• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
من پاک نکردم
اما اسپم دادید
کل اسپم ها پاکسازی شدن
اسپم نبود اول فکر کردم هر دردی بعد که شفاف سازی کردند گفتم درد دندون.

بهرحال ممنون برای پاسخگویی

عرض ادب خدمت دوستان مدیر :-"
پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
اینم اگر اسپم طور بود بدون دلیل حذف کنید.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه‌.

پست های منو بدون دلیل لطفا پاک کنید من گیر نمیدم و حقیقتا هم برام مهم نیست و نمیرم چک کنم ببینم کدوم پستم حذف شده و اینا.
حالا میان میگین قانونه. اگرم قانونه دلیل رو برای من نقطه ذکر کنید که اوقات شریف گرفته نشه‌.
بلو
واریز پول...

بانو بیکامینگ پستای منم پاک میکنید پاک کنید مسئله ای ندارم
ولی سینا پاک کنه مسئله فرق داره کلامون میره تو هم

منم که اصلا زیاد پست میذارم که پاک کنید بچه ها 🥹
ما به مدیران سمپادیا بیش از اینها مدیونیم.
عکس آنها را دیدیم و عکس آنها.. (پاک کن بره آقا)

یه تاپیکی هم بود گوشیت الان چقدر شارژ داره
اونکه اسپم نبود اون چرا پاک شد
معلومه که اسپم بود
یعنی چی گوشیت الان چقدر شارژ داره؟
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو‌ جان؟ :))
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟:))

معلومه که اسپم بود
بعد مردم بیان بگن فلان درصد الان فایده این تاپیک برای انجمن سمپادیا و گفت و شنود اجتماعی دقیقا چیه موجو‌ جان؟ :))
و دقیقا بین شارژ گوشی مردم و انجمن گفت و شنود و سوال گوشیت چقدر شارژ داره چه تناسبی هست؟:))
الان خیلی محتوای سایت فاخره؟ تاپیک این بچه خار داشت فقط؟

فقط چون هماهنگ نکرده پاک شده؟ خودخواهی تا کجا؟
مهندس چرا الکی داستان میسازی؟ و‌جای من حرف می‌زنی؟
چون تاپیک اسپمه و هیچ ربطی به انجمن گفت و شنود نداره پاک شده!

معلومه که اسپم بود
سلام و صبح بخیر
صرفا برای این که به پیچیدگی مطلب اضافه کنم (و فقط از یک دعوای دوطرفه خارج بشه و بیشتر بحث بشه): این که همه بگن گوشیشون چقدر شارژ داره میتونه منجر به بررسی آماری درصد شارژ باطری گوشی ها در ساعات مشخص به صورت رندوم در جامعه بشه. این اطلاعات میتونه برای برنامه‌ریزی شارژ کاربران مفید باشه یا:
۱- به برنامه ریزی جهت طراحی متدهای نوین شارژ کمک کنه (برای مثال، درصد زیادی از کاربران ممکنه گزارش کنن در ساعت اوج استفاده از تلفن همراه، شارژ ندارن و نیاز به شارژر سیار دارن)
۲- برای بهینه کردن حجم باطری مورد استفاده قرار بگیره. به طور مثال، مشخص بشه که حجم باطری از ۱۰۰ درصد در استفاده نرمال سرکار ۸ ساعته، تا رسیدن به خونه به ۰ میرسه و ممکنه مشکل ایجاد کنه یا خطرساز باشه و در نتیجه باید بیشتر بشه.
مسائل دیگه ای هم میتونن مطرح شن....:دی

سلام و صبح بخیر
صرفا برای این که به پیچیدگی مطلب اضافه کنم (و فقط از یک دعوای دوطرفه خارج بشه و بیشتر بحث بشه): این که همه بگن گوشیشون چقدر شارژ داره میتونه منجر به بررسی آماری درصد شارژ باطری گوشی ها در ساعات مشخص به صورت رندوم در جامعه بشه. این اطلاعات میتونه برای برنامه‌ریزی شارژ کاربران مفید باشه یا:
۱- به برنامه ریزی جهت طراحی متدهای نوین شارژ کمک کنه (برای مثال، درصد زیادی از کاربران ممکنه گزارش کنن در ساعت اوج استفاده از تلفن همراه، شارژ ندارن و نیاز به شارژر سیار دارن)
۲- برای بهینه کردن حجم باطری مورد استفاده قرار بگیره. به طور مثال، مشخص بشه که حجم باطری از ۱۰۰ درصد در استفاده نرمال سرکار ۸ ساعته، تا رسیدن به خونه به ۰ میرسه و ممکنه مشکل ایجاد کنه یا خطرساز باشه و در نتیجه باید بیشتر بشه.
سلام دکتر
بله‌اگر قراره همچین استنباطی بشه و با همچین قصدی تاپیک زده شده باشه بازگردانی میشه.خودشون بیان بگن :))

سلام و صبح بخیر
جوری که استادم از هر چیزی بیست تا پروپوزال و مقاله درمیاره:

چی باعث شده ارسالام از ۳۰ تا به سیصد تا جهش پیدا کنه؟
نمیدونم شاید دکتر تصمیم گرفته انجمن دوستانه هم شمارش بشن

ولی از وقتی که بچه ها گفتن از دید عموم خارج بشه توی دوستانه بود

تو ۷ روز اخیر مدیری دست به تاپیک نزده
آقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال ها
قبلا جزء حرف بزن بود

آقای مطهری برای امنیت بهتر به انجمن دوستانه منتقل کردن به همین دلیل رفتن جزو ارسال ها
قبلا جزء حرف بزن بود
اره و فکر کنم دوستانه پست ها از اول هم شمارش میشدن

Back
بالا