میخوام نظرم رو بگم به عنوان کاربر فروم

کار و زندگی هم دارم حتی اما هنوز نمیتونم بی تفاوت باشم

اینجا دانشگاهمون، مدرسه مون و... نیست که بگیم آی فلان و تو وظیفه داری به من جواب پس بدی و کاری که من میگم رو بکنی، اما انتخاب مدیر از بین اعضای فروم که تو مسائل مالی هم دخیل نیستن این فرصت رو میده که دیگرانی هم اینجا رو تو چالش های متفوت قرار بدن.
اگر قراره مسئول هیچ تغییری نباشید، هیچ توضیح و نظرسنجیی نذارید و انعطاف نداشته باشید فروم گروه تلگرامی ضعیفیه که همه باهم هم رای هستید و انرژی زیادی صرف نمیشه.
من تو اون تاپیک هم گفتم، واقعا بی احترامی ه، واقعا ناشیانه ست و حتی پشتوانه ی قوانین فروم هم نیست برای جایگزین کردن لغت! شما برای ادیت یه پست میتونین گزارش به کاربر رو بزنید، و هر کاربری ایشالا که درک میکنه باید قوانین رو رعایت کنه، یا تا تغییرش به نحو دیگه ای عمل کنه.
پست من ویرایش نشده، حذف هم نشده اما حقیقتا کار توهین آمیزیه! حالا میتونید ایگنور کنید و با سیاست خودتون پیش برید اما مسئله ای نیست که راحت ازش بگذرید و آب از آب تکون نخوره!
قبلا مدیرها بابت مسائل خوبی به مدیرای رده بالاتر جوابگو بودن و تا حدی به کاربرا، الان چی؟
@shnava
انقدر دوسِت دارم که عراب وجدان گرفتم اینا رو گفتم :-(