پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

karen._.

نیکولا لئونارد سعدی کارنو
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
597
امتیاز
4,817
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
جادی یه سری فیلم داره تو یوتوب فکرکنم درک برنامه نویسیه اون میتونه شروع خوبی باشه
اگر از پایتون خوشت اومد محمد اردوخانی تو تاپلرن کامل ترین دوره پایتونو به صورت رایگان گذاشته
برای طراحی سایتم
دوره های فرانت اند یا بک اند علی علایی تو یوتوب ببین
.....
کلا آموزش پولی نخر منابع رایگان خوب زیادن
دوره جادی مقدماتیش رایگانه
پیشرفتشم که مال مکتب خونس گفته مشکلی ندارم پیدا کردید استفاده کنید
نه قصد دلرم از w3school یاد بگیرم
ولی خوب کلا می خواستم ببینمم کدوم زبان بهتره
 

karen.m

گادفادرِ کنکورِ ایران
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
655
امتیاز
11,069
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
منم پیشنهادم پایتونه
پایتون واسه شروع پیچیدگی زیادی درست نمیکنه
و خب بجز اندروید(کتابخونه هایی مث کیوی هستن البته) همه کاری میکنه
از دیتاساینس بگیر تا ماشینلرنینگ تا وب سرویس ها
طراحی سایت چطور?
انتخابا خیلی زیادن
php پرفورمنس بهتری داره نسبت به پایتون ولی همچنان پایتون رو ترجیح میدم شخصا
باید یکی از فرمورک های backend رو یادبگیری
اگه پایتون باشی flask و django هستن
جنگو به فرمورک کامله خودش پیشفرض دیتابیس و یوزر ها و ولیدشن فرم هارو هندل میکنه
فلسک یه میکروفرمورک خیلی جموجوره ک یسری ماژول بهش اضافه میشه و کامل میشه
واسه شروع فلسک رو ترجیح میدم
backend رو ک کامل کردی واسه فرانت یکم html باید بلد باشی
css هم یاد بگیری -> html سایتت خوشگل تر میشه
فرمورکی مث بوت استرپ رو یاد بگیری -> سایتت ریسپانسیو میشه
برنامه نویسی js یاد بگیری -> یسری پردازش ها رو کلاینت انجام میده و سایتت تعاملی میشه
فرم ورک هایی مث React , angular, vue رو یاد بگیری میتونی سایت هایی بسازی ک درواقع one-page-application ان
-------------------
ولی اگه هدفت فقط درست کردن سایت باشه -> استفاده از cms آماده مثل wordpress خیلی خیلی آسون تر و منطقی تره
 

AliR3za

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
202
امتیاز
426
نام مرکز سمپاد
...
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
سوالی بسی غیر فنی...
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
طراحی سایت چطور?
تکنولوژی ها خیلی سریع داره پیش میره اگه میخوایی کاره ای بشی باید عمیق کارکنی . پیشنهادات هم مختلفه از php بگیر تا پایتون و دات نت و ... ولی جدایی از اینکه کدومو انتخاب میکنی حتما یه سری به جدیدترن هاش بزن مثلا واسه بک اند Restful API رو کار کن واسه فرانت هم یه مطالعه ای راجع به web assambly داشته باش . این دوتا رو حتما کار کن . اگه با مایکروسافت حال میکنی دات نت کور فوق العادس مخصوصا web api واسه وب اسمبلی هم blazor کار کن
 

armin_att

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
338
امتیاز
5,400
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
برق
برای شروع یادگیری ماشین لرنینگ ، حتما باید قبلش مقدمات تئوری هوش مصنوعی و جبر خطی رو بلد باشیم؟
 

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
16
امتیاز
78
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
اگه اینگلیسیتون خوبه وقتتون رو برای کورس های ایرانی نزارید
کورس های انگلیسی خیلی بهتر و مرتب تره و صفر تا صد رو براتون واضح توضیح میده و حتی جزوه هم داره
واسه معرفی کورس انگلیسی هم میتونید با تورنت کورس های برنامه نویسی یودمی https://www.udemy.com
دانلود کنید
 

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
754
امتیاز
7,403
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
سلام وقتی میخوام اطلاعات یک وب سایتو بخونم فارسیو پشتیبانی نمیکنه تو وی اس کد چه جوری باید utf-8 کنم بدون اینکه بریزمش تو فایل:-" ؟
ارورش اینه
charmap' codec can't encode characters in position 9-13
 

victor:/

vIctor is loser:/
ارسال‌ها
75
امتیاز
367
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 8
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1402
فکر نمیکردم انقدر برنامه نویس زیاد باشه :|با پایتون شروع کن زبان بسیار ساده ای هست بعد ی ماه میتونی بری هک و امنیت رو یاد بگیری براحتی باهاشdos &ddosبزنی :Dخلاصه خوب یاد بگیری خیلیارو زخمی میکنی:|:RedHeart
 

AliR3za

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
202
امتیاز
426
نام مرکز سمپاد
...
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
سلام وقتی میخوام اطلاعات یک وب سایتو بخونم فارسیو پشتیبانی نمیکنه تو وی اس کد چه جوری باید utf-8 کنم بدون اینکه بریزمش تو فایل:-" ؟
ارورش اینه
charmap' codec can't encode characters in position 9-13
اگه از BeautifulSoup استفاده میکنی یه متد encode داره میتونی استفاده کنی
 

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
754
امتیاز
7,403
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...

Sara221

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
9
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1395
سلام!:)
می‌خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اما تمام چیزی که ازش می‌دونم همون کلاس برنامه نویسی راهنمایی هست که هیچی هم ازش یادم نمیاد.در این حد که الگوریتم نویسی و فلوچارت و دستورات هم یادم نیست.سیوالم اینه از کدوم کتاب یا سایت برای شروع از صفر شروع کنم و کدوم زبان رو برای شروع پیشنهاد میدید؟
 

Sobhan81

on the verge of ageing
عضو مدیران انجمن
کنکوری ۱۴۰۰
ارسال‌ها
800
امتیاز
4,388
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
ساوه
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام!:)
می‌خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اما تمام چیزی که ازش می‌دونم همون کلاس برنامه نویسی راهنمایی هست که هیچی هم ازش یادم نمیاد.در این حد که الگوریتم نویسی و فلوچارت و دستورات هم یادم نیست.سیوالم اینه از کدوم کتاب یا سایت برای شروع از صفر شروع کنم و کدوم زبان رو برای شروع پیشنهاد میدید؟
سلام :‌)
پست های قبلی همین تاپیکو بخونید.مثلا این :

جادی یه سری فیلم داره تو یوتوب فکرکنم درک برنامه نویسیه اون میتونه شروع خوبی باشه
اگر از پایتون خوشت اومد محمد اردوخانی تو تاپلرن کامل ترین دوره پایتونو به صورت رایگان گذاشته
برای طراحی سایتم
دوره های فرانت اند یا بک اند علی علایی تو یوتوب ببین
.....
کلا آموزش پولی نخر منابع رایگان خوب زیادن
دوره جادی مقدماتیش رایگانه
پیشرفتشم که مال مکتب خونس گفته مشکلی ندارم پیدا کردید استفاده کنید
 

nils

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
329
امتیاز
7,055
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
این خطای Array Index Out Of Bounds Exception رو از کجا بفهمیم واسه کدوم حلقه و کدوم آرایه مونه؟ حدسی؟:-"
 

موازی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
213
امتیاز
4,031
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
این خطای Array Index Out Of Bounds Exception رو از کجا بفهمیم واسه کدوم حلقه و کدوم آرایه مونه؟ حدسی؟:-"
معمولا ide میگه اررور مربوط به چه خطی هست.
میتونی جاهای مختلف کدت پرینت بذاری ببینی کجا گیر می‌کنه
 
  • لایک
امتیازات: nils

nils

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
329
امتیاز
7,055
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
معمولا ide میگه اررور مربوط به چه خطی هست.
میتونی جاهای مختلف کدت پرینت بذاری ببینی کجا گیر می‌کنه
نه نمیدونم این چرا نمیگه
خیلی ممنون ، حتما امتحان میکنم
 

karen.m

گادفادرِ کنکورِ ایران
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
655
امتیاز
11,069
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
  • لایک
امتیازات: nils

SinaDev

Nobody
ارسال‌ها
111
امتیاز
332
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
شهر
يزد
سال فارغ التحصیلی
1405
جاوا کار هستید؟
راستی حتما بخشی از آرایه رو مورد استفاده قرار دادید که وجود نداره مثلا یه آرایه 3 تا اندیس داره و شما چهارمین اندیس رو خواستید.برای همین اون ارور رو داده.
 
  • لایک
امتیازات: nils

karen.m

گادفادرِ کنکورِ ایران
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
655
امتیاز
11,069
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
جاوا کار هستید؟
راستی حتما بخشی از آرایه رو مورد استفاده قرار دادید که وجود نداره مثلا یه آرایه 3 تا اندیس داره و شما چهارمین اندیس رو خواستید.برای همین اون ارور رو داده.
این خب واضحه
مشکل اینه معلوم نیست ارور از کدون خط یا آرایه است
لاگ نشون نمیده اصن؟ من باهاش کار نکردم
من اگه بودم دونه دونه حلقه هامو کامنت میکردم ببینم رو کدوم ارور میده
ولی اگه بتونی از خود ide لاگ بگیری خب خیلی بهتره
 

SinaDev

Nobody
ارسال‌ها
111
امتیاز
332
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
شهر
يزد
سال فارغ التحصیلی
1405
این خب واضحه
مشکل اینه معلوم نیست ارور از کدون خط یا آرایه است

لاگ نشون نمیده اصن؟ من باهاش کار نکردم
من اگه بودم دونه دونه حلقه هامو کامنت میکردم ببینم رو کدوم ارور میده
ولی اگه بتونی از خود ide لاگ بگیری خب خیلی بهتره
لاگ میده من خودم ازش قدیما استفاده میکردم...
 
  • لایک
امتیازات: nils
بالا