• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم بچه که بودم ابروهامو با قیچی برمیداشتم! بعدم موهامو می ریختم روش که دیده نشه! ;D ;D ;D ;D ;D

اعتراف میکنم که اون بچه مردمی که همه میگن و میگن بچه مردم فلان کارو میکنه اون موقع تو...
من هستم :دی

اعتراف میکنم رتبه ی کنکورمو نصف کردم و به بقیه گفتم

اعتراف میکنم تا یک مدت تصویری که از خدا تو ذهنم داشتم تصویر امام خمینی[nb]همونی که تو تیتراژ اخبار اون آخرش میذاشت و کنار خامنه ای بود[/nb] بود :))
میگم تا یک مدت ینی تو دبستانم بود. فک کنم تو راهنمایی درست شد :-" :))

اعتراف میکنم دیروز سر کلاس مدادمو انداختم پایین به بهونه برداشتنش 1 دونه پاستیل ناقابل خوردم !
معلم: students don't eat in class
من : sorry :(
بچه ها : :)) =))

:)

معلم با یکی دیگه از بچه ها بود نه من X_X
:-s

بعد از يك هفته كه از پرسه قوم نزديكون رسيدم لباس هامو كه از روي بند لباسي اوردم تو انگار از تو دهن گاو درشون اورده بودم ;D
اتو رو اوردم زدم ب برق.. خوب زدم به برق ديگه ;D ولي خعلي شيك دود كرد :o
رفتم در خونه همسايه مون كه كاراي فني بلده روز قبل هم بابام گفته بود فعلا به همسايه ها و دوستان نگو فلاني فوت كرده منم گفته بود باش..
ولي به محض اينكه همسايه مونو ديدم گفتم چه اتفاقي افتاده كه بنده خدا مرده ;D(عمدي نبودا)
بعد اودم خونه اتو رو باز كزدم موقعي كه مي خواستم ببندمش كلي پيچ و وسيله اضاف اوردم ;D(من تو اين پيچ اوردن استعداد خاصي دارم)
يعني در عرض نيم ساعت سه تا دسته گل اب دادم!!!
ميگم من اصلا خونه نمونم بهتره ها :))

ضدحال بزرگ برای یه مادر اینه که ۹ماه دوران بارداری رو تحمل کنه.....
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
...
بچه که به دنیا اومد شبیه عمه اش بشه !
اعتراف ميكنم عمه مو دوس دارم B-) ماه بود بخدا..

اعتراف ميكنم ظهري به جاي چايي زيره دم دادم.وقتي بابام يه ذره خورد شكلش اينجوري شد :-&---- ;D ;D ;D :)) :)) :)) =)) =)) =))

اعتراف میکنم بچه ک بودم چون شنیده بودم ک شیطون میتونه خودشو شکل آدما هم در بیاره ، وقتی مامانم دعوام میکرد با خودم کلی فک میکردم ک شاید مامانم شیطون باشه ک تغییر قیافه داده......... ;D
بچه بودیم دیگه...!!! :)) =))

Back
بالا