• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Oracle
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    ypt درس همسو
[COLOR=oklch(0.279 0.041 260.031)]1

خاکی
375:53:49[/COLOR]

+3 امتیاز

آمممم؟

این جریان ادیت کردن تایمر کاربرا کار سختی نیست فقط مشکل اینجاست که لیست کاربرا لود نمیشه برای ادیت تایمرشون

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی چجوری میتونم ساعت مطالعه رو ریست کنم؟ آخه هنوز ساعت مطالعه سه شنبه برام مونده رو سایت

ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی چجوری میتونم ساعت مطالعه رو ریست کنم؟ آخه هنوز ساعت مطالعه سه شنبه برام مونده رو سایت
اره این مشکل هست که جمع کل ساعت رو نشون میده امیدوارم زودتر اوکی شه
فعلا تنها راه حل اینه که درساتون رو پاک کنید تا صفر بشه

@Oracle
اولین روزیه که دارم استفاده میکنم و خب برای خودش یه نسخه عالی و بی نظیره مرسییی
بای د وی میشه ری اکشن رو به گپ اضافه کنی همچنین به پروفایل (یه چیز مثل دولینگو و گیت هاب)
بعد گروه های برتر مشخص میشدن یعنی به ترتیب ساعت مطالعه سورت میشدن هی یه حالت رقابت میداد و باحال میشد یعین یه چیزی مثل لیگ برای گروه ها

آخرین ویرایش:
بنده الان جعبه ابزارو دیدم و باید بگم یکی از چیز های باحال بود واقعا!!!
یه چیزیم هست مثلا نمودار دایره ای و...اضافه شه باحال میشن و رنگ ها یکم به سمت مینیمالی و پاستلی اگر برن فضا گرم تر میشه
ساعت های هفتگی و ماهانه و... پروفایل فرد اطلاعات بیشتری بده مثل همون انتخاب رقیب و...
جدی تو این یکی دو روز غافلگیر شدم و عاشق تر از پیش
دمت گرم^^

می‌دونم خیلی ارد ناشتا می‌دما، ولی تسکا حذف و ادیت شن خیلی بهتره، بشه واسه هر روز چندتا یادداشت با تایتل متفاوت نوشت هم خیلی خوبه.
و آها، این ادیت رو هیچی ممکن نیست. یعنی مثلا نه درس نه تسک رو نمی‌شه ادیت کرد. فقط روی یادداشتا هست.

من از دنیا عقبمم، چقدر سایت روون و قشنگیهههه، میشه به منم رمز ورود سمپادیا رو بدینن

نمیشه ساعت مطالعه مثلا این سه تای اولو تغییر داد؟
من فکر نکنم ۱۶ روز بخونم بهشون برسم
بابا آخه:((:((:((

من اومدم فقط تشکر کنم
اولین روزی بود که با این سایت درس خوندم و اولین باری بود که با این مدل تایمرا تو گوشی بدون حواس‌پرتی تونستم درس بخونم
قبلاً هم می‌شدا ولی این یکی فرق داشت
خلاصه که خیلی خوب بود مرسی تایماز 😭🍓

منو نزن، باشه؟
ولی این‌که رو ستونای اون نمودار ساعت مطالعه هر روز درسا به نسبت با رنگاشون مشخص بشن(مثل همون دایره‌ای ولی خب بدون اضافه کردن نمودار دیگه) هم جالب می‌شه.

ببخشید میشه دوباره لینک همسو رو بذارین؟

هر تایمی که میگیرم خود به خود دوبار سیو میشه یه چک میکنید

کلا انگار مشکل پیدا کرده.
میزنم بره مثلا صفحه ی چت صفحه دو بار باز و بسته میشه

Back
بالا