• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بد ترین دردی که حس کردید چی بود ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع موجو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موجو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1290
سلام
از درد هایی که حس کردید برامون بگید اینجا

ناخن پاتون حتما رفته توی گوش یه‌بار
بعد من زیاد می‌رفت ( خیلی زیاد ) آخرش تصمیم گرفتم عمل کنم‌و‌کردم همچی خوب بود تا اینکه از توی‌بخشی که ناخن شکافته بود ( هنوز جوش نخورده بود ) ناخن رشد کرده بود ( چجوری‌ماتریکس ناخن رفته اونجا رو نمی‌دونم ) رفتم دکتر گفت باید بسوزونیش .
هیچ اول سر‌کرد‌ طبق معمول با دو آمپول که گفتم بهش سر‌نشد
اخرش گفت شده و تا تیغو زد به ناخن فهمید که سر نشده همونجا هفت هشت تا آمپول درجا زد و گفت سره و عمل‌رو‌ ادامه داد.
اما سر نشده بودم، دکتر هم می‌دونست ولی درد یذره کمتر شده بود که معلوم نبود، دکتر هم گفت عادیه
هیچی دیگه حدودا کل ناخن اونجا رو با تیغ از بیخ برید با درد فراوان و آخرش برای اینکه ضربهٔ کاری رو بزنه با دستگاه‌ای که اسمش یادم رفت ( با برق ماتریکس ناخن رو نابود می‌کرد ) افتاد به جون پام که یه حس وحشتناکی داشت، اون ناحیه یهویی احساس سردی وحشتناک می‌کرد بعدش درد و سوزش فراوان.

هیچی دیگه تا دوروز درد ادامه داد و بعدش کم‌کم دردش خوابید.

ناخن پاتون حتما رفته توی گوش یه‌بار
بعد من زیاد می‌رفت ( خیلی زیاد ) آخرش تصمیم گرفتم عمل کنم‌و‌کردم همچی خوب بود تا اینکه از توی‌بخشی که ناخن شکافته بود ( هنوز جوش نخورده بود ) ناخن رشد کرده بود ( چجوری‌ماتریکس ناخن رفته اونجا رو نمی‌دونم ) رفتم دکتر گفت باید بسوزونیش .
هیچ اول سر‌کرد‌ طبق معمول با دو آمپول که گفتم بهش سر‌نشد
اخرش گفت شده و تا تیغو زد به ناخن فهمید که سر نشده همونجا هفت هشت تا آمپول درجا زد و گفت سره و عمل‌رو‌ ادامه داد.
اما سر نشده بودم، دکتر هم می‌دونست ولی درد یذره کمتر شده بود که معلوم نبود، دکتر هم گفت عادیه
هیچی دیگه حدودا کل ناخن اونجا رو با تیغ از بیخ برید با درد فراوان و آخرش برای اینکه ضربهٔ کاری رو بزنه با دستگاه‌ای که اسمش یادم رفت ( با برق ماتریکس ناخن رو نابود می‌کرد ) افتاد به جون پام که یه حس وحشتناکی داشت، اون ناحیه یهویی احساس سردی وحشتناک می‌کرد بعدش درد و سوزش فراوان.

هیچی دیگه تا دوروز درد ادامه داد و بعدش کم‌کم دردش خوابید.
وای من میخواستم برم ولی الان دیگه کاملا پشیمون شدم

رفع اسپم:
اون لحظه‌ای که گوشیت به صفحه افتاده زمین و قراره برش داری نگاش کنی که چیزیش شده یانه.

وای من میخواستم برم ولی الان دیگه کاملا پشیمون شدم

رفع اسپم:
اون لحظه‌ای که گوشیت به صفحه افتاده زمین و قراره برش داری نگاش کنی که چیزیش شده یانه.
نه این درد داشت
اگه ناخن رو نسوزونی درد نداره اصلا
ولی می‌تونی یه کاری کنی.
پماد آفروسین دو درصد یذره به پنبه بزن بنداز زبر ناخن
دیگه خود به خود ناخن از گوشت در می‌آد.
اگرم درست شد برو دکتر ولی بگو که نسوزونن.
فقط ناخن رو ببرن
دیگه رشد می‌کنه انگار نه انگار

الان گردن درد... درد درد درد شدید دارههههه

رفتن یه چیز تیز توی انگشت دست
در رفتن مچ

دستم ۱۳ سال پیش یبار مو برداشت همین

و درد دل درد هم خیلی دو مخه

وقتی ۸ سالم بود کف سرم داغ داغ می‌شد و انقدر سردرد بدی داشتم که تو خونه راه می‌رفتم و جیغ می‌زدم و گریه می‌کردم، چه شب‌های بدی بود.

شکستگی بیشتر اونجوری که بقیه نگاه میکنن بهت درد داره. مثلا سرت شکسته ولی خونی شدن لباس مامانت بیشتر درد داره.
و البته ترجیحا ساعت ۳ نصف شب مصدوم نشید که داستان میشه و درد داره.
اگر پسر هستید تو هوای سرد با توپ کاملا باد شده نرید دروازه وایستید و اگه وایسادید اگه توپ وسط اومد، جاخالی بدید. گل خوردن ارزشش رو نداره.

کمردرد خیلی‌ خیلی شدید. به نظرم درد تو ناحیه کمر/شکم و کلا وسط بدن بدترینه چون عملا فلجت می‌کنه، هیچ‌ جاتو ذره‌ای نمی‌تونی تکون بدی.
یادمه تست می‌کردم حتی شست پام رو تکون می‌دادم می‌‌زد به بالا و بدتر تیر می‌کشید‌.

دردایی که بی‌قراری همراه خودشون دارن انگار،
کشیدگی عضله، کلیه درد، پریودی، اضطراب شدید و ترس.

Back
بالا