• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

بنده الان جعبه ابزارو دیدم و باید بگم یکی از چیز های باحال بود واقعا!!!
آخه الان اضافه شده :))

یه چیزیم هست مثلا نمودار دایره ای و...اضافه شه باحال میشن و رنگ ها یکم به سمت مینیمالی و پاستلی اگر برن فضا گرم تر میشه
ساعت های هفتگی و ماهانه و... پروفایل فرد اطلاعات بیشتری بده مثل همون انتخاب رقیب و...
سعیمو می کنم اضافه شون کنم :)

جدی تو این یکی دو روز غافلگیر شدم و عاشق تر از پیش
دمت گرم^^
مرسییی =‌)))

می‌دونم خیلی ارد ناشتا می‌دما، ولی تسکا حذف و ادیت شن خیلی بهتره، بشه واسه هر روز چندتا یادداشت با تایتل متفاوت نوشت هم خیلی خوبه.
و آها، این ادیت رو هیچی ممکن نیست. یعنی مثلا نه درس نه تسک رو نمی‌شه ادیت کرد. فقط روی یادداشتا هست.

تایماز تو یه جینیس واقعی هستی
بابا باریکلا:)
:(( :(( :((

می‌دونم خیلی ارد ناشتا می‌دما، ولی تسکا حذف و ادیت شن خیلی بهتره، بشه واسه هر روز چندتا یادداشت با تایتل متفاوت نوشت هم خیلی خوبه.
و آها، این ادیت رو هیچی ممکن نیست. یعنی مثلا نه درس نه تسک رو نمی‌شه ادیت کرد. فقط روی یادداشتا هست.
درسته حلش می کنم. و اینکه این چه حرفیه تمامی بخشای برنامه بر پایه پیشنهادات نقدای شماست :)

من از دنیا عقبمم، چقدر سایت روون و قشنگیهههه، میشه به منم رمز ورود سمپادیا رو بدینن

آخرین ویرایش:
نمیشه ساعت مطالعه مثلا این سه تای اولو تغییر داد؟
من فکر نکنم ۱۶ روز بخونم بهشون برسم
بابا آخه:((:((:((

من اومدم فقط تشکر کنم
اولین روزی بود که با این سایت درس خوندم و اولین باری بود که با این مدل تایمرا تو گوشی بدون حواس‌پرتی تونستم درس بخونم
قبلاً هم می‌شدا ولی این یکی فرق داشت
خلاصه که خیلی خوب بود مرسی تایماز 😭🍓

منو نزن، باشه؟
ولی این‌که رو ستونای اون نمودار ساعت مطالعه هر روز درسا به نسبت با رنگاشون مشخص بشن(مثل همون دایره‌ای ولی خب بدون اضافه کردن نمودار دیگه) هم جالب می‌شه.

منظورتون چیه که گذاشتید تاپیک بیاد پایینن؟ :((

همسو آپدیت شد. تغییرات صورت گرفته :

اضافه شدن ری اکشن به چت روم : بخش ریپلای و گزارش و ... به یه منوی جدا منتقل شدن چون توی حالت قبلی در موبایل کارایی نداشت (یه باگی داره فعلا که بعضا خارج از کادر میفته که ایشالا اونم رفع میشه!)
بعضی تبا در اسکرین های کوچیکتر لود نمی شدن مشکل حل شد
بخش درصد گیری یه باگی داشت که حل شد
تایمر هم مکانیسمش تغییر کرد به امید اینکه دیگه نشه دیتای الکی فرستاد براش :) روش یه آنتی چیت هم اضافه کردم که خواهیم دید چقدر کارایی داره :(
اگه هم کاربری بیشتر از 16 ساعت مداوم تایمر ثبت کنه می فهمه که تایمر باز مونده اتوماتیک ریستش می کنه
در بخش جعبه لایتنر میشه برای هر فلش کارت موضوع تعیین کرد
از این به بعد زمان ارسال پیام رو توی چت روم میندازه :) ( و اینکه اون تیزی باکس پیام که برعکس بود اطلاع دادین درست شد :)) )

آپدیت پنل مدیریت

آخرین ویرایش:
هر تایمی که میگیرم خود به خود دوبار سیو میشه یه چک میکنید

کلا انگار مشکل پیدا کرده.
میزنم بره مثلا صفحه ی چت صفحه دو بار باز و بسته میشه

هر تایمی که میگیرم خود به خود دوبار سیو میشه یه چک میکنید
میشه بیشتر توضیح بدی؟ چون من نگاه کردم درست بوداا. یه دور صفحه رو رفرش کنی شاید اوکی شه ولی

واییی الان سایت عالیهههه واقعا مرسیی تایماز😭🎀
من بروم به همکلاسی هام بگم بیان (ذوقق)

حالا اینکه خودم درس نمیخونم بماند:-"

Back
بالا