• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    178
Up
اولش میخواستم تاپیک بزنم دیدم هست.
دلیل این سطح از مخالفتتون با فمینیسم چیه؟

آخرین ویرایش:
Up
ریتارد بودن، و اینکه یه سری چیزا رو محکوم کردن/ نادیده گرفتن به نفع یه عده ست.

آخرین ویرایش:
Up
مخالف فمنیسم و حق زن نیستم
مخالف با جنسیت زدگی و افراطی ام که توش به وجود میاد

تعریف فمینیسم برای من اینه که انسان ها حقوق اساسی برابر دارن.

کلا به ساده کردن مسایل علاقه دارم.

برابری، بزرگترین جوکی که بشریت تعریف کرده و بهش شاخ و برگ داده ( تحت عنوان برابری مرد و زن و برابری طبقاتی و برابری شغلی و برابری نژادی )

پ.ن نه اینکه این چیزا بد باشن بلعکس انقدر خوبن که آرمانی اند من به شخصه وقت نمی‌ذارم روش

آخرین ویرایش:
راستش من معتقدم جنسیت به مفهومی که الان وجود داره صرفا روند بیولوژیکیه و این مفهوم بیولوژیکی اونقدر مهم نیست چون دست خود فرد نبوده که بخواد دست و پاش رو ببنده و باعث محدودیتش بشه انسان انسانه
و خب با توجه به این نظریه میشه در نظر گرفت که زنان و مردان برابرند و در اصل باتوجه با نابرابری جنسیتی که وجود داره ما از فمنیسم استفاده میکنیم و فمنیسم باعث میشه برابرگرایی یه جاهایی بیشتر بشه
که متاسفانه تو کشور جهان سومی مثل کشور ما فمنیسم به نظر یه عده از مردم میشه زن سالاری و له کردن مردا و خوردن حقشون
در اصل فمنیسم چندتا فاز داشته و خب خیلی از حقوق که حق زنان بوده رو بهشون برگردونده و باعث شده یه فضایی پیش بیاد که باعث شه زنان و مردان اندکی باهم برابر شن
و خب افراد کوته فکر که به فمنیسم دیس سنگین میدن باید بدونن که یکی از چیزایی که فمینسیم به زنان داد حق رای و حق رانندگی و حق تحصیل بود :)
و میدونید که هنوز با اینکه قرن 21 هستیم هنوز هم نواقصی در حقوق زنان وجود داره که کسی بهش نمی پردازه

پاسخ : فمنیسم؟!

زن سالاری
یعنی به زن ریاست بدی،زن رو رییس خودت قرار بدی.یعنی فرمان بردار زن باشی.
مخالفشم(اصلا به کسی ربطی نداره چرا و درضمن،توی مشخصاتم هم نوشتم و دلیل نوشتنم هم کسی نبوده والله :دی )
چرا مخالفم؟
ببینید.
زن در اسلام،یک مقام بزرگی داره.
یک حرمت به خصوصی داره.
اینکه ما بیاییم یک زن رو به مقام ریاست بیاریم،یک سختی خیلی بزرگ رو بر اون متحمل کردیم.
شما میدونید که اگه قرار باشه حقوق برابر بین مرد و زن باشه،اون وقت باید سربازی هم برید،دیگه از مرد نون شب نگیرید و...
عدالت که ماشین چمن زنی نیست،که هرکسی که از زیرش در میاد،هم قد و مساوی باشه.
از نظر من،که از نظر اسلام تبعیت میکنم، زن باید بشینه خونه،هرچی احتیاج مادی و معنوی و .... داشت،از مرد بگیره.
شرکت زن،در اجتماع،کلی سختی داره
کلی خطرات داره.

نظر من همین بود :دی
این همون نمونه بارزی بود که توی تاپیک ناموس گفتم!
به نام اسلام زن رو محدود میکنه و اسمشو میذاره ناموس پرستی ! اسمشو میذاره جایگاه والای زن در اسلام!

فوق العادست که برابری بین انسان ها وجود داشته باشه ، ولی کاش یکی به فمنیسم بگه هر اتفاقی توی دنیا رخ میده خودشه نندازه وسط ننه من غریبم بازی دربیاره و کار رو به حاشیه بکشونه.
خلاصه اینکه فمنیسم کاش یکم بیشتر روی کار خودش فوکوس کنه و دشمن تراشیی که متاسفانه دامن گیر خانم هاست نکنه

حتی اگه زن سالاری باشه که نیست خب وقتی هزاران سال مردسالاری بوده این همه هیاهو واسه یه مدت زن سالاری درک نمیشه
کلا در مسائل دیگه هم انگار اونی که سال ها حق یه نفر میخوره کم کم واسه همه عادی میشه

اگر تعریف فمنیسم برابری زن و مرده که ایول بهتون.

ریتارد بودن، و اینکه یه سری چیزا رو محکوم کردن/ نادیده گرفتن به نفع یه عده ست.
این هست، اینطور هم که مشخصه کلا این تفکر وجود داره که فمینیسم میخواد به مردا آسیب بزنه و خب میخوام بدونم این تفکر از کجا اومده؟ و دقیقا چه چیزیش اذیتشون میکنه و فکر میکنن ممکنه بهشون آسیب برسه به خاطرش.

این هست، اینطور هم که مشخصه کلا این تفکر وجود داره که فمینیسم میخواد به مردا آسیب بزنه و خب میخوام بدونم این تفکر از کجا اومده؟ و دقیقا چه چیزیش اذیتشون میکنه و فکر میکنن ممکنه بهشون آسیب برسه به خاطرش.
باز شدن جایگاه برای خانم‌ها، یعنی اینکه شما صرفا بخاطر مرد بودن دیگه کوالیفاید نیستید. زن‌ها هنوزم باید در یه فیلد بهترنی باشن تا مثل یه مرد اوریج باهاشون برخورد بشه. معلومه که احساس خطر و آسیب می‌کنن.

من داشتم میدیدم کیا به برابری زن و مرد رای منفی دادن

دیدم دختر هم توشونه، جالب شد برام بدونم چرا

پ.ن: برا همه بازه دیگه؟

من داشتم میدیدم کیا به برابری زن و مرد رای منفی دادن

دیدم دختر هم توشونه، جالب شد برام بدونم چرا

پ.ن: برا همه بازه دیگه؟
بله بازه ، من خودم به خاطر عدم موافقت با مشکلاتی که جزیان فمنیسم داره گزینه ۲ رو انتخاب کردم ،ممکنه اونها هم همچین برداشتی داشته باشن و گرنه ذاتن که کسی احمق نیست با برابری مشکل داشته باشه

آخرین ویرایش:
بله بازه ، من خودم به خاطر عدم موافقت با مشکلاتی که جزیان فمنیسم داره گزینه ۲ رو انتخاب کردم ،ممکنه اونها هم همچین برداشتی داشته باشن و گرنه ذاتن که کسی احمق نیست با برابری مشکل داشته باشه
احساسم اینه برابری رو از این منظر قبول ندارن چون احساس میکنن موضع بالاتر رو دارن

خب چرا واقعا🙏

• متعجب
امتیازات: DAMUS
احساسم اینه برابری رو از این منظر قبول ندارن چون احساس میکنن موضع بالاتر رو دارن

خب چرا واقعا🙏
خانوماها حس میکنن دست بالاتر رو دارن یا اقایون؟

Back
بالا