تا وقتی التهابش دیده نشه و درد نداشته باشه احتمالا مشکلی نیست. ولی اگه اخیرا سرما خورده بودید یا ابله مرغون و... داشتید بهتره پزشک چک کنهاینکه لنف یه سمت گردن با سمت دیگه قرینه نباشه ورم به حساب میاد؟ اینجور که یکیشونو اصلا نشه حس کرد و اون یکی یه گره گرد و سفت تقریبا بزرگ باشه.
چنتا مورد مهمه...کجای گردنه ( گردن شامل شش ناحیه اس و مهمه که تو کدوم زون گردن قرار گرفته)و اندازش چقدره...از کی به وجود اومده؟اگه درد داشته باشه بیشتر به نفع موارد التهابی و عفونیه ولی اگه سفت و بدون درده نیاز به بررسی دقیق تر داره...بنظرم اول یه سونوگرافی گردن انجام بده تا نوع لنف نود( واکنشی و ری اکتیو یا پاتولوژیک) مشخص بشه،اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت که فالواپ کرد یا ازش زیر گاید سونوگرافی نمونه گرفت...اینکه لنف یه سمت گردن با سمت دیگه قرینه نباشه ورم به حساب میاد؟ اینجور که یکیشونو اصلا نشه حس کرد و اون یکی یه گره گرد و سفت تقریبا بزرگ باشه.
این داستان خواب بیشترش بر میگرده به وضعیت روزی که گذشته و رژیم غذایی و حالتی که ب تخت میرن و....در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...

یه مدت زیادیه که هست. حدود سه ماه و نیم.چنتا مورد مهمه...کجای گردنه ( گردن شامل شش ناحیه اس و مهمه که تو کدوم زون گردن قرار گرفته)و اندازش چقدره...از کی به وجود اومده؟اگه درد داشته باشه بیشتر به نفع موارد التهابی و عفونیه ولی اگه سفت و بدون درده نیاز به بررسی دقیق تر داره...بنظرم اول یه سونوگرافی گردن انجام بده تا نوع لنف نود( واکنشی و ری اکتیو یا پاتولوژیک) مشخص بشه،اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت که فالواپ کرد یا ازش زیر گاید سونوگرافی نمونه گرفت...
بله میشه گفت عواملی همچون نور و سر و صدای زیاد محیط ،دمای زیاد یا کم محیط خواب،خوابیدن در طول روز،خوردن غذاهای دیر هضم،مصرف زیاد کافئین و نیکوتین و الکل، استفاده از وسایل الکترونیکی به هنگام خواب،نیز در به خواب رفتن و کیفیت داشتن خواب راحت موثرن.این داستان خواب بیشترش بر میگرده به وضعیت روزی که گذشته و رژیم غذایی و حالتی که ب تخت میرن و....
بیشتر توی این سن و بای دیفالت افراد عادیبله میشه گفت عواملی همچون نور و سر و صدای زیاد محیط ،دمای زیاد یا کم محیط خواب،خوابیدن در طول روز،خوردن غذاهای دیر هضم،مصرف زیاد کافئین و نیکوتین و الکل، استفاده از وسایل الکترونیکی به هنگام خواب،نیز در به خواب رفتن و کیفیت داشتن خواب راحت موثرن.
از موارد زمینه ای هم که باعث کاهش ساعات خواب میشن و باید بهش توجه کرد اینارو میشه گفت:
۱.پر کاری غده تیرویید
۲.اختلال در سطح سرمی فریتین و کراتینین
۳.دیابت و مقاومت به انسولین و چاقی
۴.فشار خون بالا
۵.اختلال در محور هیپوتالاموس و هیپوفیز و تولید نابجای هیپوکرتین
۶.ریفلاکس اسید معده به مری
۷.آسم و آپنه های حین خواب
۸.اضطراب و استرس بیش از حد
یه بررسی دقیق انجام بشه،علت دقیق مشخص میشه و درمان بر اساس اون چیده میشه و از درمان علامتی اجتناب میشه...
به نظر نمیرسه چیز جدی ای باشه ولی با توجه به غیرقرینه و سفت بودنش،توصیه میکنم اگه حالشو داشتی یکبار سونوگرافی بشی😁...در کل نگران نباش...ولی بیخیال کامل هم نباش...حواست به رشد و تغییراتش باشهیه مدت زیادیه که هست. حدود سه ماه و نیم.
اول همین اندازه بود، بعد یه سرماخوردگی بزرگتر شد، بابتش پزشک آنتیبیوتیک تجویز کرد و گفت بعد چهار روز اگر کامل خوب نشد باید سونوگرافی انجام بشه. منتهی بعد آنتیبیوتیک صرفا برگشت به اندازه قبل سرماخوردگیش و همچنان هست. وقت هم نشد که بخوام پیگیری کنم و زیاد جدیش نگرفتم.
درد هم نداره فقط از همون اولم بهخاطر دردی که فکم داشت متوجهش شدم و یه چند باری تکرار شده.
خیلی ممنونم از راهنماییتون:)
سلامبله میشه گفت عواملی همچون نور و سر و صدای زیاد محیط ،دمای زیاد یا کم محیط خواب،خوابیدن در طول روز،خوردن غذاهای دیر هضم،مصرف زیاد کافئین و نیکوتین و الکل، استفاده از وسایل الکترونیکی به هنگام خواب،نیز در به خواب رفتن و کیفیت داشتن خواب راحت موثرن.
از موارد زمینه ای هم که باعث کاهش ساعات خواب میشن و باید بهش توجه کرد اینارو میشه گفت:
۱.پر کاری غده تیرویید
۲.اختلال در سطح سرمی فریتین و کراتینین
۳.دیابت و مقاومت به انسولین و چاقی
۴.فشار خون بالا
۵.اختلال در محور هیپوتالاموس و هیپوفیز و تولید نابجای هیپوکرتین
۶.ریفلاکس اسید معده به مری
۷.آسم و آپنه های حین خواب
۸.اضطراب و استرس بیش از حد
یه بررسی دقیق انجام بشه،علت دقیق مشخص میشه و درمان بر اساس اون چیده میشه و از درمان علامتی اجتناب میشه...
سلام سلطان..چطوری خوبی؟😁سلام
حالا که انقدر وقت میذاری و جواب میدی توی اسنپ دکتر باشی اونجا ازت بپرسیم) شاید دارویی چیزی هم برامون تحویز کردی
من روزی یک و نیم عدد لیووتیروکسین (۱۰) مصرف میکنم بجز سه روز که یک عدد میخورم. توصیه کلی چه میکنی برام؟ هر چند ماه یکبار برم چک کنم؟
نظرت در مورد داروهای لاغری ای مثل اوزومپیک چیه؟ حالا خود اون نه ولی مشابه ایرانی شنیدم که تولید شده و دارن استفاده میکنن. چه توصیهای داری؟
ممنون بخاطر وقتی که میذاری
سلامسلام سلطان..چطوری خوبی؟😁
وضعیت اینترنت مملکت باعث شد کاملا اتفاقی بعد چند سال برگشتم اینجا..😁.از این جهت خوب شد که بیام و تجدید خاطره بشه...
دوز لووتیروکسین و روش مصرفت خوبه...هر سه ماه یه چک بشی عالیه...حتما Antitpo هم کنار TSHوFT4 چک بکن که یه وقت اتوایمیون نباشه...
ببین ما خودمون میریم یکی از رگهای معده که معروفه به رگ اشتها( شریان چپ معده ای) رو با انژیوگرافی میبندیم در نتیجه هورمون گرلین که مسئول اشتهاس ترشحش کم میشه و مریض بین ۱۵ تا ۲۰ کیلو وزن کم میکنه و پایدار هم هست در ضمن عوارض جراحی بای پس و بوتاکس اندوسکوپی رو هم نداره( تبلیغات هم بکنیم حین پست😂)...با داروها زیاد اوکی نیستم چون اولا موقته اثرشون ثانیا عوارض دارن
پیر شدی دیگه یادت نمونده😂سلام
آقا من واقعا نمیشناسمت 😀 امیدوارم خودتم حالت خوب باشه
اون آنتیتیپیاو که مقدارش خیلی زیاده و یادمه دکتر قبلی گفته بود لازم نیست دیگه چک کنی(فکر کنم یعنی اینکه خود ایمنیه)
آها.. چه خوب. دیگه من همه عملها رو شنیده بودم بجز اینچیزی که گفتی. چطور مشتری بشیم حالا؟
اینجوری بخوای حساب کنی مهمترین علامت سرطان ریه سرفه اس..😁🥴.هرکی سرفه داشت بترسیم که سرطان ریه داره....احتمال اینکه مشکل تو چیز سیستمیک مثل کنسر،بیماریهای خود ایمنی مثل لوپوس یا سیستمیک مثل دیابت باشه خیلی خیلی کمه...خارش پوستی همراه با یه پچ نسبتا بزرگ به اندازه سه چهارتا بند انگشت میتونه نشونه چی باشه؟!...تقریبا شش هفت ماهی میشه که هست اول فکر کردم خشکی ساده پوستیه که با تغییر شامپو بدن حل میشه ولی پیشرفت کرده و خارش هم داره ....دارو خاصی چیزی نمیخواد؟! ...داشتم یک جزوه میخوندم گفته بود همچین نشونه ای میتونه نشونه دیابت یا حتی شروع یک کنسر با اثرات سیستماتیک هم باشه ....😅💔نگران شدم با دیدنش
😁👀ای بابا درستهاینجوری بخوای حساب کنی مهمترین علامت سرطان ریه سرفه اس..😁🥴.هرکی سرفه داشت بترسیم که سرطان ریه داره....احتمال اینکه مشکل تو چیز سیستمیک مثل کنسر،بیماریهای خود ایمنی مثل لوپوس یا سیستمیک مثل دیابت باشه خیلی خیلی کمه...
بنظرم من درماتیت ( آتوپیک،تماسی،دیس هیدروتیک یا نورودرماتیت ) هست...این با معاینه پزشک خیلی راحت قابل تشخیص و درمانه...
؟ تا یه ساعت سردرد دارم . با قهوه و نسکافه کنترلش میکنم. 
سلامببین ما خودمون میریم یکی از رگهای معده که معروفه به رگ اشتها( شریان چپ معده ای) رو با انژیوگرافی میبندیم در نتیجه هورمون گرلین که مسئول اشتهاس ترشحش کم میشه و مریض بین ۱۵ تا ۲۰ کیلو وزن کم میکنه و پایدار هم هست در ضمن عوارض جراحی بای پس و بوتاکس اندوسکوپی رو هم نداره( تبلیغات هم بکنیم حین پست😂)...با داروها زیاد اوکی نیستم چون اولا موقته اثرشون ثانیا عوارض دارن
دکتر تا بحث بازهسلام سلطان..چطوری خوبی؟😁
وضعیت اینترنت مملکت باعث شد کاملا اتفاقی بعد چند سال برگشتم اینجا..😁.از این جهت خوب شد که بیام و تجدید خاطره بشه...
دوز لووتیروکسین و روش مصرفت خوبه...هر سه ماه یه چک بشی عالیه...حتما Antitpo هم کنار TSHوFT4 چک بکن که یه وقت اتوایمیون نباشه...
ببین ما خودمون میریم یکی از رگهای معده که معروفه به رگ اشتها( شریان چپ معده ای) رو با انژیوگرافی میبندیم در نتیجه هورمون گرلین که مسئول اشتهاس ترشحش کم میشه و مریض بین ۱۵ تا ۲۰ کیلو وزن کم میکنه و پایدار هم هست در ضمن عوارض جراحی بای پس و بوتاکس اندوسکوپی رو هم نداره( تبلیغات هم بکنیم حین پست😂)...با داروها زیاد اوکی نیستم چون اولا موقته اثرشون ثانیا عوارض دارن
پماد کلوبتازول و پماد تاکریل بنظرم بهتره😁👀ای بابا درسته
🫠اخه یکمم هایپرپبگمنته شده و این اواخر خارشش بیشتر شده هیدروکورتیزون ۱٪ و بتامتازون رو فعلا میتونم ترکیبی بزنم تا امتحاناتم تموم شد برم حضوری معاینه شم؟!
احتمال قارچ نیست ان ان بزنم؟!😁