• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تا اوضاع داغه منم یه سوال بکنم.
من سردرد های فجیح می‌گیرم تا حدی که نمی‌تونم درست تمرکز و فکر کنم گاها.
فراوانیشم به نسبت زیاده.
الان مثلا ۴ روزه سردردم یکم کم میشه مثلا صبح که پاشدم باز یکی دو ساعت بعد شروع میشه و تا شب هست با یکم نوسان
قسمت پیشونی بیشتر و شقیقه ها.
نبض شقیقه امو حس می‌کنم و کله ام داغ میشه انگار‌.
از همین کم‌ ابی و زیاد نگاه کردن به سیستم و خواب و این چیزاس یا می‌تونه خطری باشه و برم دکتر متخصص؟
میگرن نداری؟!...علائمت یکم شبیه میگرنه ...درد ضربان دار اگر با ترس از نور و تهوع و خستگی باشه احتمالا میگرن داری

سلام
هزینه عملش چقدره؟🙏🏻🙏🏻
میشه مقدار کم شدن وزن رو کنترل کرد؟ ۱۰ کیلو اینا بیشتر کم نشه مثلا
لعنت به سوشال‌مدیا من روی ۴۷ ۴۸ وایسم خوشحال‌ترین ادم جهان میشم
سلام...اره قابل کنترله مقدار کاهش وزن بر حسب مقداری از رگ که بسته میشه

۱ـ سردرد بعد بیدار شدن تو صبح طبیعیه یا میتونه علائم چیزی تو مغزم باشه :(( ؟ تا یه ساعت سردرد دارم . با قهوه و نسکافه کنترلش میکنم. :((
۲ـ بی حسی دست و پا و عدم توانایی حرکت دادنشون تا چند دقیقه بعد از بیدار شدن اوکیه یا مشکل جدی هست؟ این تو کل زندگیم فقط چندبار اتفاق افتاده که آخریش تو همین روزها بود ولی باز نگرانم کرده.
اگر این اواخر استرس زیادی رو تحمل میکنید امیدوارم شرایط براتون بهتر بشه.
برنامه خوابتون رو کنترل کنید. قبل از خواب قهوه و نوشابه های انرژی زا نخورید.

پ.ن: البته که من فقط یه ادم معمولی هستم و هیچی از پزشکی حالیم نیست. بهتره برید پیش دکتر تا شاید نیاز به سی‌تی یا mri باشه که دلیلش معلوم بشه

هورمون هاش نرماله
اگه اقاس استرس و اضطراب در درجه اول
اگه خانمه اول سندروم تخمدان پلی کیستیک که سونوگرافی باید بده و سطح اندروژن خون بررسی بشه، استرس و اضطراب در درجه دوم

اگه اقاس استرس و اضطراب در درجه اول
اگه خانمه اول سندروم تخمدان پلی کیستیک که سونوگرافی باید بده و سطح اندروژن خون بررسی بشه، استرس و اضطراب در درجه دوم
خودمم بابا
پس بر میگرده به مشکلات عصبی؟

۱ـ سردرد بعد بیدار شدن تو صبح طبیعیه یا میتونه علائم چیزی تو مغزم باشه :(( ؟ تا یه ساعت سردرد دارم . با قهوه و نسکافه کنترلش میکنم. :((
۲ـ بی حسی دست و پا و عدم توانایی حرکت دادنشون تا چند دقیقه بعد از بیدار شدن اوکیه یا مشکل جدی هست؟ این تو کل زندگیم فقط چندبار اتفاق افتاده که آخریش تو همین روزها بود ولی باز نگرانم کرده.
شرح حالی که میدی به میگرن میخوره و اینکه با کافئین اروم میشه هم یه نشانه به نفع میگرنه...

خودمم بابا
پس بر میگرده به مشکلات عصبی؟
اره ولی خانواده مادری رو هم چک کن ببین چند نفر دارین که ریزش مو داشتن..ریزش مو تو اقایچن عمدتا از طرف ژن های خانواده مادری به ارث میرسه🥴

اره ولی خانواده مادری رو هم چک کن ببین چند نفر دارین که ریزش مو داشتن..ریزش مو تو اقایچن عمدتا از طرف ژن های خانواده مادری به ارث میرسه🥴
تقریبا دایی ها ۴۰ درصد شون دارن و خالی شده
۶۰ درصد شون شدیدا پر پشت

تقریبا دایی ها ۴۰ درصد شون دارن و خالی شده
۶۰ درصد شون شدیدا پر پشت
شانس بیاری تو گروه اول نیفتی.😁...البته میتونی مدل موها( مخصوصا نواحی پیشونی و شقیقه ها) رو با دقت ببینی و تشخیص بدی به کدوم یکی از داییات شبیهه...

شانس بیاری تو گروه اول نیفتی.😁...البته میتونی مدل موها( مخصوصا نواحی پیشونی و شقیقه ها) رو با دقت ببینی و تشخیص بدی به کدوم یکی از داییات شبیهه...
از جلو مو زیرش زیادی ندارم
از وسط و عقب و کناره ها میریزه متاسفانه

شرح حالی که میدی به میگرن میخوره و اینکه با کافئین اروم میشه هم یه نشانه به نفع میگرنه...
نیاز به مراجعه به پزشک داره؟
چون با قهوه ـ نسکافه دردش ساکت میشد کلا ولش کرده بودم و جدی نمیگرفتم ولی این چند روز به چیزای عجیب و حتی داشتن تومور مغزی هم فکر کردم :((. اگه میگرن باشه داروی خاصی باید بخورم؟

نیاز به مراجعه به پزشک داره؟
چون با قهوه ـ نسکافه دردش ساکت میشد کلا ولش کرده بودم و جدی نمیگرفتم ولی این چند روز به چیزای عجیب و حتی داشتن تومور مغزی هم فکر کردم :((. اگه میگرن باشه داروی خاصی باید بخورم؟
ببین من جای تو باشم یه MRI میدم که خیالم راحت شه...درمان میگرن عمدتا با مسکن هاست...اگه دیدی اذیتت میکنه و با مسکن راحت نیستی میتونیم بوتاکس در مسیر گردن و شانه تزریق کنیم.

از جلو مو زیرش زیادی ندارم
از وسط و عقب و کناره ها میریزه متاسفانه
ریزش موی اندروژنیکه...محلول روگین بزن با شامپوی آلپسین...زینک پلاس هم روزی یه دونه بخور...

میگرن نداری؟!...علائمت یکم شبیه میگرنه ...درد ضربان دار اگر با ترس از نور و تهوع و خستگی باشه احتمالا میگرن داری
میگرن با سرما تشدید میشه؟
یا با کار زیاد؟
الان با این درد بدیهیات هم یادم نمیاد...

ببین من جای تو باشم یه MRI میدم که خیالم راحت شه...درمان میگرن عمدتا با مسکن هاست...اگه دیدی اذیتت میکنه و با مسکن راحت نیستی میتونیم بوتاکس در مسیر گردن و شانه تزریق کنیم.
اقای دکتر ایندرال رو طبق چه اندیکاسیون هایی میدین به میگرنی ها ؟!....اکثر کسایی که میگرن داشتن رو دیدم ایندرال۱۰ مصرف میکردن اندیکاسیون خاصی نداره که اینقدر راحت اوردر میشه؟!

Back
بالا