Paulhenry
آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی کرج
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی همدان
- رشته دانشگاه
- داروسازی
همه جوره موافقم.تا بند آخر اومدم دابل لایک بدم اما با بند آخر زاویه دارم. بله اگر ۲۰۰۰ سال جلو بریم دستکاری ای احساس نمیکنیم، اما امروز ممکنه حس کنیم.
من و شما همین الان نمونه های کمی از انسان مدرن نداریم که ابداع های بشری در عین فواید مضراتی داشتن. ساده ترینش که احتمالا افراد زیادی تجربه ش کردن رشد نرخ ADHD بعد از فراگیر شدن تلفن همراهه.
«دستکاری خلقت» نه به عنوان یک ترم الهیاتی با این سنگ بنا که خالقی ما رو خلق کرده و ما حق دخالت در کار اون رو نداریم، بلکه اتفاقا به یک معنای اومانیستی و عملگرایانه مدنظرم بود.
حرفت درسته هویت مردانه و زنانه، باینری، همین الان هم دستخوش تغییرات شده و این میتونه دلیلی باشه بر اینکه امروز هویت اجتماعی یک مرد بتونه پذیرای حاملگی باشه. اما آیا این فرد هزینه ی روانی زیادی در طول زندگی خودش نخواهد داد؟(به طور میانگین در افراد)آیا تعارض های هویتی بسیاری رو تجربه نخواهد کرد؟ در ساده ترین قیاس شما شوخی های افراد در همین فروم با این موضوع رو میبینید. لحاظ کنید فرد یک عمر قراره چنین زیستی داشته باشه.
میتونیم بحث رو کلی تر هم بکنیم(گرچه مفید نمییینم، دیگه جمع نمیشه) اصولا آیا مخترع مسئولیتی داره؟ بله در موردی مثل بمب اتم میشه کمی با خیال راحتتر جواب داد، اما در کیس خاکستری ای مثل این که هزینه ها و عوارض چندان واضح نیستند هم آیا میشه مسئولیتی متوجه مخترع یا مروج چنین چیزی دونست؟
حس میکنم به اینجای بحث که رسیدیم دیگه تاپیک خالی شد
ولی جای درستیه در حقیقت.فقط میتونم اضافه کنم که پروسه باید از یک جایی شروع بشه، چون اطلاع دارم چنین طرح هایی در حال بررسی هستن و فکر میکنم باید آماده اش باشیم و راجع بهش بحث کنیم. بحث اضافه کردن رحم بیولوژیک به بدن غیر زن رو من هم مثل دوستان دیگری در بحث خیلی دور و پر هزینه میدونم. ولی به نظرم رحم قابل حمل، از منظر تغییرات اجتماعی و تکنولوژی همونقدر میتونه راحت جا بیافته که قنداق ها و چفت و بست هایی که الان بچه ها برای حمل و نقل دارن و به والدین بسته میشه. (اسمشو نمیدونم
) شاید نه همونقدر راحت، ولی به نسبت راحت.بحث آخر رو هم ادامه ندیم. احتمال زیاد هم نظریم. ولی خوبه که مطرح کردی، روزی کسی خواهد خوندش و براش سوال خواهد شد، و به نظرم همین مهمه.
خلاصه بی نهایت خوشحال شدم که بار فکری به موضوع اضافه کردی. بماند برای آیندگان

اگر مردی بخواد این تجربه رو داشته باشه با خودش ستیز کرده؟ یا مرد صرفا در کسی تعریف میشه که قابلیت بارداری نداره؟