M!r@na
🦎🦎🦎🦎🦎🦎
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 🤫
- سال فارغ التحصیلی
- 2345
اسپم نبود اول فکر کردم هر دردی بعد که شفاف سازی کردند گفتم درد دندون.سلام
من پاک نکردم
اما اسپم دادید
کل اسپم ها پاکسازی شدن
بهرحال ممنون برای پاسخگویی
اسپم نبود اول فکر کردم هر دردی بعد که شفاف سازی کردند گفتم درد دندون.سلام
من پاک نکردم
اما اسپم دادید
کل اسپم ها پاکسازی شدن

بلوعرض ادب خدمت دوستان مدیر
پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
اینم اگر اسپم طور بود بدون دلیل حذف کنید.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه.
بانو بیکامینگ پستای منم پاک میکنید پاک کنید مسئله ای ندارمعرض ادب خدمت دوستان مدیر
پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه.
منم که اصلا زیاد پست میذارم که پاک کنید بچه ها 🥹عرض ادب خدمت دوستان مدیر
معلومه که اسپم بودیه تاپیکی هم بود گوشیت الان چقدر شارژ داره
اونکه اسپم نبود اون چرا پاک شد

الان خیلی محتوای سایت فاخره؟ تاپیک این بچه خار داشت فقط؟معلومه که اسپم بود
یعنی چی گوشیت الان چقدر شارژ داره؟
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو جان؟
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟![]()
برای همین میگن قبل زدن تاپیک با داخلی یا مدیر انجمن مربوطه مشورت کنید.الان خیلی محتوای سایت فاخره؟ تاپیک این بچه خار داشت فقط؟
فقط چون هماهنگ نکرده پاک شده؟ خودخواهی تا کجا؟برای همین میگن قبل زدن تاپیک با داخلی یا مدیر انجمن مربوطه مشورت کنید.
مهندس چرا الکی داستان میسازی؟ وجای من حرف میزنی؟فقط چون هماهنگ نکرده پاک شده؟ خودخواهی تا کجا؟
سلام و صبح بخیرمعلومه که اسپم بود
یعنی چی گوشیت الان چقدر شارژ داره؟
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو جان؟
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟![]()

سلام دکترسلام و صبح بخیر
صرفا برای این که به پیچیدگی مطلب اضافه کنم (و فقط از یک دعوای دوطرفه خارج بشه و بیشتر بحث بشه): این که همه بگن گوشیشون چقدر شارژ داره میتونه منجر به بررسی آماری درصد شارژ باطری گوشی ها در ساعات مشخص به صورت رندوم در جامعه بشه. این اطلاعات میتونه برای برنامهریزی شارژ کاربران مفید باشه یا:
۱- به برنامه ریزی جهت طراحی متدهای نوین شارژ کمک کنه (برای مثال، درصد زیادی از کاربران ممکنه گزارش کنن در ساعت اوج استفاده از تلفن همراه، شارژ ندارن و نیاز به شارژر سیار دارن)
۲- برای بهینه کردن حجم باطری مورد استفاده قرار بگیره. به طور مثال، مشخص بشه که حجم باطری از ۱۰۰ درصد در استفاده نرمال سرکار ۸ ساعته، تا رسیدن به خونه به ۰ میرسه و ممکنه مشکل ایجاد کنه یا خطرساز باشه و در نتیجه باید بیشتر بشه.
مسائل دیگه ای هم میتونن مطرح شن....![]()

جوری که استادم از هر چیزی بیست تا پروپوزال و مقاله درمیاره:سلام و صبح بخیر
صرفا برای این که به پیچیدگی مطلب اضافه کنم (و فقط از یک دعوای دوطرفه خارج بشه و بیشتر بحث بشه): این که همه بگن گوشیشون چقدر شارژ داره میتونه منجر به بررسی آماری درصد شارژ باطری گوشی ها در ساعات مشخص به صورت رندوم در جامعه بشه. این اطلاعات میتونه برای برنامهریزی شارژ کاربران مفید باشه یا:
۱- به برنامه ریزی جهت طراحی متدهای نوین شارژ کمک کنه (برای مثال، درصد زیادی از کاربران ممکنه گزارش کنن در ساعت اوج استفاده از تلفن همراه، شارژ ندارن و نیاز به شارژر سیار دارن)
۲- برای بهینه کردن حجم باطری مورد استفاده قرار بگیره. به طور مثال، مشخص بشه که حجم باطری از ۱۰۰ درصد در استفاده نرمال سرکار ۸ ساعته، تا رسیدن به خونه به ۰ میرسه و ممکنه مشکل ایجاد کنه یا خطرساز باشه و در نتیجه باید بیشتر بشه.
مسائل دیگه ای هم میتونن مطرح شن....![]()
تو ۷ روز اخیر مدیری دست به تاپیک نزدهچه کسی تصمیم گرفت اخبار کشور توی ارسال ها حساب شه؟
ارسالام ده برابر شده مرد
چی باعث شده ارسالام از ۳۰ تا به سیصد تا جهش پیدا کنه؟تو ۷ روز اخیر مدیری دست به تاپیک نزده
نمیدونم شاید دکتر تصمیم گرفته انجمن دوستانه هم شمارش بشنچی باعث شده ارسالام از ۳۰ تا به سیصد تا جهش پیدا کنه؟
پس حساسیت روی lpr (like per post ratio) یک چیز همگانیه 🥲چه کسی تصمیم گرفت اخبار کشور توی ارسال ها حساب شه؟
ارسالام ده برابر شده مرد
آقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال هاتو ۷ روز اخیر مدیری دست به تاپیک نزده
اره و فکر کنم دوستانه پست ها از اول هم شمارش میشدنآقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال ها
قبلا جزء حرف بزن بود