• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو ۷ روز اخیر مدیری دست به تاپیک نزده
آقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال ها
قبلا جزء حرف بزن بود

آقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال ها
قبلا جزء حرف بزن بود
اره و فکر کنم دوستانه پست ها از اول هم شمارش میشدن

سلام
یک دعوایی شد همراه با توهین
تمامی طرفین دعوا بن شدن، بدون تبعیض

خب تایمش کی تموم میشه ؟
و اینکه اگر از این به بعد قراره به توهین ها بن داده شه خواهشا برا همه اجرا شه
من تو چت مت و ... زیاد دیدم و حتی چت روم
و کاش مشخص بشه چه مدت بن میشه یا براش قانونی نوشته بشه

خب تایمش کی تموم میشه ؟
اعمال میشه تا جایی که ببینیم
خوندن تمامی صفحات چت مت به شخصه در توانم نیست

خب تایمش کی تموم میشه ؟
تموم میشه هر وقت مدیرش تصمیم بگیره، من نمیتونم توی یک ثانیه اینور اونوتر بنی که مدیر بالاتر از من زده دخالت کنم

گزارش بدید، چت روم نه، چت مت، نگاه میکنم، مهمم نیست کیه، برخورد میکنم

پست‌های نقل قول تقریبا واضح بودن، پست من نه نقل قول بود نه هیچ قانون دیگه‌ای رو نقض می‌کرد.
حالا امشب که فوتبال بود و هممون داشتیم درباره یه موضوعی حرف میزدیم، ولی به هر حال کلیت تمام ح ب درباره فوتبال بود

شکل گرفتن چت تو ح ب مجاز نیست

سلام من تمام پست های مربوط به فوتبال رو بردم داخل چت مت چون عملا ح ب از قیافه افتاده بود
نقض قانون نبود که. اونایی که شکل چت بودن باشه ولی نه که همه‌شو ببری :))

مسئله همینه، ح‌ب من در جواب کسی نبود.

اینکه شب چمپیونزلیگ اونم همچین بازی‌ای چندتا ح‌ب پشت سر هم درمورد فوتبال نباشه عجیبه. ((:
اولین ح ب هر کس رو بر میگردونم

حالا امشب که فوتبال بود و هممون داشتیم درباره یه موضوعی حرف میزدیم، ولی به هر حال کلیت تمام ح ب درباره فوتبال بود

شکل گرفتن چت تو ح ب مجاز نیست
ببین ممکنه یه موضوعی پیش بیاد، یهو آدم‌های زیادی در موردش ری‌اکشن بدن. چون تبدیل می‌شه به سرگرمی/ دغدغه‌ی یه عده‌ی زیادی. دقیقاً مثل اینکه توی یه تایمی دایی همه ازدواج کنن و آدم‌ها بیان در مورد ازدواج دایی‌شون حرف بزنن.
تا جایی‌که اینا با هم "چت" نکردن شما حق ندارید کاری با حرف بزنشون داشته باشید بنظرم.
حتی وقتی یکی یه حرف بزن می‌نویسه و به یه ایده‌ای اشاره میکنه مثلا "گلدون" و یکی دیگه میاد از گلدون مینویسه، بازم نمیشه پاک کردش و مصداق چت و نقل‌قول به‌حساب آورد. چون اونجا بحث چت نیست. پست نفر اول یه چیزی توی دنیای بیرون بوده که باعث شده نفر دومی احساسات و افکار مستقلش رو راجع‌بهش بنویسه.
چیزی‌که مهمه، اینه‌که چت صورت نگیره. همین. که این پسته هم احتمالا چت نبوده، پست مستقل بوده صرفا با محوریت فوتبال.

Back
بالا