• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

نه افلاین نبودم، نتمو سوییچ کردم فقط
در کل میگم دیگه این مشکلات حل شدن و از نت تو بوده. باز یه فکری می کنم که چطوری میشه این مشکلاتو تا حدی حل کرد

ببخشید ولی فکر کنم رمزی که زدم اشتباها حرفی رو وارد کردم که الان دوباره میزنم ارور میده
موردی نداره دوباره اکانت بسازم؟

ببخشید ولی فکر کنم رمزی که زدم اشتباها حرفی رو وارد کردم که الان دوباره میزنم ارور میده
موردی نداره دوباره اکانت بسازم؟
براتون رمز جدید پ.خ می کنم :)

عجب برنامه خفنی دمت گرم
محیط کاربریش که واقعا منو مجذوب خودش کرد

سلام من سه روزه دارم از همسو استفاده میکنم و خیلی خیلی راضی ام😭❤️
یه سوال نمیدونم شاید فقط برای منه ولی ساعت مطالعه امروز ، برام روزانه ریست نمیشه...؟
ساعت مطالعه این سه روز رو نشون میده فکر کنم بجای فقط مال امروز رو

یه سوال نمیدونم شاید فقط برای منه ولی ساعت مطالعه امروز ، برام روزانه ریست نمیشه...؟
سلام خیلی ممنون
بله این مشکل هست توی اپدیتای بعدی اوکی میشه

اگه درسایی که روزایی قبل خوندی رو حذف کنی صفر میشه ساعت مطالعه هم

آپدیت شد. تغییرات صورت گرفته :
لیدر برد کل سایت (تمامی روم ها) در صفحه اول قرار گرفت و امتیازات اونجا محاسبه خواهند شد و در آخر هر روز اعمال خواهند شد :)
تاحدودی سعی کردم مشکل پیام های چت روم رو حل کنم باز یه تستی بکنید لطفا بگید.
آپشن گذاشتن عکس پروفایل به مرور در حال اضافه شدنه :)
و یه سری باگا هم حل شدن و قابلیت های کوچیکی اضافه شدن :)

لیدر برد کل سایت (تمامی روم ها) در صفحه اول قرار گرفت و امتیازات اونجا محاسبه خواهند شد و در آخر هر روز اعمال خواهند شد :)
در مورد این بگم که اگه ساعت مطالعه تون صفر باشه یک امتیاز منفی خواهید گرفت :) (خود من هر روز :(( )

یه پیشنهاد
اینکه بتونیم ببینیم کی انلاینه و داره میخونه و تایمرش رو ماهم ببینیم، مثل هدف پلاس

میرم ادامه امروز با همسو پیش برم بیینم باز قراره تایمم رو ثبت نکنه یا نه😭🙏🏻

همسو عالیههه:)

ای بابا من درس ندارم خب😭
برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)
و اینکه امتیازات از شنبه این هفته تمامی باگاشون امیدوارم رفع بشه و قابل استفاده (ارتقای سطح کاربری :) ) باشن

یه موضوع دیگه اینکه چون شاید برنامه جاهای دیگه معرفی بشه میخوام برای روم سمپادیا رمز بذاریم که فقط کاربرای اینجا بتونن بهش دسترسی داشته باشن :) به هر کسی هم خواستید که مورد تایید خودتونه می تونید بدید رمز این رومو :)

SampadiaRoom123

UI/UX همسو حس خیلی خوبی می‌ده، زنده باد ^--^
برای این راه حلی که به ذهنم رسید اینکه کف امتیازات صفر باشه. دیگه منفی نشه :)
برای این من یه پیشنهاد دارم. یوزرها بتونن یه سری روزها رو به عنوان Day off تعیین کنن و امتیازی به اون روزها تعلق نگیره، اما روزهای عادی‌ای که مطالعه صورت نمی‌گیره یک امتیاز منفی اختصاص داده بشه.

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
واقعا سایت باحالیه و نیاز بود، دمتون گرم.

Back
بالا