- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان7
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
نیازمند توضیح 😂
خواست باگ سایتو پیدا کنه 😂![]()
نیازمند توضیح 😂

اون پایین پایینی برای خروجهمن نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.
من نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.
با یه مرورگر دیگه امتحان کنیدتایماز دمت گرم و خسته نباشی🙏
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.
سلام هنوز نیومده درخواستشونتایماز ahmad vazife parast داداش دوستمه اینم میشه تایید کنی:)
قول میدم دیگه آخری باشه![]()
)هنوزم نیومده؟سلام هنوز نیومده درخواستشون
هرموقع اومد تایید میشه
(تایماز خوشحال میشه بقیه دوستانتون رو هم بیارید)
یه مشکلی هست که بعضا کاربرا یه اسپیس اضافه میتفه توی یوزر نیمشون اینطوری میشه الان درستش می کنم :)تایماز دمت گرم و خسته نباشی🙏
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.
کاشکی قول ندیقول میدم دیگه آخری باشه![]()

فکر نکنماا احتمالا انلاین نبودیمن ۳ ساعته دارم میخونم ولی الان اومدم دیدم کلا تایمرم پریده و داره ساع مطالعه دیروزم رو نشون میده

برای گرفتن امتیاز باید جزو سه نفر اول (کل سایت نه روم ها :) ) باشی. که توی لیدر برد صفحه اول هست. البته هنوز فعلا امتیازا حساب نمیشن. ایشالا از شنبه که مطمئن شدیم باگ همه تایمرا و اینا رفع شد :)@Oracle بالای چند ساعت امتیاز داره؟![]()
همونموقع اومد تاییدشون کردمهنوزم نیومده؟
Ahmadvazifehparast اینه