پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

hosein2020

کاربر جدید
ارسال‌ها
2
امتیاز
0
نام مرکز سمپاد
پرسش و پاسخ
شهر
اصفهان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

مربرط به درس ذخیره و بازیابی اطلاعاته

تعداد رکورد ها و اندازه ی رکورد را درون یک تکس باکس ااز کاربردریافت کند سپس پارامتر های ظرفیتی شامل اندازه ی سکتور تعداد سکتور تعدادشیارهراستوانه و تعداد استونه را نیز دریافت کند

حالا با توجه به ورودی ها ذخیره فایل چند سکتور و شیار و استونه نیاز دارد

زبان برنامه نویسی زیاد مهم نیست ترجیها با زبان ویژوال بیسیک
 

[email protected]

کاربر فعال
ارسال‌ها
39
امتیاز
70
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 4 ( راهنمایی )
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

آره
اول از همه سی پلاس پلاس
از نظر من C++ پایه هست
حتی 80% مسابقاتی رو هم که میزارن از سی پلاس پلاسه
ساختار زبان های دیگه - به جز پاسکال - شباهت زیادی به C++ داره
ضمنا خیلی از انجین های بازی سازی بر مبنای c++ طراحی شدن ;)
 

NEURAE

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,593
امتیاز
13,782
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم‌ پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
دکترای حرفه‌ای پزشکی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

اگه یه فردی که اصلا هیچی از برنامه نویسی نمیدونه، بخواد شروع کنه خودش بخونه با کتابا خوبه یا باید کلاس بره؟!
و اینکه از کدوم زبان شروع کنه تا آخرش بلد بشه؟!
 

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,060
امتیاز
3,538
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ا.ن. :
اگه یه فردی که اصلا هیچی از برنامه نویسی نمیدونه، بخواد شروع کنه خودش بخونه با کتابا خوبه یا باید کلاس بره؟!
و اینکه از کدوم زبان شروع کنه تا آخرش بلد بشه؟!
اینجا توضیحات لازم رو دادم . :)

موفق باشید .
 

امـیـن

کاربر فعال
ارسال‌ها
23
امتیاز
154
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

ای کمک کمک :-s :-s :-s

اینو مینویسم ارور میده :

کد:
n = 45  :  Dim m(n)
 

arminsl

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
335
امتیاز
1,290
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

تا جایی که میدونم نمیشه یک آرایه رو با متغیر تعریف کرد.
 

کیمیاگر

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
6
امتیاز
0
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد مرکز 1
شهر
مشهد
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

چطوری پاسکال رو توی ویدوز 7 شست و چهار بیتی اجرا کنم
 

Joker..

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
6
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

آقا من تو ویژوال بیسیک گیر کردم نمیتونم از تصویر کپی بکیرم یا بچرخونمش لطفا کمک کنین
 

arminsl

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
335
امتیاز
1,290
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از کیمیاگر :
چطوری پاسکال رو توی ویدوز 7 شست و چهار بیتی اجرا کنم
میشه از شبیه ساز DosBox استفاده کرد.
 

arminsl

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
335
امتیاز
1,290
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Joker.. :
آقا من تو ویژوال بیسیک گیر کردم نمیتونم از تصویر کپی بکیرم یا بچرخونمش لطفا کمک کنین
میشه یکم دقیقتر منظورتو بگی؟
کپی کردن تصویر تو Clipboard یا تو یه Picture یا Image ؟
برای چرخوندن عکس باید رنگ نقطه ها رو یکی یکی بخونی،تو یه متغیر کمکی بریزی،با توجه به میزان چرخش نقطه ی مورد نظرتو رنگ کنی!
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام. میخواهم با کمترین مقدار دستورات ممکن برنامه ای به زبان پاسکال بنویسم که عددی رو بگیره و چک کنه اول هست یا نه. این برنامه رو نوشتم و کار هم میکنه
var
;n,i,f: integer
Begin
;f := 0
;(readln(x
for i:= 2 to (n-1) do
begin
if (n mod i=0)then
;f := 1
;end

(if (f=0 then
writeln('avval') else
;('writeln('avval nist
;readln
End.

اما به جای اینکه از 1 تا n حلقه بندازیم، میخواهم رادیکال n را بگیریم تا به جای n قرار دهیم. اگر متوجه شده راهنمایی کنه ممنون میشم.
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از Daneshvar :
سلام. میخواهم با کمترین مقدار دستورات ممکن برنامه ای به زبان پاسکال بنویسم که عددی رو بگیره و چک کنه اول هست یا نه. این برنامه رو نوشتم و کار هم میکنه
var
;n,i,f: integer
Begin
;f := 0
;(readln(x
for i:= 2 to (n-1) do
begin
if (n mod i=0)then
;f := 1
;end

(if (f=0 then
writeln('avval') else
;('writeln('avval nist
;readln
End.

اما به جای اینکه از 1 تا n حلقه بندازیم، میخواهم رادیکال n را بگیریم تا به جای n قرار دهیم. اگر متوجه شده راهنمایی کنه ممنون میشم.
رادیکال n =
کد:
sqrt(n);
 

erfan_b

کاربر جدید
ارسال‌ها
4
امتیاز
0
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 5
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

‫ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺪد ‪ n‬را در ﻣﺒﻨﺎي ‪ a‬ﺑﮕﯿﺮد و آن را ﺑﻪ ﻣﺒﻨﺎي ‪ b‬ﺑﺒﺮد.‬

‫ورودي:‬

‫در ﺧﻂ اول ورودي ‪ t‬ﺗﻌﺪاد ﺗﺴﺖ ﻫﺎ ﻣﯽ آﯾﺪ.)501=<‪(1<=t‬‬

‫در ‪ t‬ﺧﻂ ﺑﻌﺪي در ﻫﺮ ﺧﻂ ﯾﮏ ﺗﺴﺖ ورودي ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺳﻪ ﻋﺪد ﻃﺒﯿﻌﯽ ‪ n‬و ‪ a‬و ‪ b‬ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ از ﻫﻢ ﻣﯽ آﯾﻨﺪ.‬

‫)63=<‪) (0<=n<=109,2<=a,b‬در واﻗﻊ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد اﮔﺮ ﻣﻘﺪار ﻣﻘﺪار ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي 01 در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد از 9 01 ﮐﻤﺘﺮ اﺳﺖ.(‬

‫ﺑﺮاي ﻧﺸﺎن دادن اﻋﺪاد در ﻣﺒﻨﺎﻫﺎي ﺑﺎﻻﺗﺮ از 01 ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ از ‪ z . . . a‬اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد.‬

‫ﺧﺮوﺟﯽ:‬

‫در ‪ t‬ﺧﻂ ﺧﺮوﺟﯽ در ﻫﺮ ﺧﻂ ﯾﮏ ﻋﺪد ﮐﻪ ﻣﻘﺪار ﻋﺪد ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي ‪ b‬ﺑﺮاي ﺗﺴﺖ ﻣﺘﻨﺎﻇﺮ آن در ورودي اﺳﺖ را ﭼﺎپ ﮐﻨﯿﺪ.‬

‫)در ورودي ‪ n‬در ﻣﺒﻨﺎي ‪ a‬ﻇﺎﻫﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد.(‬
 

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,447
امتیاز
4,745
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

fani

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
6
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

دوستان من یه برنامه با ویژوال بیسیک میخوام که یه تصویر رو بگیره دونه دونه پیکسل هاشه از هم جدا کنه و rgb شون رو توی یه فایل تکست بریزه. من اون قسمت جدا کردن پیکسل ها و rgb گرفتن رو یادم رفته (سینتکس دستور هاش ) اگه میشه کمکم کنید [-o<
 

kimi.kaka

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
115
امتیاز
390
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام
تعداد پرانتز گذاری های خوب به طول 600 را به پیمانه 9^10 +7 را حساب کنید !
چجوری میشه برنامشو نوشت؟
(پرانتز گذاری خوب به طول n یعنی شامل n پرانتز باز و n پرانتز بسته که معنی دار باشد.یعنی هیچوقت پرانتز های بسته بیشتر از باز نشود)
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

با سلام. کسی روش اجرای خط به خط برنامه رو که همان دیباگ کردن هستش رو با کامپایلر فری پاسکال رو بلده؟
اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون میشم
 

andia

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
311
امتیاز
1,510
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام.من برنامه ماشین حساب میخام(ساده یا مهندسی فرقی نداره) اگه کسی میتونه کمک کنه پلیز
 

ســایــنـا

کاربر فعال
ارسال‌ها
56
امتیاز
173
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
شریف ایـــــــــــــشاا...
رشته دانشگاه
برنامه نویسی(ایشاا...)
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

بچه ها یک زبان خوب بهم معرفی کنید برای شروع برنامه نویسی بازی
یه برنامه ای که برای اوله کاری هایی مثل من مناسب باشه ویک منبع خیلی خوب ترجیعا کتاب یا سایت معرفی کنید
چون خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم یه چیزی باشه زود به نتیجه برسم تایکم انرژی بگیرم.
[-o<
 

khoshi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
390
امتیاز
750
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

چقد سوال بی جواب!!!
به نقل از Daneshvar :
با سلام. کسی روش اجرای خط به خط برنامه رو که همان دیباگ کردن هستش رو با کامپایلر فری پاسکال رو بلده؟
اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون میشم
فک میکنم با f8 و Ctr+f8 بود!

به نقل از Galaxy girl :
سلام.من برنامه ماشین حساب میخام(ساده یا مهندسی فرقی نداره) اگه کسی میتونه کمک کنه پلیز
به چه زبونی؟ راهنمایی می خواید یا خود برنامه رو؟
به نقل از ســایــنـا :
بچه ها یک زبان خوب بهم معرفی کنید برای شروع برنامه نویسی بازی
یه برنامه ای که برای اوله کاری هایی مثل من مناسب باشه ویک منبع خیلی خوب ترجیعا کتاب یا سایت معرفی کنید
چون خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم یه چیزی باشه زود به نتیجه برسم تایکم انرژی بگیرم.
[-o<
اگه بخواید با برنامه نویسی از صفر یه بازی بسازید،وقت می بره و به این راحتی ها چیز خوبی از آب در نمی‌آد!
ولی برای بازی ساختن راه های بهتری هم هست...مثل:http://www.unrealengine.com/udk/
 
بالا