• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
تو پایتون char رزرو نیست و اینجا یجورایی متغیره (همون i ک معمولا تو for میزاریم)

Python:
text=input("enter an alphanumeric string: ")
تو رفتگی خیلی مهمه
[CODE=python]text=input("enter an alphanumeric string: ")

count=0

for char in text:

    if char>="0" and char <="9" :

        count+=1

    print(char,end=" ")

print("\nnumber of digits is :", count)
با دوتا بک اسپیس کدت درست میشه
مغز نیست که،گچ خشک شده ست.
ولی بازم خط دوم کتابه واسه من اجرا نمیشه ((:
 

karen.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
605
امتیاز
8,887
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
ولی بازم خط دوم کتابه واسه من اجرا نمیشه ((:
حواسم نبود :))
یه شرط کمه


Python:
text=input("enter an alphanumeric string: ")

count=0

for char in text:

    if char>="0" and char <="9" :

        count+=1
    else:
        print(char,end=" ")

print("\nnumber of digits is :", count)
این یکی ردیفه احتمالا
بچه ها این پایچارم ِ لامصب من دیباگ نمی کنه،من باید ران بزنم و نمی فهمم اشکال کارم کجاست.
جدن سرراست ترین راه دیباگ همون اجرای کده :))
 

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
جدن سرراست ترین راه دیباگ همون اجرای کده :))
دست رو دلم نذار،یک ساعت پیش استادم با any desk اومد دیباگ کرد گفت فیلما رو ببین یاد بگیری دیباگ کنی.
من هی بریک پوینت میذارم f8 میزنم اینتر میزنم هیچی نمیشه. هی میرم تو کنسول باز هیچی نمیشه. بعد هی بعد هر خط پرینت میذارم باز هیچی نمیشه.
برم واحدم رو حذف کنم راحت ترم
 

karen.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
605
امتیاز
8,887
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
دست رو دلم نذار،یک ساعت پیش استادم با any desk اومد دیباگ کرد گفت فیلما رو ببین یاد بگیری دیباگ کنی.
من هی بریک پوینت میذارم f8 میزنم اینتر میزنم هیچی نمیشه. هی میرم تو کنسول باز هیچی نمیشه. بعد هی بعد هر خط پرینت میذارم باز هیچی نمیشه.
برم واحدم رو حذف کنم راحت ترم
من از ابزار های دیباگ ide ها سر درنمیارم جدن
ولی راجب ماژول pdb یه سرچ بزن ، بی دردسر کار میکنه واس من
 

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
من یه سوال دارم
حس میکنم بلد نیستم چه طوری باید برنامه نویسی رو یاد گرفت و دارم از همون روشی که باقی درسام رو میخونم استفاده میکنم.
مثلا یه دفترچه یادداشت دارم برای ارورهایی که گرفتم،بعضی تابع ها و دستورها رو که یادم میره رو می نویسم و به طور عبث برانگیزی دارم تمرین هایی که بلد نبودم رو توی دفتر می نویسم.
خیلی کارم غلطه؟باید تغییر روش بدم؟ من تمرین های کتاب رو که حل میکنم دیگه بعدش نمیدونم چیکار کنم
 

Gh_jam

puella=)
ارسال‌ها
215
امتیاز
792
نام مرکز سمپاد
شیخ مفید
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1401
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

کسی که از اول با وی.بی کار کنه، برنامه نویسی رو درست یاد نمی گیره!
منظورم از یاد نگرفتن، مفهومی یاد نگرفتن بود! (منم با vb شروع کردم! ولی هنوزم vb.net کار می کنم :D)
اگه اول با پایتون شروع کنیم چی؟
 

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
ارسال‌ها
7,040
امتیاز
28,119
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
من یه سوال دارم
حس میکنم بلد نیستم چه طوری باید برنامه نویسی رو یاد گرفت و دارم از همون روشی که باقی درسام رو میخونم استفاده میکنم.
مثلا یه دفترچه یادداشت دارم برای ارورهایی که گرفتم،بعضی تابع ها و دستورها رو که یادم میره رو می نویسم و به طور عبث برانگیزی دارم تمرین هایی که بلد نبودم رو توی دفتر می نویسم.
خیلی کارم غلطه؟باید تغییر روش بدم؟ من تمرین های کتاب رو که حل میکنم دیگه بعدش نمیدونم چیکار کنم
به نظر من روی کاغذ نوشتن کار بیهوده ایه. روی کاغذ نهایتا چند تا نکته اصلی رو بنویس. بعد از اون همینجوری با کد باید بازی کنی. حالت های مختلف رو امتحان کنی و تمرین کنی. مساله جدید پیدا کنی یا تعریف کنی برای خودت و کدش رو بزنی. همین.
 

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
به نظر من روی کاغذ نوشتن کار بیهوده ایه. روی کاغذ نهایتا چند تا نکته اصلی رو بنویس. بعد از اون همینجوری با کد باید بازی کنی. حالت های مختلف رو امتحان کنی و تمرین کنی. مساله جدید پیدا کنی یا تعریف کنی برای خودت و کدش رو بزنی. همین.
یعنی پیش نمیاد که آدم یادش بره چه جوری کد مسئله رو بزنه؟
من خیلی کندم خب
 

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
ارسال‌ها
7,040
امتیاز
28,119
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
یعنی پیش نمیاد که آدم یادش بره چه جوری کد مسئله رو بزنه؟
من خیلی کندم خب
اگر تمرین کنی نه خیلی. ولی خب مثلا ۲ ماه کد نزنی یادت میره. ولی خب در طول ترم اگر همینجوری تمرین کنی فکر نکنم یادت بره.
 

^__^

کاربر فعال
ارسال‌ها
25
امتیاز
81
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
اگه کسی بخواد برنامه نویسی رو از صفر بصورت خودآموز شروع کنه از چی شروع کنه؟ سخته؟ چقدر طول میکشه؟
 

^__^

کاربر فعال
ارسال‌ها
25
امتیاز
81
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
زبان های مختلف برنامه ریزی از چه لحاظ باهم تفاوت دارن؟ اسونترینشون چیه؟
 

nokia

کاربر فعال
ارسال‌ها
30
امتیاز
178
نام مرکز سمپاد
شهیدرجایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
در C++ میخوام یه تعداد عدد از کاربر دریافت کنم.
ولی نمیدونم کاربر میخواد چه تعداد عدد وارد کنه.
سوالم اینه که وقتی نمیدونیم چه تعداد عدد قراره بگیریم چی کار باید بکنیم که بتونیم اعداد رادر متغیری ذخیره کنیم؟
چون باید به تعداد اعدای که کاربر وارد می کنه متغیر داشته باشیم که بعدش بتونم از اون اعداد استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید. : )
 

M Saleh

Balance Breaker
ارسال‌ها
895
امتیاز
3,377
نام مرکز سمپاد
نام مرکز سمپاد
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1393
در C++ میخوام یه تعداد عدد از کاربر دریافت کنم.
ولی نمیدونم کاربر میخواد چه تعداد عدد وارد کنه.
سوالم اینه که وقتی نمیدونیم چه تعداد عدد قراره بگیریم چی کار باید بکنیم که بتونیم اعداد رادر متغیری ذخیره کنیم؟
چون باید به تعداد اعدای که کاربر وارد می کنه متغیر داشته باشیم که بعدش بتونم از اون اعداد استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید. : )
ویرایش شد.
کد زیر رو ببین مثلا.

کد:
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
    int n,sum=0;
    cout<<"How many numbers do you want to add?";
    cin>>n;
    int arr[n];
    cout<<"\n Enter numbers:";

    for(int i=0;i<n;i++)
        cin>>arr[i];

    for(int i=0;i<n;i++)
        sum+=arr[i];

    cout<<"\n sum is:"<<sum;
    return 0;
}
 
آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: nokia

armin_att

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
229
امتیاز
2,323
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1398
دانشگاه
علموص
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
در C++ میخوام یه تعداد عدد از کاربر دریافت کنم.
ولی نمیدونم کاربر میخواد چه تعداد عدد وارد کنه.
سوالم اینه که وقتی نمیدونیم چه تعداد عدد قراره بگیریم چی کار باید بکنیم که بتونیم اعداد رادر متغیری ذخیره کنیم؟
چون باید به تعداد اعدای که کاربر وارد می کنه متغیر داشته باشیم که بعدش بتونم از اون اعداد استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید. : )
با آرایه ها آشنایی داری؟



تا زمانی که کاربر -1 رو وارد نکنه ، به کمک حلقه for صد تا عدد رو میگیریم و میریزم تو ارایه
( هر زمانی که منفی یک وارد کنه ، دیگه حلقه ادامه پیدا نمیکنه )
 

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
714
امتیاز
6,621
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...

mahzoun99

The Eternal Shadow
ارسال‌ها
112
امتیاز
2,017
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
ریاضی -> علوم کامپیوتر
اگه کسی بخواد برنامه نویسی رو از صفر بصورت خودآموز شروع کنه از چی شروع کنه؟ سخته؟ چقدر طول میکشه؟
نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید به نظرم.. ولی برای شروع لازمه تفکر برنامه نویسی رو با اون زبان یاد بگیری. پایتون خیلی جاها کار رو راحت میکنه و زبان راحتی به حساب میاد و شخصا ترجیح میدم مفاهیم رو عمیق تر درک کنم تا اینکه زودتر کدهای جذاب تری بزنم.. اگه همچین ترجیحی میدی به نظرم C++/C یاد بگیر چون بهتر میشه نحوه عملکرد کامپیوتر رو دید.. ولی اگه عمق داستان واست اهمیتی نداره که خب پایتون زبان پر کاربردیه.. (اگه یه روز شی گرایی داشتی یاد میگرفتی هم به نظرم جاوا خیلی خوب نشونش میده و قویه)

در C++ میخوام یه تعداد عدد از کاربر دریافت کنم.
ولی نمیدونم کاربر میخواد چه تعداد عدد وارد کنه.
سوالم اینه که وقتی نمیدونیم چه تعداد عدد قراره بگیریم چی کار باید بکنیم که بتونیم اعداد رادر متغیری ذخیره کنیم؟
چون باید به تعداد اعدادی که کاربر وارد می کنه متغیر داشته باشیم که بعدش بتونم از اون اعداد استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید. : )
یه جایی باید ورودی گرفتنت تموم شه دیگه...
۱.اگه کاربر خودش میدونه چند تا میخواد وارد کنه که یه n ازش بگیر و یک آرایه nتایی تعریف کن.(که گفته شد)
۲.اگه کاربر خودشم نمیدونه و تو مقداری که دفعه قبل گرفتی رو لازم نداشتی هم که کافیه یه حلقه بزنی تا وقتی که کاربر خارج نشده(مثلا مقدار خاصی رو وارد نکرده = شرط حلقت میشه عملا) مقدار جدید رو جایگزین قبلی کنی. که الکی هم حافظه مصرف نشه.
۳.اگه بازم کاربر خودش نمیدونه چند تا ورودی قراره وارد کنه ولی مقدار های قبلی رو لازم داره, از vector یا ساختمان داده های مشابه میتونی استفاده کنی و بازم یه حلقه میخوای که تا وقتی کاربر خارج نشده مقدار جدید رو push کنی و...
 

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
بچه ها من با این کد نمی تونم مکان اولین و آخرین وقوع k رو چاپ کنم نه؟
k=(input("enter k: "))
x=(input("enter a number: "))
count=0
while x!="0":
if k in x:
count+=1
x = (input("enter a number: "))

print("count: ",count)
تعداد داده ها هم مشخص نیست که از فور استفاده کنم
 

inventor.amin

دیکتاتور مهربان
ارسال‌ها
40
امتیاز
10
نام مرکز سمپاد
اژه ای 2 اصفهان
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
تلگرام
اینستاگرام
بچه ها من با این کد نمی تونم مکان اولین و آخرین وقوع k رو چاپ کنم نه؟
k=(input("enter k: "))
x=(input("enter a number: "))
count=0
while x!="0":
if k in x:
count+=1
x = (input("enter a number: "))

print("count: ",count)
تعداد داده ها هم مشخص نیست که از فور استفاده کنم
میخوای چیکار کنی دقیقا؟ بگو شاید بتویم کمکت کنیم
 

The Lich King

روباه پیر
ارسال‌ها
424
امتیاز
2,330
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
بچه ها من با این کد نمی تونم مکان اولین و آخرین وقوع k رو چاپ کنم نه؟
k=(input("enter k: "))
x=(input("enter a number: "))
count=0
while x!="0":
if k in x:
count+=1
x = (input("enter a number: "))

print("count: ",count)
تعداد داده ها هم مشخص نیست که از فور استفاده کنم
این الان داره تعداد وقوع های k رو محاسبه می کنه، اگه میخوای اولین و آخرین وقوع رو چاپ کنه باید یه شمارنده بذاری توش با دو تا متغیر که شماره اولین و آخرین وقوع رو نگه میدارن تو خودشون بعد با دو تا ایف مکان اولین و آخرین رو وقوع رو میتونی بدست بیاری!
i = fi = la = 0
while
if k in x and count == 0:
fi = i
if k in x:
la = i

i+=1
 
آخرین ویرایش:
بالا