• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

یه پیشنهاد
اینکه بتونیم ببینیم کی انلاینه و داره میخونه و تایمرش رو ماهم ببینیم، مثل هدف پلاس

میرم ادامه امروز با همسو پیش برم بیینم باز قراره تایمم رو ثبت نکنه یا نه😭🙏🏻

همسو عالیههه:)

ای بابا من درس ندارم خب😭
برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)
و اینکه امتیازات از شنبه این هفته تمامی باگاشون امیدوارم رفع بشه و قابل استفاده (ارتقای سطح کاربری :) ) باشن

یه موضوع دیگه اینکه چون شاید برنامه جاهای دیگه معرفی بشه میخوام برای روم سمپادیا رمز بذاریم که فقط کاربرای اینجا بتونن بهش دسترسی داشته باشن :) به هر کسی هم خواستید که مورد تایید خودتونه می تونید بدید رمز این رومو :)

SampadiaRoom123

UI/UX همسو حس خیلی خوبی می‌ده، زنده باد ^--^
برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)
برای این من یه پیشنهاد دارم. یوزرها بتونن یه سری روزها رو به عنوان Day off تعیین کنن و امتیازی به اون روزها تعلق نگیره، اما روزهای عادی‌ای که مطالعه صورت نمی‌گیره یک امتیاز منفی اختصاص داده بشه.

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
واقعا سایت باحالیه و نیاز بود، دمتون گرم.

من یه گروه زدم تحصیلات تکمیلی، برای اینکه از افسردگی رقابت با کنکوری‌ها در امان باشم 😅😂😂 کاربرایی که آزمون ارشد و ... دارن خواستند جوین بشن با هم بخونیم :)

تایماز دمت گرم و خسته نباشی🙏
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.

من نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.

من نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.
اون پایین پایینی برای خروجه
یه علامت که فقط عکس یه آدمه رو بزن

آخرین ویرایش:
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.
با یه مرورگر دیگه امتحان کنید

تایماز ahmad vazife parast داداش دوستمه اینم میشه تایید کنی:)
قول میدم دیگه آخری باشه:))

تایماز ahmad vazife parast داداش دوستمه اینم میشه تایید کنی:)
قول میدم دیگه آخری باشه:))
سلام هنوز نیومده درخواستشون
هرموقع اومد تایید میشه
(تایماز خوشحال میشه بقیه دوستانتون رو هم بیارید:)))

آخرین ویرایش:
من ۳ ساعته دارم میخونم ولی الان اومدم دیدم کلا تایمرم پریده و داره ساع مطالعه دیروزم رو نشون میده

یه مشکلی هست که بعضا کاربرا یه اسپیس اضافه میتفه توی یوزر نیمشون اینطوری میشه الان درستش می کنم :)

Back
بالا