• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

من در حد یه پیشنهاد اینو می‌گم فقط، اگه قراره این ثباتی که به همسو اومده دود شه بره همون بهتر پیشنهادم بخوره تو سرم🤣😭
ولی حالا که ساعت بیداری و خواب اضافه شده، ساعت کلاسا و اینای روزانه هم باشه. اون‌جوری نسبت مطالعه به زمان در دسترس خیلی منطقی‌تره. حتما هم کلاس نه‌ها، موارد اجتناب‌ناپذیر روزانه منظورمه.

آخرین ویرایش:
گزینه مطالعه خالی داشته باشیم نه که بخایم درس مشخص کنیم و دم دست باشه مثلا زیر تایمر اصلی یه دکمه کوچولو که میزنی مستقیم شروع بشه

و اینکه لطفا تایمر روز
تایمر روز رو نشون بده نه all time 😭 شاید اصلی ترین مانع که نمیتونم اینجا بخونم همین باشه

و اگه لایو عدد نمیندازه و فقط درحال مطالعه میده یه «از 11:54» مثلا داشته باشه که خودمون حساب کنیم

یچه ها شما هم این مشکلو دارین؟
من قبلا با لپتاپ چند ساعت آفلاین می‌خوندم بعد آنلاین میشدم ثبت میکرد ولی از دیروز که آپدیت شده بعضی تایما که آفلاین میخونم بعد نت رو وصل میکنم و بروز رسانی میکنم اون بازه ای که آفلاین خوندم میپره:((

یچه ها شما هم این مشکلو دارین؟
من قبلا با لپتاپ چند ساعت آفلاین می‌خوندم بعد آنلاین میشدم ثبت میکرد ولی از دیروز که آپدیت شده بعضی تایما که آفلاین میخونم بعد نت رو وصل میکنم و بروز رسانی میکنم اون بازه ای که آفلاین خوندم میپره:((
می دونی وجود داشتن گزینه مطالعه آفلاین باعث شده یه سری سوء استفاده ها شده بود. برای جل این مشکل گرفتن زمان کاملا به سمت سرور منتقل شده. همین باعث شده که برای شروع و استپ زدن نیاز باشه که به اینترنت متصل باشید. باز نگاه می کنم اگه روشی پیدا کردم که بشه هم این قضیه استارت و استپ آنلاین و هم عدم سوء استفاده رفع بشه حتما اضافه اش می کنم. و اینکه شرمنده :(

میگم چیزه...اصلا مگه سایت در دسترسه؟ دیشب ساعت ۳ اینا که رفتم تو سایت نوشت سایت در دسترس نیست :-"

می دونی وجود داشتن گزینه مطالعه آفلاین باعث شده یه سری سوء استفاده ها شده بود. برای جل این مشکل گرفتن زمان کاملا به سمت سرور منتقل شده. همین باعث شده که برای شروع و استپ زدن نیاز باشه که به اینترنت متصل باشید. باز نگاه می کنم اگه روشی پیدا کردم که بشه هم این قضیه استارت و استپ آنلاین و هم عدم سوء استفاده رفع بشه حتما اضافه اش می کنم. و اینکه شرمنده :(
آها اوکیه مرسییی
فدای سرت ازین به بعد موقع شروع و پایان وصل میکنم نتو:)

میگم چیزه...اصلا مگه سایت در دسترسه؟ دیشب ساعت ۳ اینا که رفتم تو سایت نوشت سایت در دسترس نیست :-"
InShot_20260522_122948358.jpg

چطور لایت مود رو تحمل میکنی
برو خودتو معرفی کن داداش نرمال نیست بخدا

چطور لایت مود رو تحمل میکنی
برو خودتو معرفی کن داداش نرمال نیست بخدا
بخاطر وضوح در تصویر گذاشتم لایت مود اسکرین گرفتم
وگرنه هیچ‌جا لایت مو نیستم

این جریان ادیت کردن تایمر کاربرا کار سختی نیست فقط مشکل اینجاست که لیست کاربرا لود نمیشه برای ادیت تایمرشون

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی چجوری میتونم ساعت مطالعه رو ریست کنم؟ آخه هنوز ساعت مطالعه سه شنبه برام مونده رو سایت

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی چجوری میتونم ساعت مطالعه رو ریست کنم؟ آخه هنوز ساعت مطالعه سه شنبه برام مونده رو سایت
اره این مشکل هست که جمع کل ساعت رو نشون میده امیدوارم زودتر اوکی شه
فعلا تنها راه حل اینه که درساتون رو پاک کنید تا صفر بشه

@Oracle
اولین روزیه که دارم استفاده میکنم و خب برای خودش یه نسخه عالی و بی نظیره مرسییی
بای د وی میشه ری اکشن رو به گپ اضافه کنی همچنین به پروفایل (یه چیز مثل دولینگو و گیت هاب)
بعد گروه های برتر مشخص میشدن یعنی به ترتیب ساعت مطالعه سورت میشدن هی یه حالت رقابت میداد و باحال میشد یعین یه چیزی مثل لیگ برای گروه ها

آخرین ویرایش:
بنده الان جعبه ابزارو دیدم و باید بگم یکی از چیز های باحال بود واقعا!!!
یه چیزیم هست مثلا نمودار دایره ای و...اضافه شه باحال میشن و رنگ ها یکم به سمت مینیمالی و پاستلی اگر برن فضا گرم تر میشه
ساعت های هفتگی و ماهانه و... پروفایل فرد اطلاعات بیشتری بده مثل همون انتخاب رقیب و...
جدی تو این یکی دو روز غافلگیر شدم و عاشق تر از پیش
دمت گرم^^

اولین روزیه که دارم استفاده میکنم و خب برای خودش یه نسخه عالی و بی نظیره مرسییی
خواهش می کنم :) خوشحالم که دوستش داشتی =‌))
بای د وی میشه ری اکشن رو به گپ اضافه کنی همچنین به پروفایل (یه چیز مثل دولینگو و گیت هاب)
سعی می کنم :)
بعد گروه های برتر مشخص میشدن یعنی به ترتیب ساعت مطالعه سورت میشدن هی یه حالت رقابت میداد و باحال میشد یعین یه چیزی مثل لیگ برای گروه ها
این باحاله سعی می کنم اضافش کنم :)

• دابل‌لایک
امتیازات: Oreo
Back
بالا