ای بابا من درس ندارم خب😭در مورد این بگم که اگه ساعت مطالعه تون صفر باشه یک امتیاز منفی خواهید گرفت :) (خود من هر روز)
برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)ای بابا من درس ندارم خب😭
برای این من یه پیشنهاد دارم. یوزرها بتونن یه سری روزها رو به عنوان Day off تعیین کنن و امتیازی به اون روزها تعلق نگیره، اما روزهای عادیای که مطالعه صورت نمیگیره یک امتیاز منفی اختصاص داده بشه.برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)

واقعا سایت باحالیه و نیاز بود، دمتون گرم.سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم) خلاصه که... اینم از همسو :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
خواست باگ سایتو پیدا کنه 😂![]()
نیازمند توضیح 😂

اون پایین پایینی برای خروجهمن نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.
من نمیتونم مشخصات و اطلاعات کاربری خودم رو ببینم. وقتی رو اون علامت پایین پایینیه کلیک میکنم
کلا میاد بیرون و باید از اول وارد بشم.
با یه مرورگر دیگه امتحان کنیدتایماز دمت گرم و خسته نباشی🙏
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.
سلام هنوز نیومده درخواستشونتایماز ahmad vazife parast داداش دوستمه اینم میشه تایید کنی:)
قول میدم دیگه آخری باشه![]()
)هنوزم نیومده؟سلام هنوز نیومده درخواستشون
هرموقع اومد تایید میشه
(تایماز خوشحال میشه بقیه دوستانتون رو هم بیارید)
یه مشکلی هست که بعضا کاربرا یه اسپیس اضافه میتفه توی یوزر نیمشون اینطوری میشه الان درستش می کنم :)تایماز دمت گرم و خسته نباشی🙏
من به یه مشکل برخوردم، با موبایل ثبت نام کرده بودم و اکانتم تایید شده. با لپتاپ لاگین نمیشه (مینویسه که رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه). رمز عبور رو هم اپدیت کردم تاثیری نداشت.