- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2 تهران
- شهر
- کرج . ری. تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران
- رشته دانشگاه
- روان شناسي باليني
منسوخ یعنی چی؟ایا مهرطلبی منسوخ شده ؟
کسی که جلوی کسی خوبیش را میگوید پشت سرش بدش را (هلاکویی)
؟ ؟؟
یا اینکه تلاش برای خشنود ساختن هممه
تو طبقه بندی رسمی اختلالات یه همچین چیزی نداریم. (اختلال شخصیت مهرطلب مثلا) ولی سبک تعامل بعضی ها هست و توسط یه سری از اساتید تبیین شده ، به نظرم با اختلال شخصیت وابسته که اونم خیلی حساسه به "طرد" دیگران نزدیکه ، یه کم هم شبیه اختلال شخصیت نارسیستیک می تونه باشه ، از این نظر که نارس ها بقیه رو برای حمایت و توجه و تحسین می خوان همش.
این دو تا که گفتم تو طبقه بندی هستن، درمان هم دارن.
راستی چون یه مدتی نبودم برای همه سمپادیاییا بگم اینو، خواستین یه جای ارزون بیایین ، من الان تو کلینیک انستیتو روان پزشکی تهرانم (مال دانشگاه ایرانه ، بقل بیمارستان رسول) که البته خودم تو مرخصی زایمانم تقریبا کم می رم ، ولی دانشجوها و اساتید ، چه روان شناسا چه روان پزشکا هستن و با توجه به قیمتش، کیفیتش خوبه.
برای اون دوستمون که گفت زیاد می خوابه ، البته این مقداری که گفتی خیلی زیاد هم نیست، ولی وقتی بعدش باز هم سرحال نیستی این دیگه خوب نیس
پارسال پاییز یه مراجع داشت دوستم داشتن اخراجش می کردن از دانشگاه، انقدر که ول می چرخید درس نمی خوند همش می خوابید. بشارتی برای خسته های سمپادیا که آخر ترم سرحال تر بود و قبول شد
(اینو بیشتر بدین سبب گفتم که مراجعه به روان شناس و مشاور رو موکول به بدترین وضعیت بحران نکنین)نقل قول همه پیاما سخته ببخشید، برای اون دوستمون هم که گفتن طبع و طب سنتی و اثراتش :
تا حد خوبی باهات شخصا موافقم. خودم حتی با قرص آهن و مولتی ویتامین هم روحیه م بهتر می شه
. سلامتکده احمدیه و سلامتکده طوبی دو تا مرکز دانشگاهی طب سنتی هستن برای دانشگاه تهرانن و پزشک هایی که بعد از پزشکی دارن از این تحقیقاتا می کنن و مریض میبینن و ... بد نیست مراجعه بهشون.