• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببین من سایت رو دیگه تقریبا از ۲۰۱۹ اینا دنبال نکردم و اینکه الان میام صرفا بخاطر قطعی اینترنته ،اما اینجا هنوز برای خیلی از تازه‌واردها و جوونترها محیط جذابیه،اینجا فقط یه چت روم نیست که مدیر صرفا حواسش باشه تا یکی فحش داد بپره پاک کنه!
شاید بعدها متوجه بشید اینجا چه بستر خوبی برای جوونی و نوجوونیتونه که با عقاید مختلف،چالش های فکری،..اشنا بشید. سمپادیا یه محیط یک دست از ادمهاییه که اکثریت سواد،فرهنگ،دانش و بینش بالایی دارن،خیلی میشه تاپیک های خوب و چالشی و مفید ایجاد کرد. تقلیلش ندین اینجا رو به یک چت روم!
من نمیگم مدیر خوبی بودم،اصلا،ولی فکر میکنم کلا فقط چندماه تونستم مدیرداخلی بمونم همون ۲۰۱۹ اینا و بعد استعفا دادم،چون انرژی میگرفت ازم،من همش دلم میخواست تاپیک بزنم،انحصار حضور بچه ها رو از ح ب بکشم بیرون،..

در نهایت خب مدیر بودن اینجا که پول و سودی براتون نداره ادم هزاربار با خودش میگه خب که چی:))
من خودم مهندسی رو میتونم بالا بیارم ولی مثلا درمورد بیماری های روده اطلاعی ندارم

انرژی هم از من نمیگیره؛ کارم اینه رسما؛ فکر کردید فقط اینجام؟

با اجازه من هم کاندید مدیریت میشم

ببین من سایت رو دیگه تقریبا از ۲۰۱۹ اینا دنبال نکردم و اینکه الان میام صرفا بخاطر قطعی اینترنته ،اما اینجا هنوز برای خیلی از تازه‌واردها و جوونترها محیط جذابیه،اینجا فقط یه چت روم نیست که مدیر صرفا حواسش باشه تا یکی فحش داد بپره پاک کنه!
شاید بعدها متوجه بشید اینجا چه بستر خوبی برای جوونی و نوجوونیتونه که با عقاید مختلف،چالش های فکری،..اشنا بشید. سمپادیا یه محیط یک دست از ادمهاییه که اکثریت سواد،فرهنگ،دانش و بینش بالایی دارن،خیلی میشه تاپیک های خوب و چالشی و مفید ایجاد کرد. تقلیلش ندین اینجا رو به یک چت روم!
من نمیگم مدیر خوبی بودم،اصلا،ولی فکر میکنم کلا فقط چندماه تونستم مدیرداخلی بمونم همون ۲۰۱۹ اینا و بعد استعفا دادم،چون انرژی میگرفت ازم،من همش دلم میخواست تاپیک بزنم،انحصار حضور بچه ها رو از ح ب بکشم بیرون،..

در نهایت خب مدیر بودن اینجا که پول و سودی براتون نداره ادم هزاربار با خودش میگه خب که چی:))
آقا این ممکنه اسپم باشه ولی فکر نمیکنم
ببین واقعیت اینه این مساله رو از سمت اشتباه فهمیدنه. موافقم که مدیرها میتونن جاهایی بهتر عمل کنن اما سایت دیگه جای جذابی برای تولید محتوا و بحث برای آدم های مختلف نیست. اتفاقی هم نیست که یک روزه افتاده باشه به مرور افتاده. اینکه ما میگیم سایت قبلا جالبتر بود معنیش این نیست قبلا آدم های جالبتری میومدن. معنیش اینه تاپیک های بسیار متنوع تری زده میشد و آدم ها شوق داشتن نظرشون رو با هم به اشتراک بذارن‌. الان سایت شده ح.ب و چت مت و اخبار. گاهی یه چیزی مثل همین سهمیه میاد بالا و تمام.
به نظرم اول باید تقاضا دوباره بره بالا، بعد در مورد عرضه(نحوه ی مدیریت) صحبت کنیم نه بالعکس اون. همین الان بیشترمون برگشتیم سایت چون جای دیگه ای رو نداریم.
راه حل خاصی هم ندارم. شاید واقعا باید بپذیریم عمر این تیپ فروم ها تموم شده. اما اگر نخوایم بپذیریم راهش حدس میزنم از سمت مشارکت فعال خودمون باید باشه اول، بعد تلاش برای بهبود مدیریت.

من خودم مهندسی رو میتونم بالا بیارم ولی مثلا درمورد بیماری های روده اطلاعی ندارم

انرژی هم از من نمیگیره؛ کارم اینه رسما؛ فکر کردید فقط اینجام؟
پسر خوب من نه شناختی نسبت بهت دارم نه گاردی!پس تو هم گارد نگیر!
و در نهایت هم گفتم اینجا مدیر بودن پول و امتیاز نداره،صرفا یک کار دلیه و چه کم و کاستی باشه چه نه ارزشمنده و جای تشکر داره
من دارم میگم اینجا رو به چت روم تقلیل ندین،من اینجا زندگی کردم و بی نهایت یاد گرفتم از همون موقع که فروم سبز ابی داشت!حیفم میاد این پنانسیل استفاده نشه
همون مهندسی رو تونستی بیاری بالا،بیار،کار کمی نیست!همین که به یه یچه دبیرستانی جهت فکری درست برای رشته ها بدی کار خیلی بزرگیه.

پسر خوب من نه شناختی نسبت بهت دارم نه گاردی!پس تو هم گارد نگیر!
نه نه
حرف من کنایه نداشت
واقعا کار من اینه؛ البته نه اینکه براش پولی بگیرم؛ ولی من نه یک سال؛ چندین سال هست کار ادمینی میکنم
با انرژی و ... اش اشنام؛ همیشه هم گفتم اینجا برام سعادت بود مدیر بودنش نه منت یا هر چیز دیگه اییی

همون مهندسی رو تونستی بیاری بالا،بیار،کار کمی نیست!همین که به یه یچه دبیرستانی جهت فکری درست برای رشته ها بدی کار خیلی بزرگیه.
حالا اینجا جای باز کردن خودم نیست ولی چشم؛ من مهندس کشتی و دریا و قایق و ماهیم

سعی میکنم هر چیزی که اونقدرا هم تخصصی نباشه و البته بدرد شما بخوره؛ خودم یاد گرفتم یاد بدم؛ این رو دوست دارم و انجام میدم حتما

ببین واقعیت اینه این مساله رو از سمت اشتباه فهمیدنه. موافقم که مدیرها میتونن جاهایی بهتر عمل کنن اما سایت دیگه جای جذابی برای تولید محتوا و بحث برای آدم های مختلف نیست. اتفاقی هم نیست که یک روزه افتاده باشه به مرور افتاده. اینکه ما میگیم سایت قبلا جالبتر بود معنیش این نیست قبلا آدم های جالبتری میومدن. معنیش اینه تاپیک های بسیار متنوع تری زده میشد و آدم ها شوق داشتن نظرشون رو با هم به اشتراک بذارن‌. الان سایت شده ح.ب و چت مت و اخبار. گاهی یه چیزی مثل همین سهمیه میاد بالا و تمام.
به نظرم اول باید تقاضا دوباره بره بالا، بعد در مورد عرضه(نحوه ی مدیریت) صحبت کنیم نه بالعکس اون. همین الان بیشترمون برگشتیم سایت چون جای دیگه ای رو نداریم.
راه حل خاصی هم ندارم. شاید واقعا باید بپذیریم عمر این تیپ فروم ها تموم شده. اما اگر نخوایم بپذیریم راهش حدس میزنم از سمت مشارکت فعال خودمون باید باشه اول، بعد تلاش برای بهبود مدیریت.
من از این زاویه هم میبینم که هنوز نوجوونا و کسایی که تازه عضو شدن براشون میتونه جذاب باشه
من الان برام این محیط جذاب نیست چون دوستهام دیگه اینجا فعال نیستن اکثرا،خودم کلی درگیری کاری و فکری و شخصی دارم،سن و حوصله‌م از بحث کردن گذشته
من حقیقتش فکر میکنم اگه بچه ها بخوان میتونن برای خودشون یه کارایی بکنن،مخصوصا حداقل الان که وضعیت اینترنتها اینجوریه

یه بخش مهمی از عدم رونق کاربرایی هستن که خودشون بحثاشون رو کردن و متوجه نیستن برای نسل جدیدی که وارد سایت می‌شه بیانش جذاب و مهمه. فورا می‌گن تاپیکو ببندین یا این بحثا قبلا انجام شده. خب شده ولی این آدما که دخیل نبودن؛ چرا نباید بیان نظرشون رو بگن؟؟ مخصوصا تاپیکای اعتقادی که برای نوجوون می‌تونه جذاب باشه رو این عکس‌العمل اتفاق می‌افته.
یعنی چیزی که من دیدم اینه که تقاضا هست ولی کور می‌شه

سینا ببخشید اگه اسپمه

حقیقتش دلم خواست یه چیزی بگم واقعا الان شرایط اینکه بخوایم بگیم که مدیر ها کم کاری میکنن یا اینکه دارن سخت میگرن یا آسون نیست واقعا
الان جنگه اینجا برای خیلی ها عین من حکم سوشال مدیا رو داره که میتونم مطالبی که میخوام رو پیدا کنم و با آدم ها ارتباط بگیرم
واقعیت اینکه شاید بعد جنگ تغییراتی نیاز داشته باشه سایت اما الان فضای سایت واقعا اوکیه
مثلا من خیلی دوست داشتم بیام تاپیک رادیولوژی و مطالب علمی مرتبط بهش بزنم و خب داشتم متنش رو هم حاضر میکردم اما خب دیدم الان وقتش نیست و خب زیاد هم قرار نیست مورد توجه واقع بشه الان تاپیک های فنی و ... که کاربر محمد 05 میذاره برای امثال من اوکی هستش و اون رو پیگیری میکنن
شاید بعد از ختم به خیر شدن این قائله بشه یه حالت تبلیغاتی طور که برای بچه های سایت جذاب باشه که بیان شرکت کنن توی بحث یا اینکه مطالعه کنن بذاریم
فرصت بیان داشتن و قطع نشدن سخن خیلی مهمه توی این دوره زمونه ای که همه عصا به دست شدن
بقول معروف هرچیز وقتی سر زمان خودش باشه عزیزه

من به لپتاپ دسترسی نداشتم این چند ساعت و می‌خواستم بیام یه پست بلند بالا بنویسم راجع به اینکه الان مشکل سایت چیه دقیقا ولی خب الان که رسیدم به لپتاپم اکثر حرف‌ها زده شده. همین مسائل مشابه شدن تاپیک‌ها به چت‌روم و طبقه‌بندی نشدن و چیزهایی دیگه‌ای که بیان شد. زیاد حرفی نمی‌مونه. من زیاد به حرف‌های اینکه الان به خاطر جنگ اینطوریه یا نسل جدید فعالیتش اینجوریه علاقه‌ای ندارم راستش. از قدیم هم که من اینجا بودم همیشه کاربرای سایت به دو دسته برام تقسیم میشدن کاربرایی که در ح‌ب و پ‌خ و تاپیک‌های تعریف خاطرات و فعالیت‌های فان شرکت می‌کردن و کاربرهایی که در انجمن‌ها و تاپیک‌هایی به جز اینا به معنی واقعی «تولید محتوا» می‌کردن. تو اون تاپیک‌ها و انجمن‌ها هم فعالیت سطحی می‌شد درسته ولی یه سری کاربرا بودن که یه سری تاپیک‌ها رو در یه سطحی نگه میداشتن. الان یه جوری شده که کاربرای دسته‌ی اول کلا یه جورایی جلوی فعالیت گروه دوم رو گرفتن. تاپیک بحث میاد بالا میگن این چه شر و وریه چطوری تاپیکو ایگنور کنم. تاپیکای قدیمی رو بالا میارن صرفا برای ترول کردن و مسخره کردن. میان تو تاپیکا حرف‌های مسخره‌ی یه جمله‌ای میزنن. تاپیک جدید زده میشه میان مزه میریزن. جلوی این آدما هم گرفته نمیشه توسط مدیرا. مشکل هم پای مدیرا نیست اصن، کلا سطح چیزی که «اسپم» حساب میشه اومده پایین. هر حرفی با این بهانه که خب الان جنگه سخت نگیرین رد میشه ازش. هر دلقک‌بازی‌ای اگه خنده‌دار باشه رد میشه ازش. پست‌های تک جمله‌ای و بعضا حتی تک کلمه‌ای رد میشه چون «مربوط» با تاپیکن میذارن بمونه.

حرفی که اون اول هم PEA بابت بی‌اهمیت بودن مدیرا زد دقیقا راجع به همین بود به نظرم. اینکه برای مدیرا و خیلی از کاربرا اصلا مهم نیست سمپادیا چی باشه الان. قبلا فروم سمپادیا بستری برای تبادل نظر و تولید محتوا و ارتباط برقرار کردن بود، الان فقط قسمت ارتباطش باقی مونده. اصلا عجیبه که انقدر تاپیک‌های غیر چت مت و حرف بزن سریع میرن پایین و فکر می‌کنید حرف جدیدی زده شده بعد میرید می‌بینید نه همش تاپیک‌های بی‌اهمیت که به یه دلیل رندومی اومده بالا و برای کسی اهمیت هم نداره. یه مثال کوچیک بخوام بزنم برای مقایسه سمپادیا الان با گذشته انجمن آلبوم موسیقیه. این حرفو به شوخی به چند نفر گفتم تو صحبت‌های خصوصی تا الان ولی تو عمومی تا حالا حرفی راجع بهش نزدم چون نمی‌خوام کسی حس بدی از تاپیکش بگیره. مشکل هیچکدوم از شما نیستید و تاپیک‌هاتون قطعا ارزشمند هم هست ولی به نظرم تو این انجمن میشه دید دقیقا سمپادیا چه فرقی کرده.

آلبوم موسیقی پره از تاپیک‌هایی که صرفا شامل یک اسم آهنگ و لینک دانلودش می‌شن. همچین فعالیتی اصلا مناسب فروم نیست. مثل پلی‌لیست اسپاتیفای یا کانال آهنگ تلگرام نباید باشه به نظرم. اصلا هدف و فلسفه اون انجمن همچین فعالیتی نیست. من فکر می‌کردم مشکل از رعایت نکردن قوانین انجمن توسط کاربراست. بعد رفتم تاپیک قوانین رو چک کردم و دیدم همچین کاری اصلا خلاف قوانین نیست. :‌)) این قوانینو مقایسه کنید با مثلا قوانین قفسه کتاب و آلبوم سینمایی. البته منظورم این نیست که Sinara قوانینو بد نوشته اونم فکر می‌کنم شاید در ذهنش همچین چیزی مثل قانون نانوشته بود که نیاید صرفا اسم و لینک آهنگ بذارید. اینکار مشابهش برای آلبوم سینمایی مثلا اینه که بیای بگید فلان فیلمو ببینید لینک دانلود. :‌))‌ خب برای اینکار تاپیکای پیشنهاد فیلم و پیشنهاد آهنگ وجود داره، چه محتوایی از سمت شما اون آهنگ و فیلم رو خاص می‌کنه که گذاشتید تو تاپیکتون؟ اصلا ژانرش چیه؟ حتی در همین حد هم بعضی تاپیکا ندارن فقط اسم + لینک دانلود.

نمیگم حالا بیاید قوانینو عوض کنید و با تاپیکا برخورد کنید یا همچین چیزی ولی به نظرم حداقل تو همچین انجمنایی به وضوح میشه تفاوت بین سمپادیای قدیم و جدید رو دید بدون اینکه بخوایم وارد این بشیم که قبلا بحثا بهتر بود یا کاربرا فاخرتر بودن یا مدیرا سختگیرتر بودن یا هرچی. موضوع اینه که اصلا قوانین هم اون قوانین سابق نیست. دیگه اهمیتی نداره پستی که گذاشته میشه اصلا جاش توی بستری مثل فروم هست یا صرفا فعالیتیه که میشه کرد سمپادیا هم که موجوده پس چرا که نه؟ نمیدونم چه راه حلی داره این قضیه. شاید بشه اون مسابقه‌های بهترین تاپیک قفسه کتاب و آلبوم سینمایی رو دوباره گذاشت هم برای اونا هم برای آلبوم موسیقی مثلا. شایدم اهمیتی نداره و من دارم یه جسد مرده‌ی نوستالژی رو صرفا پشت خودم میکشم و این جسد هیچوقت قرار نیست زنده بشه. در هر صورت من احتمالا بعد از وصل شدن اینترنت تو سمپادیا نمونم و دلیلش هم این حرفایی که زدم نیست اتفاقا، دلیلش اینه که تاریخ فعالیت من تو سایت گذشته خب. الان واقعا من نه در زندگی نه در سمپادیا در جایگاه این نیستم که بیام هی تاپیک بزنم، تاپیک قدیمی بیارم بالا، فعالیت راه بندازم یا هرچی. بدیهتا این کارا برای نسل جدیدتر سمپادیاست نه اینکه من بیام به زور کتابخوانی راه بندازم، مسابقه‌ی بهترین تاپیک بزنم و کارهای دیگه بکنم که کاربرارو کشون کشون ببرم داد بزنم: «آهای مردم بیاید فعالیت مفید کنید بیاید حرف‌های قشنگ بزنید بیاید تولید محتوا کنید.» ولی خب به نظر میاد در حال حاضر دیگه علاقه‌ای برای همچین فرومی وجود نداره پس من خر کی باشم بیام نظر بدم.

من آیپی مشترک تمام اکانت ها رو چک میکنم
اکانتی که ایپی مشترک داشته باشه رو بن میکنم درجا، بدون توضیح

اکانتی که نداشته باشه رو کاری نمیتونم بکنم واقعیت، بن کردن همینطوری هم عشقی نیست
این که با تعویض مرورگر مشکلش حل میشه
الان دیشب سه نفر تو چت بودن اکانت های جدید که مشخص بود دنبال روابط خصوصی ملتن
مشخص هم نبود کین و کجان
حداقلش اینه که وقتی به نفر جدید تأیید میشه تحت عنوان کاربر قدیمی باید مشخص باشه برای بقیه که این کدوم کاربر قدیمیه و اگه طرف دنبال این چیزاست باهاش برخورد بشه
البته من یهو از وسط که نه رسما ته بحث اومدم نظرمو گفتم نمی‌دونم اصلا قضیه چیه ممکنه خیلی شوت باشه حرفم الان
ولی واقعا اکانت با ۲ تا ارسال که از همه چیز ۱ سال گذشته سایت خبر داره اسمشم فیکه جالب نیست

من به لپتاپ دسترسی نداشتم این چند ساعت و می‌خواستم بیام یه پست بلند بالا بنویسم راجع به اینکه الان مشکل سایت چیه دقیقا ولی خب الان که رسیدم به لپتاپم اکثر حرف‌ها زده شده. همین مسائل مشابه شدن تاپیک‌ها به چت‌روم و طبقه‌بندی نشدن و چیزهایی دیگه‌ای که بیان شد. زیاد حرفی نمی‌مونه. من زیاد به حرف‌های اینکه الان به خاطر جنگ اینطوریه یا نسل جدید فعالیتش اینجوریه علاقه‌ای ندارم راستش. از قدیم هم که من اینجا بودم همیشه کاربرای سایت به دو دسته برام تقسیم میشدن کاربرایی که در ح‌ب و پ‌خ و تاپیک‌های تعریف خاطرات و فعالیت‌های فان شرکت می‌کردن و کاربرهایی که در انجمن‌ها و تاپیک‌هایی به جز اینا به معنی واقعی «تولید محتوا» می‌کردن. تو اون تاپیک‌ها و انجمن‌ها هم فعالیت سطحی می‌شد درسته ولی یه سری کاربرا بودن که یه سری تاپیک‌ها رو در یه سطحی نگه میداشتن. الان یه جوری شده که کاربرای دسته‌ی اول کلا یه جورایی جلوی فعالیت گروه دوم رو گرفتن. تاپیک بحث میاد بالا میگن این چه شر و وریه چطوری تاپیکو ایگنور کنم. تاپیکای قدیمی رو بالا میارن صرفا برای ترول کردن و مسخره کردن. میان تو تاپیکا حرف‌های مسخره‌ی یه جمله‌ای میزنن. تاپیک جدید زده میشه میان مزه میریزن. جلوی این آدما هم گرفته نمیشه توسط مدیرا. مشکل هم پای مدیرا نیست اصن، کلا سطح چیزی که «اسپم» حساب میشه اومده پایین. هر حرفی با این بهانه که خب الان جنگه سخت نگیرین رد میشه ازش. هر دلقک‌بازی‌ای اگه خنده‌دار باشه رد میشه ازش. پست‌های تک جمله‌ای و بعضا حتی تک کلمه‌ای رد میشه چون «مربوط» با تاپیکن میذارن بمونه.

حرفی که اون اول هم PEA بابت بی‌اهمیت بودن مدیرا زد دقیقا راجع به همین بود به نظرم. اینکه برای مدیرا و خیلی از کاربرا اصلا مهم نیست سمپادیا چی باشه الان. قبلا فروم سمپادیا بستری برای تبادل نظر و تولید محتوا و ارتباط برقرار کردن بود، الان فقط قسمت ارتباطش باقی مونده. اصلا عجیبه که انقدر تاپیک‌های غیر چت مت و حرف بزن سریع میرن پایین و فکر می‌کنید حرف جدیدی زده شده بعد میرید می‌بینید نه همش تاپیک‌های بی‌اهمیت که به یه دلیل رندومی اومده بالا و برای کسی اهمیت هم نداره. یه مثال کوچیک بخوام بزنم برای مقایسه سمپادیا الان با گذشته انجمن آلبوم موسیقیه. این حرفو به شوخی به چند نفر گفتم تو صحبت‌های خصوصی تا الان ولی تو عمومی تا حالا حرفی راجع بهش نزدم چون نمی‌خوام کسی حس بدی از تاپیکش بگیره. مشکل هیچکدوم از شما نیستید و تاپیک‌هاتون قطعا ارزشمند هم هست ولی به نظرم تو این انجمن میشه دید دقیقا سمپادیا چه فرقی کرده.

آلبوم موسیقی پره از تاپیک‌هایی که صرفا شامل یک اسم آهنگ و لینک دانلودش می‌شن. همچین فعالیتی اصلا مناسب فروم نیست. مثل پلی‌لیست اسپاتیفای یا کانال آهنگ تلگرام نباید باشه به نظرم. اصلا هدف و فلسفه اون انجمن همچین فعالیتی نیست. من فکر می‌کردم مشکل از رعایت نکردن قوانین انجمن توسط کاربراست. بعد رفتم تاپیک قوانین رو چک کردم و دیدم همچین کاری اصلا خلاف قوانین نیست. :‌)) این قوانینو مقایسه کنید با مثلا قوانین قفسه کتاب و آلبوم سینمایی. البته منظورم این نیست که Sinara قوانینو بد نوشته اونم فکر می‌کنم شاید در ذهنش همچین چیزی مثل قانون نانوشته بود که نیاید صرفا اسم و لینک آهنگ بذارید. اینکار مشابهش برای آلبوم سینمایی مثلا اینه که بیای بگید فلان فیلمو ببینید لینک دانلود. :‌))‌ خب برای اینکار تاپیکای پیشنهاد فیلم و پیشنهاد آهنگ وجود داره، چه محتوایی از سمت شما اون آهنگ و فیلم رو خاص می‌کنه که گذاشتید تو تاپیکتون؟ اصلا ژانرش چیه؟ حتی در همین حد هم بعضی تاپیکا ندارن فقط اسم + لینک دانلود.

نمیگم حالا بیاید قوانینو عوض کنید و با تاپیکا برخورد کنید یا همچین چیزی ولی به نظرم حداقل تو همچین انجمنایی به وضوح میشه تفاوت بین سمپادیای قدیم و جدید رو دید بدون اینکه بخوایم وارد این بشیم که قبلا بحثا بهتر بود یا کاربرا فاخرتر بودن یا مدیرا سختگیرتر بودن یا هرچی. موضوع اینه که اصلا قوانین هم اون قوانین سابق نیست. دیگه اهمیتی نداره پستی که گذاشته میشه اصلا جاش توی بستری مثل فروم هست یا صرفا فعالیتیه که میشه کرد سمپادیا هم که موجوده پس چرا که نه؟ نمیدونم چه راه حلی داره این قضیه. شاید بشه اون مسابقه‌های بهترین تاپیک قفسه کتاب و آلبوم سینمایی رو دوباره گذاشت هم برای اونا هم برای آلبوم موسیقی مثلا. شایدم اهمیتی نداره و من دارم یه جسد مرده‌ی نوستالژی رو صرفا پشت خودم میکشم و این جسد هیچوقت قرار نیست زنده بشه. در هر صورت من احتمالا بعد از وصل شدن اینترنت تو سمپادیا نمونم و دلیلش هم این حرفایی که زدم نیست اتفاقا، دلیلش اینه که تاریخ فعالیت من تو سایت گذشته خب. الان واقعا من نه در زندگی نه در سمپادیا در جایگاه این نیستم که بیام هی تاپیک بزنم، تاپیک قدیمی بیارم بالا، فعالیت راه بندازم یا هرچی. بدیهتا این کارا برای نسل جدیدتر سمپادیاست نه اینکه من بیام به زور کتابخوانی راه بندازم، مسابقه‌ی بهترین تاپیک بزنم و کارهای دیگه بکنم که کاربرارو کشون کشون ببرم داد بزنم: «آهای مردم بیاید فعالیت مفید کنید بیاید حرف‌های قشنگ بزنید بیاید تولید محتوا کنید.» ولی خب به نظر میاد در حال حاضر دیگه علاقه‌ای برای همچین فرومی وجود نداره پس من خر کی باشم بیام نظر بدم.

مرسی که گفتی؛
من یه توضیحی بدم؛ اون زمانی که تاپیک قوانین رو نوشتم اوضاع آلبوم‌های موسیقی علاوه بر محتوا، از نظر ظاهری هم زیاد باب میل نبود. اسم تاپیک‌ها اکثراً رندوم انتخاب شده بودن، فعالیت کاربرها خیلی پایین بود و اسپم تو تاپیک‌ها خیلی زیاد. بعد دیدم اصلاً قانونی برای این انجمن نوشته نشده که دیگه مشغول شدم به نوشتن قوانین، که همون‌طور که توی تاپیکش هم نوشتم بیشتر هدفم این بود که دوباره انجمن منظم بشه و مثلاً اسم تاپیکِ یه نفر "پلی لیست من :‌‌))" نباشه یا مثلاً تاپیک‌های نامربوطی مثل "دانلود آهنگ‌های آرش" رو اونجا نزنن.
از طرفی [چون من داشتم قوانین رو از روی قوانین آلبوم سینمایی و قفسه کتاب می‌نوشتم] نگاه کردم دیدم مدت خیلی طولانی‌ایه که روند آلبوم موسیقی این شکلی بوده که لینک آهنگ رو پست می‌کردن. من اون موقع حس کردم اگه بخوام تغییری تو این روند بدم و کاربرها رو ملزم کنم به اینکه حتماً واسه آهنگ‌هاتون توضیح بیشتری بنویسید، احتمالاً بایستی با پست‌های قبلی هم برخورد کنم و ازشون بخوام که ویرایش کنن. که یه مقدار برام نشدنی به نظر می‌رسید و حس می‌کردم احتمالاً با واکنش خوبی مواجه نمیشه. برای همین تصمیم گرفتم این رو یک اختیار بذارم واسه کاربرها. و نتیجهٔ این تصمیم این بود که دیدم فعالیت رفت بالا و آلبوم موسیقی نسبت به قبلش خیلی منظم‌تر شد؛ ولی خب انگار کمتر کسی مایله از اون اختیار استفاده کنه و چیزی بیشتر از اسم آهنگ رو توی پست آلبومش بنویسه.
در کل با حرف‌هات موافقم و منم همین خط فکری رو نسبت به آلبوم موسیقی داشتم، حتی چیزهایی بیشتر؛ مثلاً دسته‌بندی کردنِ آهنگ‌ها [مثلِ کاری که حلزون انجام داده بود]. احتمالاً تصمیم درست‌تر این بود که همون موقع اون قسمت از قانون رو اختیاری نمی‌کردم ولی خب میگم که، این اتفاقی بود که افتاد. دوباره به یک راه حلی برای این موضوع فکر می‌کنم.
دربارهٔ قسمت آخر حرف‌هات هم می‌خواستم بگم اینطوری نیست واقعاً؛ همیشه یک قشری از سمپادیا مخاطبِ محتواهای مفیدتر هستن. حالا کاری ندارم که این قشر داره کم و کمتر میشه ولی می‌خوام بگم هنوز هستن کسایی که به این دست از مطالب علاقه نشون بدن و دنبالش کنند. ممکنه ناامیدکننده و دلسردکننده باشه [که خب هست؛ فقط با دیدنِ این تاپیک و بسیاری شبیه به این، به این نتیجه می‌رسیم که دلسردکننده‌ست] ولی خب هر محتوایی بالاخره مخاطب خودش رو پیدا می‌کنه. در واقع من نسبت به فروم اون‌قدرها هم ناامید نیستم و به نظرم اگه توجه بشه، میشه با ایجادِ تغییراتی، دوباره فروم رو سر پا کرد. [نه حالا لزوماً همون Old Sampadia رو، ولی خب یه ورژنِ جدیدترش رو که با این نسل هم سازگارتر باشه.] یکم احتمالاً رومخ و ناامیدکننده پیش بره اما به نظرم نشدنی نیست.

راستی من یه چیزی یادم رفت بگم. خوب کاری کردید تاپیک من رو ادغام کردید خیلی مرتب شد.
ولی رای گیریش از بین رفت، محتواش هم سهمیه کنکور نبود، به کل سهمیه های اجتماعی، اقتصادی، تحصیلی بود، و هدف هم این که به نتیجه ای برسیم (از بحث و رای گیری) که نظر عموم جامعه (ی سمپادیا) در مورد کاری که بعد از تغییر باید با سهمیه ها و اشخاص سهمیه دار کرد چیه.
از این منظر تر زدید :-؟ :دی

سلام
یادمه دوران دبستان ما، داشتن وبلاگ مد شده بود. اون زمان نه تلگرام بود نه هیچ چیز دیگه. داشتن لپ‌تاپ و کامپیوتر و اینترنت هم چیز روتینی نبود. گذشت و گذشت و سوشال مدیا رشد کرد. فروم‌ها و انجمن‌ها دیده شدن و ادامه ماجرا و الان که رسیدیم به نت ملی و حتی دیگه ایمیل نداریم.🚶🏻‍♀️

به نظرم طبیعیه که انجمن و فروم جذابیتش از دست داده باشه. چند تا سایت میشناسید که دیگه وجود خارجی ندارن و حتی ادرس سایت هم از یادتون رفته؟! سایت مشابه اینجا سمپادسیتی بود که البته سن من بهش نمیرسه؛ و خب باقی موندن سمپادیا تا الان موهبت و در نوع خودش عجیبه واقعا.

یادمه اوایل مدیریتم وقتی تاپیک جدید میزدم صرفا لایک و دابل لایک میگرفتم. اکثرا اگر سوالی از اون موضوع داشتن، پ خ میپرسیدن و عملا تاپیک مسکوت می‌موند.

رسیدیم به سال ۱۴۰۳ و ۴۰۴ که واقعا اوج خلوتی سایت بود. دیگه لیست کابران انلاین تبدیل شد به کاربرانی که ۱۸۰ دقیقه پیش انلاین بودند! بلکه اون لیست از دو خط بیشتر بشه (:
حتی یادمه برای فعالیت بیشتر بچه‌ها، مطهری گفته بود بیا روی اسپم و حتی حرف بزن کمتر سختگیری کنیم. به شخصه موافق این قضیه نبودم تا سایت تبدیل به انجمن لوس نشه. ولی تاپیک‌های جدید حتی اگر شباهت کوچکی به تاپیک‌های خاک گرفته داشتن حذف و ادغام نشد (بجز موارد اسپم و دعوا!). به طبع با تغییر جزئی میشد یه تاپیک جداگانه در نظر گرفته بشن و خب موردی نداره واقعا.

هر بار هم وقتی مدیرگزینی داشتیم، هفته اول نهایت دوم، مدیران انجمن خلاقیت به خرج میدادن و یه عالم تاپیک یا میاوردن بالا یا خودشون تشکیل میدادن. به همون سرعت هم تاپیک‌ها فراموش میشدن و حتی خود مدیر انجمن غیب میشد.

قسمت دیگه‌ی فعالیت‌ها از جانب خود کاربران سایته. من بعنوان کاربر (نه مدیر انجمن و نه مدیر داخلی) وقتی هوش مصنوعی و ai وجود داره چرا بیام تاپیک بزنم، سوال بپرسم صبر کنم تا یکی پیدا بشه کمکم کنه؟! میرم در سریعترین زمان به جواب سوالم میرسم.

ببینید نیازها و نحوه رفعشون تغییر کرده. حتی اگر مو به مو عین قدیم‌ترها (زمانی که من نبودم اینجا) قوانین اعمال و اجرا بشه توی چنین شرایط و آگاهی نسل جدید، هیچ جذابیتی نخواهد داشت. دایره لغات نسل حتی عوض شده؛ حالا هزاری هم بگیم آه و فغان از سمپادیای قدیم… .

یه موردی هست و آقای @پوریا خوب اشاره کردن اینه که تقاضا خیلی کمه. من خودم دانشجوی زیستم و میتونم اصن بر حسب واحدهای پاس شده ام در دانشگاه بیام تاپیک بزنم و تک نفره فعالیت کنم ولی تا زمانیکه بقیه کاربران نسبت به فعالیت با این محتوا رغبت نداشته باشن و همه چی یک طرفه باشه، من نمیتونم اسم این کارم رو رونق انجمن بزارم. من حالا راجب فلسفه اینکه چرا اینطوری شده و قبلا بهتر بود یا قبلا هم همین بود کاری ندارم، به هرحال هر چی بوده الان تو ۴۰۵ دارم میبینم این نوع محتوا نسبت به محتوای روزمره خواهان نداره. من الان خودم هم تا قبل قطعی نت، اگه سوالی یا موردی برام پیش میومد نمیرفتم تاپیک قدیمی از انجمن بکشم بالا و راجبش بحث کنم و منتظر نظر بقیه بمونم ، میرفتم یوتیوب میدیدم یا تو گوگل و هوش مصنوعی سرچ میکردم یا دیگه نهایتا از دوتا استاد تو دانشگاه سوالمو میپرسیدم و دیگه کار به بحث تو سمپادیا نمیکشید. الان هم به عنوان مدیر تنها کاری که به ذهن خودم میاد انجام بدم اینه که به محض شروع دانشگاه به طور حضوری، مثلا بیام از روند کارهای آزمایشگاهی تو سمپادیا محتوا بزارم و یا چیزای به نظر خودم جالب، مثل اتفاقاتی که تو کارگاه بیوانفورماتیک میفته رو شرح بدم و تاپیک هایی با تعداد پاسخ صفر رو پُر کنم ولی بیشتر از این کاری از دست من برنمیاد. فضای مجازی تغییر کرده و فروم اون زمانیکه دسترسی به هوش مصنوعی و کلا اینترنت کم بود جذابیت داشت و تولید محتواش زیاد بود. الان این نیاز با چیزای دیگه پر شده و به قول خانوم بیکامینگ همین که اینجا چطوره ۱۹ ساله درش بسته نشده در نوع خودش تعجب آور و عجیبه. یه مقدار از این شرایط رو باید پذیرفت و قبول کرد که انتظار فعالیت به اون صورتی که تو ذهن همه مونه رو دیگه از اینجا نمیشه داشت. شاید بشه تغییراتی جهت بهبود ایجاد کرد و من اینو انکار نمیکنم ولی اون انتظاری رو که از استقبال مخاطبها از تاپیکهای علمی در ۱۴۰۵ رو انتظار داریم رو نمیشه برآورده کرد.

مشاهده پیوست 2566
کلمه رکیک رو سانتی چقد حساب کردید که شد پنج روز؟ = )
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم:)) )
یا اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
(ری اکشن واقعیم کلمات رکیک و نامناسب بود البته. ولی خب بنویسم بن میکنید)
از کلمات کله کیری و مادرجنده استفاده کرده بودی. والا اینقدر دیگه اینجا توییتر نیست.

از کلمات کله کیری و مادرجنده استفاده کرده بودی. والا اینقدر دیگه اینجا توییتر نیست.
اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم
یهو بن کامل پنج روزه عجیب بود والا‌

screenshot_20260407_124651_chrome_gak2.jpg

چرا اذیت می‌کنین؟
توی ح.ب همه قوانین حفظ می شن که یه دونه قانون نقل قول کردن ممنوع رو علیه ش به پا خواستید؟

بله حفظ می‌شن
نوشته توی حرف بزن باید از خودتون باشه
کاملا مشخصه دلبخواهی عمل می کنید هر جا بتونید هر کار بتونید علیه اون ح.ب ای که دوست ندارید انجام می دید!

Back
بالا