• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا مردان میتوانند باردار شوند؟ آیا صلاح است باردار شوند/شیردهی انجام دهند؟ نظرسنجی + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا مردان میتوانند/درست است که باردار شوند؟

• مرد هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 14 14.0%
  • مرد هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 20 20.0%
  • زن هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 46 46.0%
  • زن هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 12 12.0%
  • غیره (ذکر در پاسخ)

رای‌ها: 8 8.0%

• رای‌دهندگان
    100
برای سلامت نوزاد توصیه می‌کنن حداقل تا شش ماه از شیر مادر/انسان تغذیه کنه.
این امر توی سه روز تا یک هفته اول به شدت حیاتی‌تره
میدونم ولی همین الانم مادرایی هستن که این کارو نمیتونن به دلایلی انجام بدن. میگم اگه فقط مشکل اونه، با این حل میشه ولی مشکلات بزرگتری هست

حالا چه لزومی به شیر طبیعیه؟ خب شیرخشک میخوره اگه مشکل اونه
این یه بحث فلسفی تره. اگه بگیم چه لزومی به شیر طبیعیه؟ خب چه لزومی به زایمان طبیعیه؟ (سزارین، دستگاهی) چه لزومی به فرزند آوریه؟ (همانندسازی) چه لزومی به هرچیزی هست؟
یا برعکسش. چرا شیر طبیعی نه؟ چرا زایمان غیرطبیعی نه؟ چرا توانایی حاملگی توسط مردان نه؟
در کل، سوال اینه که فقط به نظرتون منزجر کننده است، یا علت موجه اقتصادی، اجتماعی برای مخالفت با چنین روشی دارید؟

شروطی که برای فراگیر شدنش متصورم ایناست:
هزینه مالی این دستگاه کم باشه. (تکنولوژیش ساده باشه). که فکر نمی‌کنم باشه.
کارکردهای بدن مرد رو مختل نکنه.
همه نظام‌های اجتماعی و حقوقی روی نظم طبیعی شکل گرفته. اگر این نظم به هم بخوره، ناکارآمدی این نظام‌ها بیشتر میشه. جامعه چنین هزینه‌ای رو می‌پذیره؟ فکر نمی‌کنم.
مزیت‌هاش برای جنین، نسبت به دستگاه مستقل از انسان بیشتر/برابر باشه. احتمالا خواهد بود.
بیشتر زنان تمایلی به بارداری نداشته باشن. این زمانی اتفاق میفته که اول شروط بالا اتفاق بیفتن تا هزینه اون عمل خیلی بیشتر از هزینه بارداری طبیعی/رحم اجاره‌ای نباشه. مادامی که روش‌های کم هزینه‌تر وجود داره، فراگیری اون روش بعیده.
و...
مسئله رو خیلی ساده انگاشتم، ولی فکر می‌کنم پیچیده انگاری بیشتر احتمال فراگیریش رو کمتر و بعید تر میکنه.
بزار اینطوری بهت توضیح بدم: هزینه‌ای که بابت به وجود آمدن، پرورش، آموزش و نگهداری یک انسان به جامعه تحمیل میشه، روز به روز در حال افزایشه. از طرفی، نزدیک به برهه ای هستیم که ارزش و درامد متوسط یک انسان، رو به پیشرفت نماییه؛ این یعنی انسان در حال طی کردن روندیه که به عنوان یک موجود، نه یک دونه از یک بوته گندم، بلکه یک درخت ۳۰۰۰ ساله به حساب بیاد. اهمیت بیشتری داره که دردهای ما، جراحات ما، و در کل ریسک آسیب یا از بین رفتن ما کاهش پیدا کنه، و در عین حال، به وجود اومدن ما تسهیل بشه.
حال، برای به وجود اومدن هر یک انسان، و در عین حال، از بین نرفتن و آسیب نزدن به یک انسان بالغ (مونث)، سیستم هایی پیشرفت داده میشن که با کمترین هزینه، بتونن این شرایط رو فراهم کنن.
که البته تکنولوژی خارج بدنی خیلی ساده تره. صدالبته، اگر چیز بهتری به وجود بیاد، فارغ از جنسیت اون استفاده خواهد شد. اما نکته اصلی این پست اینه که ایجاد تکنولوژی حاملگی نوین مکمل و یک امر بدیهی و گسترشش خارج از یک جنسیت، یک امر محتمله.
این که این روش رو موازی با رحم اجاره‌ای، دستگاه، و به سرپرستی گرفتن بچه ببینیم، ساده انگارانه‌است. و صدالبته، شرایط لازمش عدم تمایل زنان به بارداری نیست، بلکه یک عارضه جانبی پیشرفت علم و افزایش هزینه/ارزش جان انسانیه.
نکته جانبی این بحث اینه که مخالفت/موافقت با این مساله، همونطور که از نظرسنجی مشخصه، کاملا روی یک طیف جنسیتی داره شکل میگیره. از زمانی که اولین بار درصدهای نظرسنجی رو توصیف کردم، مردان از ۵۰ به حوالی ۶۰ درصد مخالف، و زنان از ۷۵ به ۸۰ درصد موافق رسیدند. این ها اطلاعاتیه که شاید نه در این فروم و این تاپیک، ولی در آینده، میتونه برای یه پژوهشگر جالب باشه.

من این تاپیک رو در راستای تفکرات مردستیزانه و غیر طبیعی چپ فرهنگی می‌بینم
یه چیزی از این محافظه کارای امثال جوردن پیترسون یاد گرفتید سرزبونتونه! تفکرات مردستیزانه؟ شما زبونتون فارسیه و ایرانی هستید؟
چپ فرهنگی چیه؟ الان چپ فرهنگی توی یک اتاقه با ما؟
بحث لیبرالیسمه فلان حکومت از ایکس حکومت لیبرال تره
این بحث های بارداری مردان هم همیشه بوده چه قبلا چه الان و چه بعدا فقط چون پزشکی استرئوتیپیکال بدن های "نرمال" رو بررسی می کنه و فرایند های " نرمال" شما به گوشت نخورده

من این تاپیک رو در راستای تفکرات مردستیزانه و غیر طبیعی چپ فرهنگی می‌بینم. فکر می‌کنم وقتی تکنولوژی به نقطه‌ای برسه که مردها بتونن باردار بشن و فرآیند بارداری و شیردهی رو به طور کامل در بدنشون ساپورت کنن، حتماً امکان رشد جنین در آزمایشگاه و خارج بدن انسان هم وجود خواهد داشت.
خوشحالی خانم‌های سایت هم به نوع خودش جالبه. خب شما دوست ندارید باردار بشید، نشید! چیکار به مردهای بدبخت دارید؟ :))
اگر خودم خاورمیانه ای نبودم خیلی جا داشت بهت بگم که
sybau sand nigger

خودتونو ناراحت نکنید پوستتون خراب می‌شه.

Back
بالا