• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم متن های غمگین که سعی میشه خیلی طولانی زیبا تمثیلی نوشته بشن برام جذاب نیستن
درد و غم اون فرد انگار تو اون متن زیبا گم و بی ارزش میشه

اعتراف میکنم از phoenix_s9 و Oreo به شدت میترسم ، حتی همین الان میترسم این رو ببینن ، برای همین تگشون نکردم
نمیتونم باهاشون هیچ شوخی کنم

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم از phoenix_s9 و Oreo به شدت میترسم ، حتی همین الان میترسم این رو ببینن ، برای همین تگشون نکردم
نمیتونم باهاشون هیچ شوخی کنم
به این لیست محو رو هم اضافه میکنم
خیلی خطرناکه
البته شاید جزوه اعصابش رو خورد کرده بود

آخرین ویرایش:
اعتراف می‌کنم همین چند ماه که نرفتیم دانشگاه اسم همکلاسی هام رو یادم رفته خصوصا فاطمه ها و زهرا ها رو، مثلا یه اسم و فامیل بلدم ولی نمیدونم اسم کیه البته ما واقعا زیادیم ۲۵۰ نفر

اعتراف میکنم اون اوایل که اینجا اکانت ساخته بودم فکرمیکردم سطح اینجا خیلی بالاست و بعضی پیاما رو اصلا نمیفهمیدم =)) یکی از دلایلم برای اینکه یه چندسالی نبودم این بود

اعتراف میکنم به عنوان یه شیرازی نوشتن یه سری محله ها و لوکیشن رو بلد نیستم
مثلا معالی آباد که ما میگیم مالیاباد /عفیف آباد که میشه عفیاباد اینم چون زیاد رفت امد داشتم دیکته رسمی شون رو میدونم
ولی جایی مثل کتس فس یا جاهای دیگه رو نمیدونم

اعتراف می‌کنم از وقتی که اون ح.ب ناشناس در مورد گرسنگی و بیکاری رو خوندم دیگه هیچ جوره دست و دلم به گذاشتن عکس خوراکی تو سایت نمی‌ره اوضاع واقعا ناجوره و گویا آب داره به طبقات بالای کشتی می‌رسه💔

اعتراف میکنم دارم تند تند فاک میگم چون بعید میدونم مدیرا نگهش دارن. غروب امروز رو نمیبینه

اعتراف میکنم از اینکه احساس میکنم/می بینم بقیه همکلاسیام دارن به اندازه من یا بیشتر از من درس میخونن کلافه میشم و هر بار از اینکه همچین ری اکشنی به بیشتر درس خوندن اونا نشون میدم از خودم متنفر میشم ولی بازم کافیه یکی نمره اش از من بهتر بشه تا تمام اعصابم بهم بریزه

اعتراف می کنم برای تابستون کلی برنامه میریزم هفته اول همشو انجام میدم باقی تابستون علافم

Back
بالا