• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه درد شکستگی دنده چقدره؟ ممکنه طرف بتونه باهاش راست راست راه بره؟
آره میشه
مثلاً وقتی بخواد خم بشه عطسه بزنه یا لمسه ش کنه دادش در میاد کلا هر حرکتی که باعث بشه بهش فشار بیاد حتی نشستن سخت تر از ایستادنه

حقیقتش شرایط کاملا معمولی
یعنی مثلا امروز سرکلاس نشسته بودم‌رو صندلی یه دفعه از قسمت‌مچ تا زانو گرفت
مکمل منیزیم خیلی خوبه
ولی کلا اون عضلت هم ضعیفه احتمالا

اگر آزمایش خون نداده باشیم و ندونیم آهن خونمون اوکیه یا نه...لازمه هفته ای یه بار رو قرص آهن خورد؟

اگر آزمایش خون نداده باشیم و ندونیم آهن خونمون اوکیه یا نه...لازمه هفته ای یه بار رو قرص آهن خورد؟
اوردوز اهن خیلی خطرناکه و حتی توی ازمایش هم ممکنه مقدار آهن نوسان پیدا کنه و کم خونی پیدا نشه

ولی اگه دوز آهن پایین باشه با مشورت دکتر مشکلی نداره

اگه خانومید اشکالی نداره به هر حال مصرف میشه اما اگه اقا هستین مکمل اهن رو سرخود مصرف نکنید معمولا برای اقایون تجویز نمیکنن مگر اینکه خونریزی فعال داشته باشن مثل زخم معده و اینا ... یادمه استادی می‌گفت اهن خوردن اقایون باعث میشه بیشتر در خطر ابتلا به الزایمر و پارکینسون قرار بگیرن....

سلام برای اینکه موی سر پرپشت و ضخیم باشه چی مناسبه شامپو یا ...؟
موهام بلند هست ولی به مرور تا الان نازک شده و اون کیفیت رو نداره.

سلام برای اینکه موی سر پرپشت و ضخیم باشه چی مناسبه شامپو یا ...؟
موهام بلند هست ولی به مرور تا الان نازک شده و اون کیفیت رو نداره.
سلام.بیس نازکی و ضخیمی موهارو ژنتیک تعیین میکنه و فعلا مطالعات درمانی که مبتنی بر تغییر بیان ژن ها باشه در حد مراحل اولیه اس .. ولی میتونی از مکمل بیوتین ، اسپری رزماری و شامپو الپسین استفاده کنی...تغییر قابل قبولی میکنه

حدودا پنج روز؟ پیش پام یهو گرفت(قسمت زانو) و حتی با صاف کردنش دردش خوب نشد. تا آخر شب بالای زانوی باد کرد و تا دو سه روز حتی نمی‌تونستم درست راه برم یا پام رو زمین بذارم. الان انگار یه گره توی زانوم درد می‌کنه. ممکنه رباط باشه؟ پارگی مثلا؟

سلام.بیس نازکی و ضخیمی موهارو ژنتیک تعیین میکنه و فعلا مطالعات درمانی که مبتنی بر تغییر بیان ژن ها باشه در حد مراحل اولیه اس .. ولی میتونی از مکمل بیوتین ، اسپری رزماری و شامپو الپسین استفاده کنی...تغییر قابل قبولی میکنه
پشمام شما چقدر خفنید

حدودا پنج روز؟ پیش پام یهو گرفت(قسمت زانو) و حتی با صاف کردنش دردش خوب نشد. تا آخر شب بالای زانوی باد کرد و تا دو سه روز حتی نمی‌تونستم درست راه برم یا پام رو زمین بذارم. الان انگار یه گره توی زانوم درد می‌کنه. ممکنه رباط باشه؟ پارگی مثلا؟
شرح حالی که میدی تیپیک هست برای پارگی رباط صلیبی قدامی...یه ام ار آی زانو انجام بده تا میزان و موروفولوژی پارگی معلوم بشه

من از بچگی یه خطی همیشه زیر چشام هست مثل تیرگی زیر چشمه
نمیدونم خیلی ربطی داره یا نه ولی آزمایش خون میدادم کم خونی داشتم و خب قرص و مکمل مصرف میکنم ولی کمتر نشده بلکه بیشترم شده
نمیدونم ربطی به نمره چشم داشته باشه یا نه ولی عینک میزنم
بنظرتون چه کنم؟ داروخونه هم رفتم براشون شرح دادم گفتم کرمی چیزی باعث بهبودش نمیشه گفتن نه هیچ تاثیری نداره
از این روش های خونگی هم استفاده کردم ولی خب فرقی نداشت.

من از بچگی یه خطی همیشه زیر چشام هست مثل تیرگی زیر چشمه
نمیدونم خیلی ربطی داره یا نه ولی آزمایش خون میدادم کم خونی داشتم و خب قرص و مکمل مصرف میکنم ولی کمتر نشده بلکه بیشترم شده
نمیدونم ربطی به نمره چشم داشته باشه یا نه ولی عینک میزنم
بنظرتون چه کنم؟ داروخونه هم رفتم براشون شرح دادم گفتم کرمی چیزی باعث بهبودش نمیشه گفتن نه هیچ تاثیری نداره
از این روش های خونگی هم استفاده کردم ولی خب فرقی نداشت.
کبودی زیر چشم می‌تونه ژنتیکی باشه هم بخاطر آلرژی وقتی مدت طولانی باشه، پوست زیر چشم نازکه و موادی که بخاطر آلرژی توی خون ترشح میشن باعث گشاد شدن مویرگ های اپن ناحیه و خروج گلبول های قرمز و در نتیجه کمبودی بشن
اگه علتش آلرژی باشه و ارثی برای درمانش یسری کارای زیبایی مثل تزریق ژل میگن باعث بهتر شدنش میشه که موقتیه
سرم کافئین دار هم میگن موثره ولی نمیدونم تا چه اندازه
کمبودی زیر چشم در کل علت های مختلفی میتونه داشته باشه با توجه به اون درمانم متفاوته متخصص پوست برین تخصصی برسی کنید.

سر ساعت فیکسی هر روز میخوابم
آلارم رو جوری تنظیم میکنم که ۸ ساعت کامل بخوابم
ولی یهو سر ۵ ساعت از خواب پا میشم و هرچی خودمو تو تخت خواب نگه میدارم به زور، دیگه خوابم نمیبره

تا جایی که یادمه، ۱ ماهه اینطوری شدم
با اینکه سرحال یا خنثی از خواب بیدار میشم، ولی نمیدونم این کم خوابیدن تو بلندمدت قراره بهم آسیب بزنه یا نه.. میترسم..

سر ساعت فیکسی هر روز میخوابم
آلارم رو جوری تنظیم میکنم که ۸ ساعت کامل بخوابم
ولی یهو سر ۵ ساعت از خواب پا میشم و هرچی خودمو تو تخت خواب نگه میدارم به زور، دیگه خوابم نمیبره

تا جایی که یادمه، ۱ ماهه اینطوری شدم
با اینکه سرحال یا خنثی از خواب بیدار میشم، ولی نمیدونم این کم خوابیدن تو بلندمدت قراره بهم آسیب بزنه یا نه.. میترسم..
در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...

اینکه لنف یه سمت گردن با سمت دیگه قرینه نباشه ورم به حساب میاد؟ این‌جور که یکیشونو اصلا نشه حس کرد و اون یکی یه گره گرد و سفت تقریبا بزرگ باشه.

اینکه لنف یه سمت گردن با سمت دیگه قرینه نباشه ورم به حساب میاد؟ این‌جور که یکیشونو اصلا نشه حس کرد و اون یکی یه گره گرد و سفت تقریبا بزرگ باشه.
تا وقتی التهابش دیده نشه و درد نداشته باشه احتمالا مشکلی نیست. ولی اگه اخیرا سرما خورده بودید یا ابله مرغون و... داشتید بهتره پزشک چک کنه

چنتا مورد مهمه...کجای گردنه ( گردن شامل شش ناحیه اس و مهمه که تو کدوم زون گردن قرار گرفته)و اندازش چقدره...از کی به وجود اومده؟اگه درد داشته باشه بیشتر به نفع موارد التهابی و عفونیه ولی اگه سفت و بدون درده نیاز به بررسی دقیق تر داره...بنظرم اول یه سونوگرافی گردن انجام بده تا نوع لنف نود( واکنشی و ری اکتیو یا پاتولوژیک) مشخص بشه،اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت که فالواپ کرد یا ازش زیر گاید سونوگرافی نمونه گرفت‌...

در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...
این داستان خواب بیشترش بر میگرده به وضعیت روزی که گذشته و رژیم غذایی و حالتی که ب تخت میرن و....

چنتا مورد مهمه...کجای گردنه ( گردن شامل شش ناحیه اس و مهمه که تو کدوم زون گردن قرار گرفته)و اندازش چقدره...از کی به وجود اومده؟اگه درد داشته باشه بیشتر به نفع موارد التهابی و عفونیه ولی اگه سفت و بدون درده نیاز به بررسی دقیق تر داره...بنظرم اول یه سونوگرافی گردن انجام بده تا نوع لنف نود( واکنشی و ری اکتیو یا پاتولوژیک) مشخص بشه،اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت که فالواپ کرد یا ازش زیر گاید سونوگرافی نمونه گرفت‌...
یه مدت زیادیه که هست. حدود سه ماه و نیم.
اول همین اندازه بود، بعد یه سرماخوردگی بزرگتر شد، بابتش پزشک آنتی‌بیوتیک تجویز کرد و گفت بعد چهار روز اگر کامل خوب نشد باید سونوگرافی انجام بشه. منتهی بعد آنتی‌بیوتیک صرفا برگشت به اندازه قبل سرماخوردگیش و همچنان هست. وقت هم نشد که بخوام پیگیری کنم و زیاد جدیش نگرفتم.
درد هم نداره فقط از همون اولم به‌خاطر دردی که فکم داشت متوجهش شدم و یه چند باری تکرار شده.
خیلی ممنونم از راهنماییتون:‌)

این داستان خواب بیشترش بر میگرده به وضعیت روزی که گذشته و رژیم غذایی و حالتی که ب تخت میرن و....
بله میشه گفت عواملی همچون نور و سر و صدای زیاد محیط ،دمای زیاد یا کم محیط خواب،خوابیدن در طول روز،خوردن غذاهای دیر هضم،مصرف زیاد کافئین و نیکوتین و الکل، استفاده از وسایل الکترونیکی به هنگام خواب،نیز در به خواب رفتن و کیفیت داشتن خواب راحت موثرن.
از موارد زمینه ای هم که باعث کاهش ساعات خواب میشن و باید بهش توجه کرد اینارو میشه گفت:
۱.پر کاری غده تیرویید
۲.اختلال در سطح سرمی فریتین و کراتینین
۳.دیابت و مقاومت به انسولین و چاقی
۴.فشار خون بالا
۵.اختلال در محور هیپوتالاموس و هیپوفیز و تولید نابجای هیپوکرتین
۶.ریفلاکس اسید معده به مری
۷.آسم و آپنه های حین خواب
۸.اضطراب و استرس بیش از حد

یه بررسی دقیق انجام بشه،علت دقیق مشخص میشه و درمان بر اساس اون چیده میشه و از درمان علامتی اجتناب میشه...

Back
بالا