• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه‌نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

The Lich King

روباه پیر
ارسال‌ها
426
امتیاز
2,338
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
آخ مرسیییی
کدتون رو متوجه نشدم برای موقعیت مکانی اما این کارم رو انداخت
بازم خیلی مرسی*__*
خواهش!
اون کارکردش اینجوریه که i داره مکان عددی که داره کد بررسی می کنه رو مشخص می کنه هر لحظه، fi مکان وقوع اولین k و la مکان وقوع آخریش!
if int(x) == int (k) and count == 0:
fi = i
اینجا بررسی میکنه اگه k مشاهده شده بود و اولین k بود، چون شمارنده تعداد kها صفره، موقعیت اولین k رو میذاره i در اون لحظه!
if int(x) == int (k):
la = i
اینم هر بار که k مشاهده میشه، موقعیتش رو میذاره تو la بنابراین وقتی آخرین k مشاهده بشه و تموم شه بعدش موقعیت آخریش توش ذخیره شده! که خب تو همین if میتونی count رو یکی بهش اضافه کنی!
بازم خواهش! :D
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
911
امتیاز
13,494
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
یه سوال داشتم از csv که شامل اسم و هش یک رمزه باپایتون میخوام رمزشو باsha256هک کنم
جادی گفت باید یک فور بنویسیم که چک کنه ایا این رمز هش شدش برابر اون هست یانه
این حلقشو متوجه نمیشم میشه یکی توضیح بده چه جوری ۴ رقم باید بررسیش کنم چه جوری باید مقایسش کنم؟:-"
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
19,998
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
یه سوال داشتم از csv که شامل اسم و هش یک رمزه باپایتون میخوام رمزشو باsha256هک کنم
جادی گفت باید یک فور بنویسیم که چک کنه ایا این رمز هش شدش برابر اون هست یانه
این حلقشو متوجه نمیشم میشه یکی توضیح بده چه جوری ۴ رقم باید بررسیش کنم چه جوری باید مقایسش کنم؟:-"
پسورد ها ۴ رقمیه دیگه؟
یه فور بنویس ک از ۰ تا ۹۹۹۹ شروع کنه ب هش گرفتن
(باید از zfill استفاده کنی)
راه اول:
میتونی هش هارو با هشی ک تو csv هست مقایسه کنی و اگه برابر بود متغیر حلقه میشه رمزت

راه دوم : یه دیکشنری درست کنی ک کلیدش برابر متغیر حلقه باشه و مقدارش برابر با هش همون متغیر
وقتی تموم شد یه دیکشنری داریم ک همه هش ها توشن
بعد خط ب خط هش های csv رو با دیکشنری چک کنی
--------
راه اول آسون تره
راه دوم سریع تره و تپان پردازشی کمتری مصرف میکنه
-------
@Parsa.e یه همچین کاری کرده بود ک فایلاش رو دارم اینجا میزارمش
 

پیوست ها

  • cracker.zip
    کیلوبایت 1.2 · نمایش ها: 4
آخرین ویرایش:

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
911
امتیاز
13,494
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
پسورد ها ۴ رقمیه دیگه؟
یه فور بنویس ک از ۰ تا ۹۹۹۹ شروع کنه ب هش گرفتن
(باید از zfill استفاده کنی)
راه اول:
میتونی هش هارو با هشی ک تو csv هست مقایسه کنی و اگه برابر بود متغیر حلقه میشه رمزت

راه دوم : یه دیکشنری درست کنی ک کلیدش برابر متغیر حلقه باشه و مقدارش برابر با هش همون متغیر
وقتی تموم شد یه دیکشنری داریم ک همه هش ها توشن
بعد خط ب خط هش های csv رو با دیکشنری چک کنی
--------
راه اول آسون تره
راه دوم سریع تره و تپان پردازشی کمتری مصرف میکنه
-------
@Parsa.e یه همچین کاری کرده بود ک فایلاش رو دارم اینجا میزارمش
تشکر
یه سوال دیگه:-"اینکه تو فایل بنویسیم باخارج از فایل چه فرقی
(دوتا پروژه اخر مکتب خونه که یک تابع است باید فایلو باز کنیم و بنویسیم)
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
19,998
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
تشکر
یه سوال دیگه:-"اینکه تو فایل بنویسیم باخارج از فایل چه فرقی
(دوتا پروژه اخر مکتب خونه که یک تابع است باید فایلو باز کنیم و بنویسیم)
دقیق نگرفتم منظورتو :)
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
911
امتیاز
13,494
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96

سلام این کدو برای پیدا کردن عددی که بیشترین فاکتور اول داره پیدا کردم تابعشو نفهمیدم با خط 20 23:-? چه جوریه عملکردش؟
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
19,998
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
این یجور for نوشتن تو پایتونه
Python:
num_prime_factors=[len(prime_factors(1st[i])) for i in range(len(1st)) ]
همینو بخوای آدمیزادی :)) بنویسی اینجوری میشه:
Python:
num_prime_factors = []
for i in range(len(1st)):
    num_prime_factors.append(len(prime_factors(1st[i])))
این دوتا فرقی ندارن ولی اولی سینتکس پیشرفته اس :)
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
911
امتیاز
13,494
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
سلام
یه سوال داشتم
به یک دیتابیس MYSQLوصل شدم که شامل وزن و قدهه میخوام باپایتون خروجیش
براساس قد مرتب کنه اگر قدیکی بود وزن کمترو اول بده مقایسشو چه جوری باید انجام بدم؟
 

e.razi

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
133
امتیاز
3,725
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
سلام
یه سوال داشتم
به یک دیتابیس MYSQLوصل شدم که شامل وزن و قدهه میخوام باپایتون خروجیش
براساس قد مرتب کنه اگر قدیکی بود وزن کمترو اول بده مقایسشو چه جوری باید انجام بدم؟
سلام فکر می‌کنم کوئری مربوط بهش به این صورت میشه:
SELECT weight, height FROM table ORDER BY height, weight;
میشه که همین کوئری رو تو پایتون استفاده کرد اگه از mysql connector استفاده کنین.
 

IJJN

Amirreza khakpour
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1401
کدوم template engine php بهتر هست و ساده تر؟؟ بجز smarty twig
 

Karenn

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
ارسال‌ها
2,388
امتیاز
34,228
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
سوالی بسی غیر فنی...
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
طراحی سایت چطور?
 

IJJN

Amirreza khakpour
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1401
اگه طراحی سایت میخوای php
با کتابای larry ullman شروع کن، کتاباش هم از پایه php رو توضیح داده هم متنش ساده و قابل فهمه و نیازی نیست دم به دقیقه سر بزنی به دیکشنری.
میتونی از دوره های رایگان توی وب هم استفاده کنی، ولی خب به اندازه منابع اوریجینال خوب نیستن ولی در عوض فارسی هستن.
این larry ullman یک کتابی داره به اسم advanced oop(اسم کاملش یادم نیست) کلا یک فصلش رو تونستم پیدا کنم ولی سر فصل هاش جذاب بودن، پیدا کردی برا منم بفرست. :)
یکم هم که کار کردی و حداقل یک وروژه با php خام نوشتی، برو سراغ فریمورک های php مثل laravel بعدشم برو پونیشا عضو شو، پروژه بگیر :) :)
 

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
16
امتیاز
87
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
من بهتون پایتونو پیشنهاد میکنم
بسیار انعطاف پذیر و اسموت
برای کار های مختلف نظیر ماشین لرنینگ دیتا ساینس و اسکریپت نویسی... خیلی بکار میاد
و سبک هم هست و میتونید در هر محیطی باهاش کار کنید
حالا اون هایی که اون بالا گفتم چی هستن رو خودش میشه یه تاپیک زد براش
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
911
امتیاز
13,494
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
سوالی بسی غیر فنی...
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
طراحی سایت چطور?
جادی یه سری فیلم داره تو یوتوب فکرکنم درک برنامه نویسیه اون میتونه شروع خوبی باشه
اگر از پایتون خوشت اومد محمد اردوخانی تو تاپلرن کامل ترین دوره پایتونو به صورت رایگان گذاشته
برای طراحی سایتم
دوره های فرانت اند یا بک اند علی علایی تو یوتوب ببین
.....
کلا آموزش پولی نخر منابع رایگان خوب زیادن
دوره جادی مقدماتیش رایگانه
پیشرفتشم که مال مکتب خونس گفته مشکلی ندارم پیدا کردید استفاده کنید
 
آخرین ویرایش:

Karenn

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
ارسال‌ها
2,388
امتیاز
34,228
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
جادی یه سری فیلم داره تو یوتوب فکرکنم درک برنامه نویسیه اون میتونه شروع خوبی باشه
اگر از پایتون خوشت اومد محمد اردوخانی تو تاپلرن کامل ترین دوره پایتونو به صورت رایگان گذاشته
برای طراحی سایتم
دوره های فرانت اند یا بک اند علی علایی تو یوتوب ببین
.....
کلا آموزش پولی نخر منابع رایگان خوب زیادن
دوره جادی مقدماتیش رایگانه
پیشرفتشم که مال مکتب خونس گفته مشکلی ندارم پیدا کردید استفاده کنید

نه قصد دلرم از w3school یاد بگیرم
ولی خوب کلا می خواستم ببینمم کدوم زبان بهتره
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
19,998
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
منم پیشنهادم پایتونه
پایتون واسه شروع پیچیدگی زیادی درست نمیکنه
و خب بجز اندروید(کتابخونه هایی مث کیوی هستن البته) همه کاری میکنه
از دیتاساینس بگیر تا ماشینلرنینگ تا وب سرویس ها
طراحی سایت چطور?
انتخابا خیلی زیادن
php پرفورمنس بهتری داره نسبت به پایتون ولی همچنان پایتون رو ترجیح میدم شخصا
باید یکی از فرمورک های backend رو یادبگیری
اگه پایتون باشی flask و django هستن
جنگو به فرمورک کامله خودش پیشفرض دیتابیس و یوزر ها و ولیدشن فرم هارو هندل میکنه
فلسک یه میکروفرمورک خیلی جموجوره ک یسری ماژول بهش اضافه میشه و کامل میشه
واسه شروع فلسک رو ترجیح میدم
backend رو ک کامل کردی واسه فرانت یکم html باید بلد باشی
css هم یاد بگیری -> html سایتت خوشگل تر میشه
فرمورکی مث بوت استرپ رو یاد بگیری -> سایتت ریسپانسیو میشه
برنامه نویسی js یاد بگیری -> یسری پردازش ها رو کلاینت انجام میده و سایتت تعاملی میشه
فرم ورک هایی مث React , angular, vue رو یاد بگیری میتونی سایت هایی بسازی ک درواقع one-page-application ان
-------------------
ولی اگه هدفت فقط درست کردن سایت باشه -> استفاده از cms آماده مثل wordpress خیلی خیلی آسون تر و منطقی تره
 

Asdfghjk

...
ارسال‌ها
257
امتیاز
659
نام مرکز سمپاد
...
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
سوالی بسی غیر فنی...
از چه زبانی شروع کنم اگه نخوام عمقی یاد بگیرم در حد سطحی برنامه نویسی بلد باشم?
طراحی سایت چطور?
تکنولوژی ها خیلی سریع داره پیش میره اگه میخوایی کاره ای بشی باید عمیق کارکنی . پیشنهادات هم مختلفه از php بگیر تا پایتون و دات نت و ... ولی جدایی از اینکه کدومو انتخاب میکنی حتما یه سری به جدیدترن هاش بزن مثلا واسه بک اند Restful API رو کار کن واسه فرانت هم یه مطالعه ای راجع به web assambly داشته باش . این دوتا رو حتما کار کن . اگه با مایکروسافت حال میکنی دات نت کور فوق العادس مخصوصا web api واسه وب اسمبلی هم blazor کار کن
 

armin_att

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
514
امتیاز
12,415
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
تقریبا برق
برای شروع یادگیری ماشین لرنینگ ، حتما باید قبلش مقدمات تئوری هوش مصنوعی و جبر خطی رو بلد باشیم؟
 

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
16
امتیاز
87
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
اگه اینگلیسیتون خوبه وقتتون رو برای کورس های ایرانی نزارید
کورس های انگلیسی خیلی بهتر و مرتب تره و صفر تا صد رو براتون واضح توضیح میده و حتی جزوه هم داره
واسه معرفی کورس انگلیسی هم میتونید با تورنت کورس های برنامه نویسی یودمی https://www.udemy.com
دانلود کنید
 
بالا