- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
از انتهای صحبتت شروع کنمببین عزیز جان، فروم یک تفاوتهایی با گروه تلگرام داره، مهمترینش هم اینه که پست دادن توی فروم "کنتور میندازه". اگه قرار باشه توی هر تاپیکی با سرعت 5 پست در دقیقه به طول 10 کلمه مطلب ارسال بشه، خب دیگه اصلاً چرا تاپیک زده میشه توی چتروم برید صحبت کنید دیگه.
https://sampadia.com/forum/threads/117263/page-16
صفحههاش رو ببین، اصلاً یه نگاهی به ظاهر تاپیک بنداز، میانگین تعداد کلمات داخل هر پست 4-5 کلمهستنصف بیشترش هم اسپم و مکالمه و چت! تو کمتر از 6 ساعت 16 صفحه جلو رفته.
پس چی شد؟ 1- اسپمها باید پاک شن 2- رویکرد باید در این راستا باشه که تاپیک تبدیل به مکالمه و چت نشه
به صورت خاص این تاپیک رو مثال زدم چون خودت هم داخلش خیلی صحبت کردی، و نمیخوام جوابم این باشه که "وقت نمیکنم" و "نمیبینم" و "نمیرسم".
من هر وقت گفتم نمیرسیم، وقت نمیکنم شما بزن تو دهن من
فقط این مشکل توی یک تاپیک بحث شکل گرفتن رو متوجه نمیشم
درسته پیام های اسپم هم داخلش وجود داره ولی محتوا داره
داخل همین تاپیکی عنوان کردی نظرخواهی و اطلاعات هست
اسپم های این تاپیک رو هم همین الان پاک میکنم اونایی که بار ندارن رو

نصف بیشترش هم اسپم و مکالمه و چت! تو کمتر از 6 ساعت 16 صفحه جلو رفته.
ولی بعد از یه مدت (منظورم حدود یکی دو سال اخیره) که اسپمها یواش یواش دیگه پاک نشدن و اون اتمسفر منظم قبلی از بین رفت، نتیجهش شده این اوضاع که اگه اسپمشونو پاک کنیم، مستقیم میرن تو حرف بزن غر میزنن که آی نمیدونم مملکت رو هواست اونوقت مدیر به فکر پاک کردن اسپم منه. حالا من که هر کی غر هم بزنه کار خودمو میکنم فقط خواستم بگم ذهنیت بچههای جدیدترِ سمپادیا از قوانین یه چنین چیزیه و اصلاحش یکم طول میکشه [همونطور که خراب شدنش ناگهانی نبود.]