پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

hasangolab

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
438
امتیاز
130
شهر
قم
دانشگاه
Massachusetts Institute of Technology
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از آذین.ح :
این لینک کار یک دانش آموز کلاس نهمی کانادایی که توی یکی از مسابقه های پژوهشی اونجا مقام اورده (یه چیزی مثل طرح حمایت از پروژه های سمپاد خودمون ولی از نوع اینترنتی!)
کارش رو ببینین در مورد کاربرد رمزنگاریه که با وی.بی انجام داده--
راستش نتونستم ببینمش چون کلاْ از لینوکس استفاده می کنم در نتیجه ie ندارم در نتیجه کد ها وی بی برای من بود و نبودشون فرق نداره :D
 

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,204
امتیاز
2,007
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نظر من خوب نیست آدم از VB شروع کنه
من خودم اول VB یاد گرفتم بعد VC# .
اما یه نظرم اگه از اول VC# رو شروع می کردم بهتر بود چون VB خیلی ساده تره بعد آدم وارد سی شارپ که میشه اولش خیلی احساس گیجی و اینا میکنه !
حتی یکی دوتا از دوستای من داشتن از برنامه نویسی متنفر میشدن !

ولی این دلیل نمیشه که VB قدرتمند نباشه :D
 

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
782
امتیاز
86
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

همه حرفای شما عزیزان صحیح که وی بی خوب و آسونه!اما من دارم میگم که بحث برای این شروع شد که یه بنده خدایی پرسید برای شروع کدوم بهتره!منم میگم بنیاد سی پلاس پلاس محکم تر از وی بیه!خب؟!
 

hasangolab

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
438
امتیاز
130
شهر
قم
دانشگاه
Massachusetts Institute of Technology
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اما بعد از این همه سال ۴۷ درصد پروژه ها با زبان سی نوشته میشن!
[quote author=کیبرد آزاد (جادی)]زبان قدیمی و دوست داشتی C ثابت کرد که هنوز اصلی‌ترین زبان برنامه‌نویسی پروژه‌های بازمتن است. شرکت Black Duck که ۱۸۰۰۰۰ پروژه بازمتن روی ۴۰۰۰ سایت را زیر نظر دار، اعلام کرد که در سال ۲۰۰۸، ۴۷٪ پروژه‌های جدید از سی استفاده کرده‌اند. این شرکت اعلام کرده که در سال گذشته ۱۷۰۰۰ پروژه بازمتن تازه شروع به کار کرده‌اند و بعد از سی، جاوا با ۲۸٪ دومین زبان پر استفاده است.

در اسکریپت نویسی هم، ۲۰٪ پروژه‌ها از جاوااسکریپت استفاده کرده‌اند و رتبه بعدی با ۱۸٪ در دست پرل است. PHP فقط ۱۱٪ پروژه‌ها را در اختیار داشته و روبی، ۶٪ را. این اعداد واقعا جذابند. بخصوص برای من که مدت‌ها است به زبان پرل علاقمند هستم دیدن اینکه این زبان هنوز پر استفاده‌ترین زبان برنامه‌نویسی عمومی است، لذت بخش است :)[/quote]
 

hasangolab

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
438
امتیاز
130
شهر
قم
دانشگاه
Massachusetts Institute of Technology
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

این مربوط به پروژه های اوپن سورس بود البته عددش اونجوری که یادم بود زدم ولی الآن درستش کردم :D
http://www.theregister.co.uk/2009/01/21/open_source_projects_08/
 

androctonus

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
222
امتیاز
68
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
ریاضی ِ محض
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

من حتی برای فردی که تازه سال نخست راهنمایی رو تموم کرده و به یادگیری برنامه‌نویسی علاقه‌مند اه، C رو پیش‌نهاد می‌کنم؛ چه برسه به یک فرد دبیرستانی که چند سال زبان انگلیسی و ریاضی هم خونده...
 

onlineyas

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
387
امتیاز
24
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام!
بچه ها من 2 نا مشكل دارم!
1. C# مي خوام ، اما از هرجا دانلود كردم ، مشكل داره، كار نمي كنه!(2جا رو امتحان كردم صرفن!) اگه يه لينك خوب سراغ دارين ممنون مي شم برام بذارين!
2.يه برنامه دارم كه تو محيط C++ dev. نوشته شده ، مي خوام بدونم كسي هست كه بتونه تبديل كدش كنه روي C# ؟ (شارپ رو در اين حد بلدم كه مثلا يه كومبو باكس create كنم باهاش نه بيشتر! :D)
 

زرينه

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
126
امتیاز
2
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان اهواز
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

منم يه بار دانلود كردم البتهC++ رو - از سايت ماكروسافت. ولي باهاش مشكل داشتم . طرف ماكروسافت نرين بهتره سرويس هاي اون فقط براي ويندوز هاي رجيسترشده است كه تو ايران تقريبا كسي ويندوز رجيستر شده نداره!
 

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
782
امتیاز
86
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Ya$amin :
سلام!
بچه ها من 2 نا مشكل دارم!
1. C# مي خوام ، اما از هرجا دانلود كردم ، مشكل داره، كار نمي كنه!(2جا رو امتحان كردم صرفن!) اگه يه لينك خوب سراغ دارين ممنون مي شم برام بذارين!
2.يه برنامه دارم كه تو محيط C++ dev. نوشته شده ، مي خوام بدونم كسي هست كه بتونه تبديل كدش كنه روي C# ؟ (شارپ رو در اين حد بلدم كه مثلا يه كومبو باكس create كنم باهاش نه بيشتر! :D)
در مورد اولی شاید بهتر باشه از سی دی ش استفاده کنی،من قبلا دانلود میکردم ولی خیلی خوب نتیجه نمیداد!مدرسه هم که داره سی دی ش رو!
در مورد دومی خیلی شادیا!!!:D !تقریبا جون تعریف متغییر ها به همه دستوراش یا باید چیزی اضافه شه یا کم شه یا کلا عوض شه!اگه برنامه ت طولانی باشه شب دراز است و برنامه نویس بیدار!
 

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,720
امتیاز
2,850
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

ياسمين، اوليش رو بيا پيش خودم!! :D
دوميش رو هم گفته بودم بهت فكر كنم...
 

onlineyas

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
387
امتیاز
24
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

مدرسه هم که داره سی دی ش رو!
حالا حالا ها مدرسه نمي رم ، جولز جون هم زحمت كشيدن جلسه ها ي كارگاه هنر هفته ي پيش رو كنسل كردن :D
تقریبا جون تعریف متغییر ها به همه دستوراش یا باید چیزی اضافه شه یا کم شه یا کلا عوض شه!اگه برنامه ت طولانی باشه شب دراز است و برنامه نویس بیدار!
مگه ميشه؟! :eek: يعني آدمايي نيستن كه به كانورتر كد باشن به اصطلاح؟! :(
ياسمين، اوليش رو بيا پيش خودم!!
پيدات نيست ، خبري ندارم ازت كلن فعلنا...!:پي
دوميش رو هم گفته بودم بهت فكر كنم...
هـا؟!ياسمين اين روزا حافظه ش تاريخ مصرف دار شده! 8-}
 

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,720
امتیاز
2,850
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

پيدات نيست ، خبري ندارم ازت كلن فعلنا...!:پي
باخبر شو دوست جون!! :D تلفن آفريده شد واسه چي؟!

منم همين حرف فاطمه زهرا رو گفته بودم. روند اجراي برنامه تو C# كلا عوض مي شه، چون مي خواي برنامه ت رو تبديل كني به برنامه اي كه از يه سري شي (object) درست شده. كدهاتون هم تا جايي كه ديده بودم به همين دليل تقريبا كلا عوض ميشه، چون اين دو تا خيلي شبيه به هم نيستن!
ولي اگه بخواي، مي توني كمي پول خرج كني و يه سري بري پايتخت يا جمهوري يا جاي نزديك تري اگه سراغ داري، اونجا يه عده هستن كه كارشون نوشتن پروژه هاي دانشگاهي و ... است! احتمالا اونا واست تبديل بكنن!!
 

Sylar

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
454
امتیاز
69
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ندا مکرم :
باخبر شو دوست جون!! :D تلفن آفريده شد واسه چي؟!

منم همين حرف فاطمه زهرا رو گفته بودم. روند اجراي برنامه تو C# كلا عوض مي شه، چون مي خواي برنامه ت رو تبديل كني به برنامه اي كه از يه سري شي (object) درست شده. كدهاتون هم تا جايي كه ديده بودم به همين دليل تقريبا كلا عوض ميشه، چون اين دو تا خيلي شبيه به هم نيستن!
ولي اگه بخواي، مي توني كمي پول خرج كني و يه سري بري پايتخت يا جمهوري يا جاي نزديك تري اگه سراغ داري، اونجا يه عده هستن كه كارشون نوشتن پروژه هاي دانشگاهي و ... است! احتمالا اونا واست تبديل بكنن!!
من با ویژوال استودیو کار نکردم ولی مشکل مشابه ای داشتم. اینطوری حلش کردم.
اومدم برنامه اصلیم را تابع بندیش کردم بعد به صورت کد C براش یک Build Phase گذاشتم.
بعد تابعهاشو از توی برنامه کال میکردم.
اگر این هم جواب نده همیشه میتونی یک DLL بسازی و ازش در برنامه ات استفاده کنی.
 

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,720
امتیاز
2,850
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Sylar :
من با ویژوال استودیو کار نکردم ولی مشکل مشابه ای داشتم. اینطوری حلش کردم.
اومدم برنامه اصلیم را تابع بندیش کردم بعد به صورت کد C براش یک Build Phase گذاشتم.
بعد تابعهاشو از توی برنامه کال میکردم.
اگر این هم جواب نده همیشه میتونی یک DLL بسازی و ازش در برنامه ات استفاده کنی.
^-^
جالبه!
برم يه مطالعه اي بكنم ببينم چي هست!
 

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
782
امتیاز
86
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Sylar :
من با ویژوال استودیو کار نکردم ولی مشکل مشابه ای داشتم. اینطوری حلش کردم.
اومدم برنامه اصلیم را تابع بندیش کردم بعد به صورت کد C براش یک Build Phase گذاشتم.
بعد تابعهاشو از توی برنامه کال میکردم.
اگر این هم جواب نده همیشه میتونی یک DLL بسازی و ازش در برنامه ات استفاده کنی.
توضیح بیشتر لطفا!:D
 

Sylar

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
454
امتیاز
69
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از فاطمه زهرا قرائی منش :
توضیح بیشتر لطفا!:D
روش اولی که گفتم اینه که برنامه C به صورت جداگانه در کنار برنامه کامپایل میشه. بعد از داخل برنامه میشه تابع های فایل C را استفاده کرد.
برای همین باید برنامه تون را تا حد ممکن به تابع ها تجزیه کنید مثلا اگر توی برنامه تون با scanf یا cin ورودی میگرفتید. حالا بیایید و یک تابع بنویسید
که ورودیش را به جای اینا استفاده کنید.
روش دوم اینه که بیایید DLL بسازید. تا اونجایی که کار کردم با VS تقریبا باهر زبانی میشه DLL نوشت. خودم با اون به زبان ++C برنامه نوشتم.
کدتون را به روش اول تابعی بکنیدش. بعد DLL بسازید. حالا این DLL ای که ساختید را در هر برنامه میتونید ازش استفاده کنید.
روش اول آسون تره. مطمئن نیستم توی ویندوز جواب بده. روش دوم سخت تره ولی ۱۰۰٪ جواب میگیرید.
جفت این کارهاهم یک مقداری پیچیدن برای همین اگر برنامه ی C تون کمتر از ۵۰۰ خطه سنگین تره که از اول بنویسیدش.

روش اول را میشه یک مقداری ساده تر هم انجام داد که عملی تر هم هست.
بیایید برنامه C تون را جداگانه کامپایل کنید. بعد با برنامه ای که با #C مینویسد ورودی بش بدید و خروجی هاشو در برنامه #C تون نشان بدید.
فرض کنید که ورودی های برنامه C تون باشه a ,b و خروجیش هم a+b باشه.
شما توی برنامه تون یک فایل txt درست کنید که توش نوشته باشه ورودی هارو.
بعد این فرمان را اجرا کنید.
a.exe <in.txt >out.txt
این میاد ورودی in.txt را میده به a.exe و خروجی هاشو توی out.txt ذخیره میکنه.
بعد که برنامه اجرا شد. با #Cبرید فایل out.txt را بخونید!
 

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
782
امتیاز
86
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Sylar :
روش اولی که گفتم اینه که برنامه C به صورت جداگانه در کنار برنامه کامپایل میشه. بعد از داخل برنامه میشه تابع های فایل C را استفاده کرد.
برای همین باید برنامه تون را تا حد ممکن به تابع ها تجزیه کنید مثلا اگر توی برنامه تون با scanf یا cin ورودی میگرفتید. حالا بیایید و یک تابع بنویسید
که ورودیش را به جای اینا استفاده کنید.
روش دوم اینه که بیایید DLL بسازید. تا اونجایی که کار کردم با VS تقریبا باهر زبانی میشه DLL نوشت. خودم با اون به زبان ++C برنامه نوشتم.
کدتون را به روش اول تابعی بکنیدش. بعد DLL بسازید. حالا این DLL ای که ساختید را در هر برنامه میتونید ازش استفاده کنید.
روش اول آسون تره. مطمئن نیستم توی ویندوز جواب بده. روش دوم سخت تره ولی ۱۰۰٪ جواب میگیرید.
جفت این کارهاهم یک مقداری پیچیدن برای همین اگر برنامه ی C تون کمتر از ۵۰۰ خطه سنگین تره که از اول بنویسیدش.

روش اول را میشه یک مقداری ساده تر هم انجام داد که عملی تر هم هست.
بیایید برنامه C تون را جداگانه کامپایل کنید. بعد با برنامه ای که با #C مینویسد ورودی بش بدید و خروجی هاشو در برنامه #C تون نشان بدید.
فرض کنید که ورودی های برنامه C تون باشه a ,b و خروجیش هم a+b باشه.
شما توی برنامه تون یک فایل txt درست کنید که توش نوشته باشه ورودی هارو.
بعد این فرمان را اجرا کنید.
a.exe <in.txt >out.txt
این میاد ورودی in.txt را میده به a.exe و خروجی هاشو توی out.txt ذخیره میکنه.
بعد که برنامه اجرا شد. با #Cبرید فایل out.txt را بخونید!
با تشکر ولی برای برنامه ای مثل ساختن یه سری این کار رو کردم و جواب نداد!یعنی اصلا فایل رو نمیپذیرفت سی شارپ!
 

Sylar

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
454
امتیاز
69
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از فاطمه زهرا قرائی منش :
با تشکر ولی برای برنامه ای مثل ساختن یه سری این کار رو کردم و جواب نداد!یعنی اصلا فایل رو نمیپذیرفت سی شارپ!
گفتم که شاید ویندوز ساپورت نکنه. بقیه اش ولی جواب میده.
 

onlineyas

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
387
امتیاز
24
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اما من خودم قبلن (چون حس ِ تبديل كٌد نبود!:دال) exe ي همون برنامه م رو كه با dev نوشته بودم با شارپ باز مي كردم! اين مدلي كه از امكانات نمايشي ِ شارپ استفاده مي كردم اما اصل برنامه با dev بود!
اما مشكلاتي داشت كه چون كارو "كاملن تجربي" انجام دادم نفهميدم بابت چي بودن آخر سر...
 

trustme

لنگر انداخته
ارسال‌ها
2,810
امتیاز
1,277
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

فکر می کنم توی ویزوال استودیو می تونیم هم کتابخانه هم فایل اجرایی فراخوانی کنیم! یعنی کاری که یاسمین کرده بود. (؟!)
فقط از توابعی که می خواین استفاده کنین باید public بوده باشن ...!
 
بالا