• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
این الان داره تعداد وقوع های k رو محاسبه می کنه، اگه میخوای اولین و آخرین وقوع رو چاپ کنه باید یه شمارنده بذاری توش با دو تا متغیر که شماره اولین و آخرین وقوع رو نگه میدارن تو خودشون بعد با دو تا ایف مکان اولین و آخرین رو وقوع رو میتونی بدست بیاری!
i = fi = la = 0
while
if k in x and count == 0:
fi = i
if k in x:
la = i

i+=1
لازم نیست intکنم ایکس و کا رو یعنی؟
نفهمیدم که X_X:-"
 

The Lich King

روباه پیر
ارسال‌ها
424
امتیاز
2,330
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
لازم نیست intکنم ایکس و کا رو یعنی؟
نفهمیدم که X_X:-"
int کنی ینی چی؟ مگه کاربر خودش عدد وارد نمیکنه؟ :-?
من صرفا براساس کد خودت نوشتم کاری که لازمه بکنی، x و k رو صرفا عدد در نظر گرفتم که کاربر وارد می کنه، نمیدونم دقیقا قصدت از اون k in x جیه! اون شرط قراره چی کار کنه؟

بعدا نوشت:منظورت از int کردن رو الان متوجه شدم، آره اگه عدد وارد میکنه کاربر و میخوای به صورت عددی باهاش کار کنی باید intش کنی ولی خب بازم اون شرط if رو متوجه نمیشم میخواد چی کار کنه!
 
آخرین ویرایش:

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
int کنی ینی چی؟ مگه کاربر خودش عدد وارد نمیکنه؟ :-?
من صرفا براساس کد خودت نوشتم کاری که لازمه بکنی، x و k رو صرفا عدد در نظر گرفتم که کاربر وارد می کنه، نمیدونم دقیقا قصدت از اون k in x جیه! اون شرط قراره چی کار کنه؟

بعدا نوشت:منظورت از int کردن رو الان متوجه شدم، آره اگه عدد وارد میکنه کاربر و میخوای به صورت عددی باهاش کار کنی باید intش کنی ولی خب بازم اون شرط if رو متوجه نمیشم میخواد چی کار کنه!
آره چون که فقط با همین الگوریتم بلد بودم اینتیجر نکردمش ولی چون نمی تونستم براش شمارنده بذارم دیدم که نمیشه.
اون شرط ایف برای اینه که اگه کاربر عدد کا رو وارد کرد یکی به کانت اضافه بشه. صورت سوال اینه ان عدد از کاربر بگیره،تعداد تکرار عدد کا رو بشمره و موقعیت اولین و اخرین رو مشخص کنه.
اگه اینتیجر کنم دیگه نمیتونم بگم if k in xولی
 

The Lich King

روباه پیر
ارسال‌ها
424
امتیاز
2,330
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
آره چون که فقط با همین الگوریتم بلد بودم اینتیجر نکردمش ولی چون نمی تونستم براش شمارنده بذارم دیدم که نمیشه.
اون شرط ایف برای اینه که اگه کاربر عدد کا رو وارد کرد یکی به کانت اضافه بشه. صورت سوال اینه ان عدد از کاربر بگیره،تعداد تکرار عدد کا رو بشمره و موقعیت اولین و اخرین رو مشخص کنه.
اگه اینتیجر کنم دیگه نمیتونم بگم if k in xولی
میتونی شرطت رو عوض کنی، کارتم راحت تر میشه!
if int(x) == int (k):
count+=1
موقعیت اولین و آخرینش هم همونجوری که گفتم بدست میاد راحت، فقط شرط هاش رو باید شبیه همین بکنی!
 

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,967
امتیاز
18,556
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
میتونی شرطت رو عوض کنی، کارتم راحت تر میشه!
if int(x) == int (k):
count+=1
موقعیت اولین و آخرینش هم همونجوری که گفتم بدست میاد راحت، فقط شرط هاش رو باید شبیه همین بکنی!
آخ مرسیییی
کدتون رو متوجه نشدم برای موقعیت مکانی اما این کارم رو انداخت
بازم خیلی مرسی*__*
 

The Lich King

روباه پیر
ارسال‌ها
424
امتیاز
2,330
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
آخ مرسیییی
کدتون رو متوجه نشدم برای موقعیت مکانی اما این کارم رو انداخت
بازم خیلی مرسی*__*
خواهش!
اون کارکردش اینجوریه که i داره مکان عددی که داره کد بررسی می کنه رو مشخص می کنه هر لحظه، fi مکان وقوع اولین k و la مکان وقوع آخریش!
if int(x) == int (k) and count == 0:
fi = i
اینجا بررسی میکنه اگه k مشاهده شده بود و اولین k بود، چون شمارنده تعداد kها صفره، موقعیت اولین k رو میذاره i در اون لحظه!
if int(x) == int (k):
la = i
اینم هر بار که k مشاهده میشه، موقعیتش رو میذاره تو la بنابراین وقتی آخرین k مشاهده بشه و تموم شه بعدش موقعیت آخریش توش ذخیره شده! که خب تو همین if میتونی count رو یکی بهش اضافه کنی!
بازم خواهش! :D
 

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
714
امتیاز
6,630
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
یه سوال داشتم از csv که شامل اسم و هش یک رمزه باپایتون میخوام رمزشو باsha256هک کنم
جادی گفت باید یک فور بنویسیم که چک کنه ایا این رمز هش شدش برابر اون هست یانه
این حلقشو متوجه نمیشم میشه یکی توضیح بده چه جوری ۴ رقم باید بررسیش کنم چه جوری باید مقایسش کنم؟:-"
 

karen.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
605
امتیاز
8,893
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
یه سوال داشتم از csv که شامل اسم و هش یک رمزه باپایتون میخوام رمزشو باsha256هک کنم
جادی گفت باید یک فور بنویسیم که چک کنه ایا این رمز هش شدش برابر اون هست یانه
این حلقشو متوجه نمیشم میشه یکی توضیح بده چه جوری ۴ رقم باید بررسیش کنم چه جوری باید مقایسش کنم؟:-"
پسورد ها ۴ رقمیه دیگه؟
یه فور بنویس ک از ۰ تا ۹۹۹۹ شروع کنه ب هش گرفتن
(باید از zfill استفاده کنی)
راه اول:
میتونی هش هارو با هشی ک تو csv هست مقایسه کنی و اگه برابر بود متغیر حلقه میشه رمزت

راه دوم : یه دیکشنری درست کنی ک کلیدش برابر متغیر حلقه باشه و مقدارش برابر با هش همون متغیر
وقتی تموم شد یه دیکشنری داریم ک همه هش ها توشن
بعد خط ب خط هش های csv رو با دیکشنری چک کنی
--------
راه اول آسون تره
راه دوم سریع تره و تپان پردازشی کمتری مصرف میکنه
-------
@Parsa.e یه همچین کاری کرده بود ک فایلاش رو دارم اینجا میزارمش
 

پیوست ها

آخرین ویرایش:

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
714
امتیاز
6,630
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
پسورد ها ۴ رقمیه دیگه؟
یه فور بنویس ک از ۰ تا ۹۹۹۹ شروع کنه ب هش گرفتن
(باید از zfill استفاده کنی)
راه اول:
میتونی هش هارو با هشی ک تو csv هست مقایسه کنی و اگه برابر بود متغیر حلقه میشه رمزت

راه دوم : یه دیکشنری درست کنی ک کلیدش برابر متغیر حلقه باشه و مقدارش برابر با هش همون متغیر
وقتی تموم شد یه دیکشنری داریم ک همه هش ها توشن
بعد خط ب خط هش های csv رو با دیکشنری چک کنی
--------
راه اول آسون تره
راه دوم سریع تره و تپان پردازشی کمتری مصرف میکنه
-------
@Parsa.e یه همچین کاری کرده بود ک فایلاش رو دارم اینجا میزارمش
تشکر
یه سوال دیگه:-"اینکه تو فایل بنویسیم باخارج از فایل چه فرقی
(دوتا پروژه اخر مکتب خونه که یک تابع است باید فایلو باز کنیم و بنویسیم)
 

karen.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
605
امتیاز
8,893
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
تشکر
یه سوال دیگه:-"اینکه تو فایل بنویسیم باخارج از فایل چه فرقی
(دوتا پروژه اخر مکتب خونه که یک تابع است باید فایلو باز کنیم و بنویسیم)
دقیق نگرفتم منظورتو :)
 

مهراد:))

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
714
امتیاز
6,630
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...

سلام این کدو برای پیدا کردن عددی که بیشترین فاکتور اول داره پیدا کردم تابعشو نفهمیدم با خط 20 23:-? چه جوریه عملکردش؟
 

karen.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
605
امتیاز
8,893
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
اینستاگرام
این یجور for نوشتن تو پایتونه
Python:
num_prime_factors=[len(prime_factors(1st[i])) for i in range(len(1st)) ]
همینو بخوای آدمیزادی :)) بنویسی اینجوری میشه:
Python:
num_prime_factors = []
for i in range(len(1st)):
    num_prime_factors.append(len(prime_factors(1st[i])))
این دوتا فرقی ندارن ولی اولی سینتکس پیشرفته اس :)
 
بالا