;
}
 

bahar.b.e

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
94
امتیاز
295
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
در آینده بهتون میگم.
رشته دانشگاه
این نیزبه آینده واگذار میشه
پاسخ : لطفا کمک کنین!

به نقل از sajadjalali :
برو تو USACO یا acm.sgu.ru
سوالای خوبی داره فکر کنم برا شروع USACO بهتر باشه
می شه آدرسا رو کامل بذارید. ;))
 

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,663
امتیاز
6,480
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
پاسخ : لطفا کمک کنین!

برو توی این سایت ثبت نام کن و از اولش شروع کن به برنامه نوشتن .
http://ace.delos.com/usacogate?a=LJIYAAdaayf
 

علیرضا ح.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
807
امتیاز
4,840
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
تلگرام
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

من که صفحات این انجمن رو می دیدم بیشتر تاپیک های ایجاد شده برای مشکلات برنامه نویسی بود.
پس برای جلوگیری از ایجاد تاپیک های پی در پی این تاپیک رو کلا برای برای پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی ایجاد کردم. :D
 

ع.ح

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
10
امتیاز
25
نام مرکز سمپاد
حلی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

بچه ها لطف کنید هر چه زودتر به سوالم جواب بدهید(خیلی نیاز دارم)
با VB بر نامه ای بنویسید که با رویداد mouse down خط شروع و با mouse up خط به پایان برسد.
 

علیرضا ح.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
807
امتیاز
4,840
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
تلگرام
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

فکر کنم بر نامش این جوری باشه.(اصلا مطمئن نیست) :-? :-? :-? :-? :-?

کد:
Private Sub Form_Load()
Dim drawnow As Boolean
End Sub

Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
drawnow = True
current X = X
current Y = Y
End Sub

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
If drawnow = True Then Line -(X, Y)
End Sub

Private Sub Form_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
drawnow = False
End Sub
 

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,167
امتیاز
1,952
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

یه سوال از VB دارم.
می خواستم ببینم چه جوری می شه روی دکمه ی Command یه عکس بزارم؟

ممنون اگه جوابمو بدین
تاپیک خیلی خوبیه من توی برنامه نویسی خیلی مشکل دارم
 

علیرضا ح.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
807
امتیاز
4,840
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
تلگرام
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

باید ابتدا از قسمت properties بعد بخشpicture اون عکسی رو که می خوای انتخاب کنی بعدش style رو هم در حالت Graphical قرار بدی.
 

الهه.×

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
324
امتیاز
32
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام!
ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری میتونم به زبان c++ یه فایل صوتی خیلی کم حجم کوتاه رو با پسوند wav رو وارد کنم و موجش رو ببینم! (نمیدونم دقیقا موجشه یا چیزه دیگه :( فقط میدونم ی سری خط باید خروجی باشه!)
تکلیفمه! ~X(
ممکنه کمک کنید؟ X_X
 

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,682
امتیاز
3,796
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از "الهه" :
سلام!
ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری میتونم به زبان c++ یه فایل صوتی خیلی کم حجم کوتاه رو با پسوند wav رو وارد کنم و موجش رو ببینم! (نمیدونم دقیقا موجشه یا چیزه دیگه :( فقط میدونم ی سری خط باید خروجی باشه!)
تکلیفمه! ~X(
ممکنه کمک کنید؟ X_X
فک کنم <a href=http://clam-project.org/> clam </a> کارتون رو راه بندازه.
 

الهه.×

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
324
امتیاز
32
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از پویا م :
فک کنم <a href=http://clam-project.org/> clam </a> کارتون رو راه بندازه.
clam اسمه ی برنامه اس؟
گفتن باید با c++ باشه!
از این clam چیزی متوجه نشدم! :(
 

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,682
امتیاز
3,796
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از "الهه" :
clam اسمه ی برنامه اس؟
گفتن باید با c++ باشه!
از این clam چیزی متوجه نشدم! :(
تو توضیحش تو سایتش بود. یک library برای c++ هستش که ازش برای آنالیز و پردازش سیگنال های صوتی استفاده می کنن.
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

يه برنامه هس كه يه n ميگيره،بعد بايد n تا عدد از كاربر بگيره و مجموع اعداد مثبت رو چاپ كنه
كاري نداره ولي بايد زير 90 كاراكتر بنويسمش.
به 95 رسوندمش ولي كمتر نميتونم
اگه كسي مي تونه چند تا از تر فند هاي كوتاه كردن يه برنامه رو(از نظر كاراكتر نه اوردري)بگه ممنون ميشم.
زبونشم c++
 

الهه.×

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
324
امتیاز
32
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام
بچه ها لطفا کمک کنید! دنبال هیدر فایل chplot.h میگردم
هر چی میگردم پیداش نمیکنم
کسی میتونه کمکی کنه؟ کارم لنگشه
لطفا! :(
 

ITMaster

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
151
امتیاز
204
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهـران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از "الهه" :
سلام
بچه ها لطفا کمک کنید! دنبال هیدر فایل chplot.h میگردم
هر چی میگردم پیداش نمیکنم
کسی میتونه کمکی کنه؟ کارم لنگشه
لطفا! :(
بیا
http://cboard.cprogramming.com/c-programming/93608-chplot-h-problem-where-find.html
 

الهه.×

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
324
امتیاز
32
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اینو خودمم دیدم!
ایی که بتونم دانلودش کنم رو پیدا نکرد

-------
پیدا شد
ممنون!
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

من باید امشب یه برنامه به زبان پاسکال بنویسم
ویندوزم 7 ,32 bit
برنامم گرافیکیه
به initgraph که میرسه ارور میده
چیکار کنم تا بتونم تو 7 برنامه گرافیکی بنویسم؟(حتما باید تو turbo pascal باشه)
فقط خیلی عجله دارم.لطفا کمک کنید.
 

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
789
امتیاز
1,062
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
من باید امشب یه برنامه به زبان پاسکال بنویسم
ویندوزم 7 ,32 bit
برنامم گرافیکیه
به initgraph که میرسه ارور میده
چیکار کنم تا بتونم تو 7 برنامه گرافیکی بنویسم؟(حتما باید تو turbo pascal باشه)
فقط خیلی عجله دارم.لطفا کمک کنید.
میشه برنامه ای رو که نوشتی بزاری اینجا من رو compiler خودم امتحان کنم ؟
شما uses graph رو براش زدی اول برنامه ؟
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ; Sobhan :
میشه برنامه ای رو که نوشتی بزاری اینجا من رو compiler خودم امتحان کنم ؟
شما uses graph رو براش زدی اول برنامه ؟
برنامه رو هنوز ننوشتم،چون خیلی وقته تو پاسکال کد نزدم داشتم ذرهذره مینوشتم که یادآوری شه
وقتی هم که uses crt میزنم division by zero میده
آره ،اولش زدم
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از بچه+ :
من باید امشب یه برنامه به زبان پاسکال بنویسم
ویندوزم 7 ,32 bit
برنامم گرافیکیه
به initgraph که میرسه ارور میده
چیکار کنم تا بتونم تو 7 برنامه گرافیکی بنویسم؟(حتما باید تو turbo pascal باشه)
فقط خیلی عجله دارم.لطفا کمک کنید.
به نقل از بچه+ :
برنامه رو هنوز ننوشتم،چون خیلی وقته تو پاسکال کد نزدم داشتم ذرهذره مینوشتم که یادآوری شه
وقتی هم که uses crt میزنم division by zero میده
آره ،اولش زدم
یعنی تو سمپادیا یکی نیست بتونه کمکم کنه؟؟!
 
بالا