• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

من در این ضمینه خیلی فکر کردم ، فهمیدم تا اونجایی که میدونم افکار و نظر های قبلی ـیم تا حدودی رویایی بودن .
من شعار نمیدادم ، چون خودم هم سعی میکردم به این فکر کنم که زندگی هنوز جایی برای من داره .
اما خب گاهی وقت ها هست ، آدم برای اینکه بتونه زندگی کنه و برای چند لحظه از گرفتاری ـهاش آزاد بشه ، دست به کارهای اشتباهی میزنه ... من خودم اگر جای این فرد بودم ، خودکشی و اشتباه یک باره رو به عمری اشتباه کردن و زجر کشیدن از زندگی ترجیح میدادم .
فقط میخوام بگم از بالــــآ نگاه نکنیم ، به این فکر کنیم که اگر خودمون در اون موقعیت بودیم چه می کردیم .
سؤالی که برای من ایجاد شده اینه که امکان نداره مشکلات ـی که در زمان ما وجود دارع فقط مختص زمان ما باشه . یعنی در زمانهای قبل هم بوده چنین موقعیت هایی .
چرا اونهـــــآ دست به خودکشی نمی ـزدن ؟

به نقل از hеѕтег ргчппе :
من در این ضمینه خیلی فکر کردم ، فهمیدم تا اونجایی که میدونم افکار و نظر های قبلی ـیم تا حدودی رویایی بودن .
من شعار نمیدادم ، چون خودم هم سعی میکردم به این فکر کنم که زندگی هنوز جایی برای من داره .
اما خب گاهی وقت ها هست ، آدم برای اینکه بتونه زندگی کنه و برای چند لحظه از گرفتاری ـهاش آزاد بشه ، دست به کارهای اشتباهی میزنه ... من خودم اگر جای این فرد بودم ، خودکشی و اشتباه یک باره رو به عمری اشتباه کردن و زجر کشیدن از زندگی ترجیح میدادم .
فقط میخوام بگم از بالــــآ نگاه نکنیم ، به این فکر کنیم که اگر خودمون در اون موقعیت بودیم چه می کردیم .
سؤالی که برای من ایجاد شده اینه که امکان نداره مشکلات ـی که در زمان ما وجود دارع فقط مختص زمان ما باشه . یعنی در زمانهای قبل هم بوده چنین موقعیت هایی .
چرا اونهـــــآ دست به خودکشی نمی ـزدن ؟
ظرفیت و تحمل ادما با هم فرق داره

به نقل از حالا من ماندم و من! :
چندین حالت متصور هست...
1-معاد باشه و ما بریم اون طرف ب خاطر گناهمون جاودان بشیم در جهنم
2-معاد باشه اما گناه ما گناه جاودان کننده در جهنم نیست
3-معاد نیست و نیستی...

اینجور ک داری از 3 حرف میزنی اشتباهه...چرا؟...
انسانی ک خودکشی میکنه یک چیز رو باور داره"زندگی من توی این دنیا از هیچ بدتره!"...
این هم یک چیز کاملا احساساتی هست نه منطقی ک بخوایم ردش کنیم...
پس وقتی زندگی توی این دنیا...از نیستی هم بدتر باشه...چ لزومی هست از نیستی بترسیم؟ :)
"ی مسئله ای ک اینجا فراموش کردی و برای همین حرف هم رو نمیفهمیم اینه ک با خودکشی شاید من ب آرامش نرسم...اما آرامش من بسیار بیش از الان خواهد بود!...ب عبارتی خوب نخواهم شد اما خوبتر خواهم شد!"
کدوم یکی از این 3 حالتی که اسم بردی باعث ارامش بیشتر میشه ؟!
پس قبول داریم که کسی که خودکشی میکنه کاملا احساسی داره با قضیه برخورد میکنه ؟
یک احساس غلط !
و کی این خوبتر رو تضمین کرده ؟
کی تصمین کرده که با اختیاری که الان داریم نمیشه خوبتر رو اینجا بدست اورد...اونم در شرایطی که هیچ منطقی برای وجود اختیار بعد مرگ وجود نداره...!

@ سایهــ سرد : منظورت اینه که ظرفیت و حد تحمل مردم در همین چند سال کاهش پیدا کرده ؟

به نقل از سایهـ سرد :
شاید من ضعیفم.. میگن تو دنیا باید بجنگی .. من حتی حوصله جنگیدن رو ندارم.. شایدم از این همه جنگیدن برای هیچی خسته شدم... دیشب انچنان شوکی بهم وارد شد که دیگه واقعا به بن بست رسیدم... من ادمی نیستم که بقیه ازم بترسن اما از همه میترسم.. :|
خوبی های دنیا در برابر بدی هاش خیلی کوچکه... 2 سالِ جز بدی هیچی ندیدم.. اگه امتحانه اسمش خیلی طولانی بود منم خسته شدم انگار سر جلسه خوابم برده...
زنی که شاید به اندازه مامانم دوسش داشتم به حرفای مردم گوش میده و تائید میکنه... این جور چیزا سر سوزن برام اهمیت نداره.. چون واسه حرف دیگران زندگی نکردم.. واسه خودم بودم.. واسه خودم هم میخوام نباشم :|
لایک!

به نقل از H.E :
کدوم یکی از این 3 حالتی که اسم بردی باعث ارامش بیشتر میشه ؟!
پس قبول داریم که کسی که خودکشی میکنه کاملا احساسی داره با قضیه برخورد میکنه ؟
یک احساس غلط !
و کی این خوبتر رو تضمین کرده ؟
کی تصمین کرده که با اختیاری که الان داریم نمیشه خوبتر رو اینجا بدست اورد...اونم در شرایطی که هیچ منطقی برای وجود اختیار بعد مرگ وجود نداره...!
پرسیدی کی تضمین میکنه...
جوابت رو اینجوری میدم...
کی فکرشو میکرد زندگی من ب این جا برسه؟(لازمه بگم من نوعی؟...)کی فکرشو میکرد روزی از امتحان خسته بشم...
و کی...واقعا کی...فکرشو میکرد ب جایی برسم ک"نتوانم روز بدون چرایم را با انتظار روزی دارای چرا پشت سر بگذارم"؟
میگم بازم...
ب نظرم شاید احساسی باشه این حس...اما ب این سادگی قابل انکار نیست...
ضمنا اینجا دیگه ب نظرم بازی با کلمات کردی...توی پست قبلی ب این رسیدیم ک میشه کسی با منطق باشه اما معاد رو قبول نداشته باشه...پس بعدش رو نیستی میدونه...پس دیگه احتمال وجود نداره چون از بعدش مطمئنه و قیاس آسان...

کدومش آرامش بخش تره؟؟...این مهم نیست...کدومش بیشتر امکان وقوعش هست در منطق؟ :)

سايه سرد: اگه واقعا انقد از زندگي خسته و سير باشي که بخواي خودکشي کني در لحظه انجامش ميدي، اينکه ميگي مثلا فلان تاريخ يني هنوز اميدواري!

sadlove: اين راهاي خودکشي که گفتي جواب نداده،با همشون ميشه مرد! منتها آدمي با خودکشي ميميره که واقعا قصد خودکشي داشته باشه، نترسه،آدمي که ته دلش راضي نيست بميره يه جوري ميزنه که نميره

پوريا: اينکه با خواست ديگري به اين دنيا اومدي و امکاناتي بهت تعلق گرفته توفيق اجباريه و در برابرش مسئول نيستي
اما حالا که از امکاناتت استفاده کردي ديگه مسئولي

به نقل از Lovesky :
سايه سرد: اگه واقعا انقد از زندگي خسته و سير باشي که بخواي خودکشي کني در لحظه انجامش ميدي، اينکه ميگي مثلا فلان تاريخ يني هنوز اميدواري!

sadlove: اين راهاي خودکشي که گفتي جواب نداده،با همشون ميشه مرد! منتها آدمي با خودکشي ميميره که واقعا قصد خودکشي داشته باشه، نترسه،آدمي که ته دلش راضي نيست بميره يه جوري ميزنه که نميره

پوريا: اينکه با خواست ديگري به اين دنيا اومدي و امکاناتي بهت تعلق گرفته توفيق اجباريه و در برابرش مسئول نيستي
اما حالا که از امکاناتت استفاده کردي ديگه مسئولي
وقتی یک نفر تارخی برای خودکشی میگه یعنی اون روز از اعتبار ویژه ای نسبت به سایر روزها برخورداره...
اون کسی که حتی یکبار برای مسخره بازی هم خودکشی میکنه ترسش میریزه(!)(وقتی فقط قصدش ترساندن دیگرانه)و اونی که دست به خودکشی میزنه یعنی از تمام سدهای فکری گذشته و جای ترسی نیست اما بعضی اوقات تمام اعمالش کاری انجام نمیشه و عمل خودکشی را باید با محکم کاری انجامش داد اگر کمی ناقص باشه باعث زجر کشیدن چندبراب تو دنیا میشه...
اینکه ما ازامکانات هم استفاده کردیم هم چیزی نبوده کهما بخوایم اونی که به ما جون داده وسایل حفظ اون جون هم به ما داده و غریزه ای هم داده تا از امکانات استفاده کنیم!

به نقل از حالا من ماندم و من! :
پرسیدی کی تضمین میکنه...
جوابت رو اینجوری میدم...
کی فکرشو میکرد زندگی من ب این جا برسه؟(لازمه بگم من نوعی؟...)کی فکرشو میکرد روزی از امتحان خسته بشم...
و کی...واقعا کی...فکرشو میکرد ب جایی برسم ک"نتوانم روز بدون چرایم را با انتظار روزی دارای چرا پشت سر بگذارم"؟
میگم بازم...
ب نظرم شاید احساسی باشه این حس...اما ب این سادگی قابل انکار نیست...
ضمنا اینجا دیگه ب نظرم بازی با کلمات کردی...توی پست قبلی ب این رسیدیم ک میشه کسی با منطق باشه اما معاد رو قبول نداشته باشه...پس بعدش رو نیستی میدونه...پس دیگه احتمال وجود نداره چون از بعدش مطمئنه و قیاس آسان...

کدومش آرامش بخش تره؟؟...این مهم نیست...کدومش بیشتر امکان وقوعش هست در منطق؟ :)
چون حرفام رو سعی کرده بودی با منطق جواب بدی..منم احساس رو کم رنگ کردم...
شاید درست نباشه که در جوابه حرفات اینو بگم...ولی به نظرم این شعر مفهوم خوبی از زندگی و چیزایی که به مرگ و زندگی مربوط هستن رو داره...(نمیخوام بازم با جمله جوابت رو بدم..چون در هر صورت من عقیده خودم رو دارم و ظاهرا نقطه مقابل شماست:دی..کسی که میخواست منظور من رو متوجه شه...تا حالا مطلب رو گرفته..دیگه بقیه اش به قوله خودت بازی با کلمات و حتی از نظر من مفهومه...)

آیا شما که صورتتان را
در سایه نقاب غم انگیز زندگی
مخفی نموده اید
گاهی به این حقیقت یاس آور
اندیشه می کنید که زنده های امروزی
چیزی به جز تفاله یک زنده نیستند ؟

گوئی که کودکی
در اولین تبسم خود پیرگشته است
و قلب-این کتبیه مخدوش
که در خطوط اصلی آن دست برده اند-
به اعتبار سنگی خود دیگر
احساس اعتماد نخواهد کرد

شاید که اعتیاد به بودن
و مصرف دائم مسکن ها
امیال پاک و ساده انسانی را
به ورطه زوال کشانده است

شاید که روح را
به انزوای یک جزیره نامسکون
تبعید کرده اند
.....

فروغ فرخزاد/دیوان تولدی دیگر/دیدار در شب...

پ.ن:مهماش بولد شدن....

به نقل از Lovesky :

عزیزم من که گفتم :

هیچ کدوم از اینا قطعا نتیجه نمیده !!
شاید بشه , اما ریسک زنده موندنش وجود داره !!

اون قسمت که آبی کردم دقیقا"" چه ربطی داره ؟! وقتی دکترا بتونن نجاتش بدن !!

کسی که رگ گردنشو میزنه از تو بالکن میفته و پیشونیشم میشکنه اما باز نجاتش میدن ...

کسی که گلوله شلیک میکنه به مغزش اما باز نجاتش میدن ...

اینا نمیخواستن خودکشی کنن ؟! طرف واسه فان گلوله زده به مغزش پس !؟! ;D یه جوری زده به مغزش که زنده بمونه ؟! =))
قیافشم خراب شده 24 ساعت زیر عمل پلاستیک ... اینا همش واسه فان بوده؟! =))

(تجربه دو تا از دوستام بود اینا که گفتم !! )

Back
بالا