- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فــرزانگان ۳
- شهر
- طــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ببین الان این بخش هایی که میگی عملیش رو انقدر کوتاه شده رفتید، تموم شده براتون به حساب میاد؟! این وزارت بهداشت چی بود میگفت کیفیت آموزش برای ما مهمترینه و طول دوره به هیچوجه نباید کم بشه و از این صحبتا ((:آقا ما اصلا نه بخش میریم الان نه درمانگاه! فقط کلاس نظری گذاشتند که جمعیت نصف نصف یک روز در میان بوده، دو بخش ENT & ortho. قبلش هم جراحی فقط هفتهای دو روز درمانگاه میرفتیم و دوره ۴۰ روزه شده بود (کلا ۷-۸ روز به جای ۶۰ روز!)، زنان به جای ۶۰ روز بیست روز رفتیم و اونم فقط درمانگاه، و اورولوژی هم کلاً نرفتیم و فقط امتحان دادیم!!!
الان هم که از شنبه باز تعطیلمون کردند و از اونور سر پره ما کلی مصیبت خواهیم داشت!
و یه چیزی، ستاد کرونای استاد شما دستور تعطیلی نداده بود؟ من واقعا برام سواله که مگه میشه فقط ستاد ما دستور تعطیلی بده!
اوه. ما که مورنینگ و کنفرانس و کیسریپورت و تماام اینهامون از همون فروردین مجازی و با واتساپ یا اسکایرومه! اصلا بحثی توش نبود و نیست یعنی.من خرم ابادم.
ما هم سه هفته ای میشه مورنینگ و کیس ریپورت و... یک در میان کردن.بخش رفتن و شرح حال گرفتن اختیاریه.درمانگاه هم ۱۰ تا در طول ۳ماه.
ولی مینورها تا جایی که من خبر دارم یه ماهست.
ما تابستون مینور بودیم هر بخش ۳هفته بود ولی دوباره یک ماهش کردن.
اینترن و رزیدنت ها کامل میان.
بعد برا پره هم ما ک ورودی مهر ۹۵ایم گفتن شهریور ۱۴۰۱ پره دارید.درحالی ک دوستم ک اهوازه و مینوراشونو دو هفته ای کردن اسفند ۱۴۰۰ .
کلا هم از اول سال، دوتا بازه یک ماهه یعنی مجموعا دوماه رفتیم بیمارستان!
و جالبه، مایی که اینهمه تعطیلی داشتیم و هنوز داریم، همچنان بهمون میگن خیالتون راحت با برنامه های ما به پره اسفند 1400 میرسیم! - ماهم مهر 95ایم- اونوقت شما رو میگن 1401؟ ((:
خوش بحالتون بابا. اینجور که مشخصه جواب اون سوال اولم نه هست، و واقعا مفلوکتر از ما نیست
کلا نفهمیدم استاجری چی شد!