سلام ایلیاکاملا مشخصه دلبخواهی عمل می کنید هر جا بتونید هر کار بتونید علیه اون ح.ب ای که دوست ندارید انجام می دید!
صبراگه بخواییم یوزرنیم عوض کنیم و ۳۰ روزمون پر نشده باشه چیکار باید بکنیم؟
بهآقای مطهری بگو اگه شانست خوب باشه و آقای مطهری خوشحال باشه عوض میکنه.اگه بخواییم یوزرنیم عوض کنیم و ۳۰ روزمون پر نشده باشه چیکار باید بکنیم؟
سلاممیشه بگید پست من چرا تو این تاپیک پاک شد؟ دندون درد من درد نبود؟ فقط دردای بقیه مهمه
https://www.sampadia.com/forum/threads/117333/#post-2305963
اسپم نبود اول فکر کردم هر دردی بعد که شفاف سازی کردند گفتم درد دندون.سلام
من پاک نکردم
اما اسپم دادید
کل اسپم ها پاکسازی شدن

بلوعرض ادب خدمت دوستان مدیر
پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
اینم اگر اسپم طور بود بدون دلیل حذف کنید.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه.
بانو بیکامینگ پستای منم پاک میکنید پاک کنید مسئله ای ندارمعرض ادب خدمت دوستان مدیر
پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه.
منم که اصلا زیاد پست میذارم که پاک کنید بچه ها 🥹عرض ادب خدمت دوستان مدیر
معلومه که اسپم بودیه تاپیکی هم بود گوشیت الان چقدر شارژ داره
اونکه اسپم نبود اون چرا پاک شد

الان خیلی محتوای سایت فاخره؟ تاپیک این بچه خار داشت فقط؟معلومه که اسپم بود
یعنی چی گوشیت الان چقدر شارژ داره؟
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو جان؟
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟![]()
برای همین میگن قبل زدن تاپیک با داخلی یا مدیر انجمن مربوطه مشورت کنید.الان خیلی محتوای سایت فاخره؟ تاپیک این بچه خار داشت فقط؟
فقط چون هماهنگ نکرده پاک شده؟ خودخواهی تا کجا؟برای همین میگن قبل زدن تاپیک با داخلی یا مدیر انجمن مربوطه مشورت کنید.
مهندس چرا الکی داستان میسازی؟ وجای من حرف میزنی؟فقط چون هماهنگ نکرده پاک شده؟ خودخواهی تا کجا؟
سلام و صبح بخیرمعلومه که اسپم بود
یعنی چی گوشیت الان چقدر شارژ داره؟
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو جان؟
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟![]()