• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام دکتر
ریزش شدید مو هم ممکنه از پلی کیستیک باشه؟
ضخامت اندومتر ۱۳ بود آخرین باری که سونو رفتم، دو ماه پیش حدودا

عرق کردن زیاد دست و پا از چیه؟
سلام...ضخامت اندومتر مهم نیس...حجم و شکل تخمدانها مهمه...اگه حجم تخمدانهات بیشتر از ۱۰ سی سی هست و مورفولوژی pco تو سونو گفته شده،ریزش موت بخاطر همینه....
عرق کردن زیاد دست و پا بخاطر فعالیت زیاد سیستم سمپاتیکی هست که عصب دهی به غدد عرق کف دست رو انجام میده....تا حد زیادی ژنتیک توش دخلیه و به دارو درمانی مقاوم

سلام...ضخامت اندومتر مهم نیس...حجم و شکل تخمدانها مهمه...اگه حجم تخمدانهات بیشتر از ۱۰ سی سی هست و مورفولوژی pco تو سونو گفته شده،ریزش موت بخاطر همینه....
عرق کردن زیاد دست و پا بخاطر فعالیت زیاد سیستم سمپاتیکی هست که عصب دهی به غدد عرق کف دست رو انجام میده....تا حد زیادی ژنتیک توش دخلیه و به دارو درمانی مقاوم
سلام آقای دکتر من سوال ندارم
ولی خواستم بگم خیلی ناز هستید؛ مرسی که جواب سوالهای همه رو با حوصله میدید^^

یه سوال
این تزریق بوتاکس که میگن چقدر جوابه؟
من واقعا دارم از عرق کردن دستم به ستوه میام

خیلی مرسی که سوالارو جواب میدین🫶🫶

سلام برای ریزش زیاد شوره سر باید چکار کرد؟ شوره ها عادی نیستن و تیکه هاش بزرگن وقتی سر شسته میشه میریزن و بعد حمام ریزش‌ اوکی هست چون میشه گفت با شستشو ریخته ولی بعد یک‌روز‌ دوباره شوره ها میریزه نمیدونم میشه گفت اسمشو‌شوره یا نه ولی پوسته های سر به صورت تیکه های بزرگی میریزن و‌گاها لابلای مو گیر میکنه و جنس کف سر هم‌خشک‌هست چکار باید کرد ؟
پ.ن‌برای خودم نیست‌برای دوستمه
من متخصص پوست نیستم ولی به نظرم جنس کف سر و پوست باید معاینه بشه که ببینیم تعریف درستی از شوره سر خشک داره یا نه...چون پوسته های مربوط به شوره خشک کوچک و سفیدن ولی پوسته های مربوط به شوره چرب بزرگترن و حالت چسبیده به مو رو دارن...و چون درمانشون متفاوته( برای شوره چرب باید قارچ مالاسزیارو هدف گرفت و از شامپوهای کنترل کننده رشد این قارچ استفاده کرد ولی برای شوره خشک از ماسک ابرسان و مرطوب کننده ها استفاده کرد)

سلام وقتتون بخیر. ببخشید من می‌خواستم بدونم یه حالتی شبیه افزایش حساسیت مثانه نسبت به حجم ادرار (به صورت دوره‌ای در روز) نشونه‌ی چی می‌تونه باشه؟ در کنارش هم علائمی مثل این‌که بعد ادرار کردن، این حس وجود داشته باشه که هنوز توی انتهای مجرای خروج ادرار چند قطره ادرار وجود داره و فرد بعد یه بار ادرار کردن چندین بار حس ادرار داشته باشه و چندین بار مجبور شه بره خودش رو تخلیه کنه تا دیگه اون حس ادرار داشتن یا وجود باقی‌مونده‌ی ادرار وجود نداشته باشه و همین‌طور این‌که فرد حین ادرار کردن فشار زیادی حس کنه و این فشاره بعضا یه حالتی از درد ایجاد کنه

ممنوننن
یه سوال دیگه
دست و پام به طرز وحشتناکی سرده، فشار خون، کم خونی و اینا همش نرماله
بستگی به ژنتیک داره؟ داییمم اینجوریه

ممنوننن
یه سوال دیگه
این چیز مهمی نیس....یک چهارم بیمارای ما این مشکلو دارن...😁

از درمانهایی دارویی خیلی بهتره ولی اگه اینم جواب نداد یه روش جراحی داره که میرن اعصاب اتونوم توراسیک مسئول غدد عرق کف دست رو با لاپاراسکوپ خارج میکنن و کلا خلاص میشی😀اگه روشهای جدیدی هم اومده باشه دیگه بیلمیرم😁

از درمانهایی دارویی خیلی بهتره ولی اگه اینم جواب نداد یه روش جراحی داره که میرن اعصاب اتونوم توراسیک مسئول غدد عرق کف دست رو با لاپاراسکوپ خارج میکنن و کلا خلاص میشی😀اگه روشهای جدیدی هم اومده باشه دیگه بیلمیرم😁
اوه عجب حرکتی
تو ایرانم هست؟

ممنوننن
یه سوال دیگه
اون سرد بودن صرفا به خاطر همون تعریقه
و برای تعریق کف دست و پا به غیر از بوتاکس که باید هر از چند ماه تکرار شه، این دستگاه های یونتوفورزیس هم در یک سری افراد اثر بخشی خوبی داشتن

ببخشید حالا که سوال‌ها رو جواب می‌دید اشکالی نداره یه سوال دیگه هم بپرسم؟ با این یکی مدت نسبتا زیادیه که درگیرم و معذرت می‌خوام که دو تا سوال می‌پرسم. 😭
من تقریبا دو سال هست که سرگیجه دارم. تقریبا مدت زیادی از اوایلش سرگیجه‌م حالت وضعیتی داشت. ولی یک تایمی به بعد خیلی سرگیجه‌م شدید شد و از حالت «فقط وضعیتی» در اومد و یه حالتی شده بود که حتی وقتی یک جا نشسته‌م یا وقتی دراز کشیده‌م تو جای خودم هم سرگیجه داشتم و گوشم هم شروع کرد به وز وز کردن. اوایل این وز وز کردن مقطعی بود و در حد بیست ثانیه شاید یه گوشم وز وز می‌کرد و بعدش قطع می‌شد. (شهریورِ گذشته) ولی الان حتی مدتیه که دائمی وز وز گوش دارم. زمان‌هایی که فشار جسمی زیادی بهم میاد، خستگی زیادی برام پیش میاد، تایم طولانی بیرونم یا خوابم خواب خوب و مناسبی نیست و... وز وز گوشم شدیدتر می‌شه و سرگیجه‌م بیشتر می‌شه. حتی اخیرا یک روز خیلی خسته‌کننده داشتم و شبش وقتی خوابیدم مدام به طور دوره‌ای صدای هواپیما حس می‌کردم و حتی چندین بار رفتم پنجره رو باز کردم که ببینم صدا از کجاست ولی به محض این‌که سرم رو از روی بالشت بر می‌داشتم صدا قطع می‌شد. یا بعضاً توی این حالت‌های سرگیجه‌م (که در عین حال وز وز گوشم هم بیشتره خیلی وقت‌ها) حس می‌کنم سرم یه بادکنک پر از آبه که با یک ذره جا به جا شدن سرم، این آب با تلاطم هر چه تمام‌تر می‌خواد به گوشم بکوبه و از درون کلی فشار حس می‌کنم خیلی وقتا. یکی از متخصصین ENT هم من رو ارجاع داد به یه کلینیک شنوایی و تعادل و اون‌جا یه سری تست ازم گرفتن که اسم‌هاشون الان واقعیتش یادم نیست ولی خب یکی اون مانوری بود که سریع سر رو جا به جا می‌کنن و پرش مردمک چشم رو می‌بینن و خودشون تو ریپورتشون نوشته‌ن که چیزی مشاهده نشد و مشکلی وجود نداره ولی من حتی تا مدت‌ها این سرگیجه‌های به خصوص غیر وضعیتی‌م و در شرایط نرمال که برام پیش میومد خودم حس می‌کردم که اون حرکته وجود داره و در عین حال موقع انجام اون مانور انقدر سرگیجه بهم دست داد که نزدیک بود رو دکترش بالا بیارم. یکی دیگه‌شون هم فکر می‌کنم تست مربوط به قدرت تمایز کلمات و بررسی شنوایی بود و یکی دیگه هم تستی بود که می‌خواست میزان وزوز گوشم رو بررسی کنه. البته اون زمان این وز وز به این شکل دائمی در نیومده بود و خیلی چیز کم‌تری بود. خلاصه که با این وضعیت مدتیه که درگیرم و راستش بعد مراجعه به اون مرکز شنوایی و تعادل هم چون حس می‌کردم رنجم نادیده گرفته شده، تا مدت‌ها وضعیت روحی بدی رو تجربه کردم و دلم نخواست دیگه دنبال تشخیص و درمانش برم. ولی الان که این‌جا بستری به وجود اومد، خواستم این رو با شما هم مطرح کنم که ببینم نظری دارید یا خیر. بازم خیلی ممنونم.

ببخشید حالا که سوال‌ها رو جواب می‌دید اشکالی نداره یه سوال دیگه هم بپرسم؟ با این یکی مدت نسبتا زیادیه که درگیرم و معذرت می‌خوام که دو تا سوال می‌پرسم. 😭
من تقریبا دو سال هست که سرگیجه دارم. تقریبا مدت زیادی از اوایلش سرگیجه‌م حالت وضعیتی داشت. ولی یک تایمی به بعد خیلی سرگیجه‌م شدید شد و از حالت «فقط وضعیتی» در اومد و یه حالتی شده بود که حتی وقتی یک جا نشسته‌م یا وقتی دراز کشیده‌م تو جای خودم هم سرگیجه داشتم و گوشم هم شروع کرد به وز وز کردن. اوایل این وز وز کردن مقطعی بود و در حد بیست ثانیه شاید یه گوشم وز وز می‌کرد و بعدش قطع می‌شد. (شهریورِ گذشته) ولی الان حتی مدتیه که دائمی وز وز گوش دارم. زمان‌هایی که فشار جسمی زیادی بهم میاد، خستگی زیادی برام پیش میاد، تایم طولانی بیرونم یا خوابم خواب خوب و مناسبی نیست و... وز وز گوشم شدیدتر می‌شه و سرگیجه‌م بیشتر می‌شه. حتی اخیرا یک روز خیلی خسته‌کننده داشتم و شبش وقتی خوابیدم مدام به طور دوره‌ای صدای هواپیما حس می‌کردم و حتی چندین بار رفتم پنجره رو باز کردم که ببینم صدا از کجاست ولی به محض این‌که سرم رو از روی بالشت بر می‌داشتم صدا قطع می‌شد. یا بعضاً توی این حالت‌های سرگیجه‌م (که در عین حال وز وز گوشم هم بیشتره خیلی وقت‌ها) حس می‌کنم سرم یه بادکنک پر از آبه که با یک ذره جا به جا شدن سرم، این آب با تلاطم هر چه تمام‌تر می‌خواد به گوشم بکوبه و از درون کلی فشار حس می‌کنم خیلی وقتا. یکی از متخصصین ENT هم من رو ارجاع داد به یه کلینیک شنوایی و تعادل و اون‌جا یه سری تست ازم گرفتن که اسم‌هاشون الان واقعیتش یادم نیست ولی خب یکی اون مانوری بود که سریع سر رو جا به جا می‌کنن و پرش مردمک چشم رو می‌بینن و خودشون تو ریپورتشون نوشته‌ن که چیزی مشاهده نشد و مشکلی وجود نداره ولی من حتی تا مدت‌ها این سرگیجه‌های به خصوص غیر وضعیتی‌م و در شرایط نرمال که برام پیش میومد خودم حس می‌کردم که اون حرکته وجود داره و در عین حال موقع انجام اون مانور انقدر سرگیجه بهم دست داد که نزدیک بود رو دکترش بالا بیارم. یکی دیگه‌شون هم فکر می‌کنم تست مربوط به قدرت تمایز کلمات و بررسی شنوایی بود و یکی دیگه هم تستی بود که می‌خواست میزان وزوز گوشم رو بررسی کنه. البته اون زمان این وز وز به این شکل دائمی در نیومده بود و خیلی چیز کم‌تری بود. خلاصه که با این وضعیت مدتیه که درگیرم و راستش بعد مراجعه به اون مرکز شنوایی و تعادل هم چون حس می‌کردم رنجم نادیده گرفته شده، تا مدت‌ها وضعیت روحی بدی رو تجربه کردم و دلم نخواست دیگه دنبال تشخیص و درمانش برم. ولی الان که این‌جا بستری به وجود اومد، خواستم این رو با شما هم مطرح کنم که ببینم نظری دارید یا خیر. بازم خیلی ممنونم.
مشکوک به مینیر ؟!
یه متخصص ENT دیگه برو....سرگیجه در حالت معمولی که هایپوتنشن نیست و تینیتوس معمولا تشخیص مینیر میزارن ...اول مانور انجام میدن بعد انتی هیستامین میدن مثل بتاسرک و بتاهیستین

بتابلاکر ها مثل ایندرال باید به طور مستمر برای پیشگیری استفاده شن در شرایطی که سردرد میگرنی بیشتر از ۴ بار در ماه تکرار شه یا وقتی که بیشتر از ۱۲ ساعت طول میکشه
اصولا هم برای اثر بخشی موثر باید با دوز بالاتری شروع شه یعنی حداقل ۴۰ روزانه
اهاااااا پس که اینطور ....اکثر مسکنی که برای میگرن میدن چیه ؟! NSAID معمولی جواب میده ؟! یا ترکیبی با مخدر واینا اوردر میشه؟! ....دوز بالای ایندرال برادیکاردی نمیده دردسر شه؟! قطعا کنتر اندیکاسیون هم دارید براش در اون صورت چی جایگزین میکنید که پیشگیری کنه؟!

مشکلی که در اکثر موارد سرگیجه هست که اینه که MRI نرماله و چیزی از این بابت دستگیرمون نمیشه..سرگیجه های وضعیتی و منیر معمولا سر نخ زیادی بهمون نمیدن...معمولا تو سن کم سرگیجه ها با مانور متخصص ای ان تی و بتاهیستین بهبود پیدا میکنه...و خیلی به ندرت علل جدی زمینه ای مطرحه...به نظرم از یک نورواتولوژیست نوبت بگیر که مشکلت بصورت جدی حل شه..
مرکز فوق تخصصی گوش و سرگیجه سروش تو تهران خیلی میتونه بهت کمک کنه...کارشون بصورت فوق تخصصی تو این زمینس

ممنونم از شما حدس میزنم‌قارچی‌باشه برای درمانش چه شامپو یا محصولی‌معرفی‌میکنین؟

Back
بالا