- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
الان چرا تاپیک خواستگاری قفل شده ؟ لااقل باید ی پست بدین دلیلشو بگین
))
))
))
رسما داره میگه به شما ربطی نداره در حالی که دارهلایک ویژه مثل لایک یا دیس لایک میمونه!
اون مدیر میتونه به پستی که دوست داره لایک یا لایک ویژه بده!
من معتقدم، اگه لایک ویژه خوشحال میکنه بچهها رو چرا باید دریغ کرد؟
پس اینکه بهجاست یا نا به جاست رو به شخص بسپارید، انشالله شما اگه روزی مدیر شدید تصمیم میگیرید لایک ویژه بدید یا ندید
من برای لایک ویژه دادنم ملاکهای خاصی دارم، اگه تو چارچوبش قرار بگیرید، حتما لایک ویژه میگیرید.
این حرف که واقعا درکش نمیکنم((:~کسی دیگه بگه لایک ویژهترین و منو تگ کنه دیس میدم بهش
نه، اما جدی پیامش رو ویرایش میکنم و اون بخش حذف میکنم.
من دوست ندارم برای کارهایی که میکنم به دیگران توضیح بدم و خب لایک ویژه هم قرار نیست به رای گذاشتهبشه برای دادن یا ندادنش! اما حالا که انتقاد کردید وظیفه خودم رو میدونم براتون توضیح بدم:نمونش همین لایک ویژه که با این استدلال
رسما داره میگه به شما ربطی نداره در حالی که داره
و همینطور لایک ویژه داره تبدیل میشه به یک چیز تقریبا بی ارزش
وقتی که انقدر دارن همه لایک ویژه میگیرن در نتیجه بعد یک مدت ارزششو از دست میده و دیگه کسی باهاش خوشحال نمیشه((:
اون تاپیک در زمان مدیر داخلی من نبود عزیز!یک نمونه ی دیگه تاپیک قد بلند و قد کوتاها بود که من گفتم سایتو خراب نکنین سایتو با این تاپیکا و ایشون گفتن شوخی بوده

من یه پست رو که دو بار گزارش شده بود اسپمه و علاوه بر اون بچهها به خاطرش بهم پیام دادند و شاکی شده بودند سرش پاک کردم، کلی سرش قضاوت شدم، بعد شما میای میگی تاپیک پاک کن؟اصولا مدیر تاپیکی که لازم نیست پاک میکنه
نه اینکه یکی دیگه بزنه و بگه شوخی بوده (:

اینکه بچه ها بگن لایک ویژه ده ترین یا صرفا بخوان یه چیزی در مورد من بگن که لایک ویژه بگیرند از نظر من درست نبود، بنابراین من درخواست کردم دیگه در این مورد چیزی ننویسند!@Nemesys
این حرف که واقعا درکش نمیکنم((:
این کار واقعا سواستفاده از مدیریت نیست سوای اینکه خیلی مسخرست؟((:
@Nemesysبیایید انتقاد از من![]()

لایک ویژه مثل لایک یا دیس لایک میمونه!
اون مدیر میتونه به پستی که دوست داره لایک یا لایک ویژه بده!
من معتقدم، اگه لایک ویژه خوشحال میکنه بچهها رو چرا باید دریغ کرد؟
پس اینکه بهجاست یا نا به جاست رو به شخص بسپارید، انشالله شما اگه روزی مدیر شدید تصمیم میگیرید لایک ویژه بدید یا ندید
من برای لایک ویژه دادنم ملاکهای خاصی دارم، اگه تو چارچوبش قرار بگیرید، حتما لایک ویژه میگیرید.
@G.MM
من دوست ندارم برای کارهایی که میکنم به دیگران توضیح بدم و خب لایک ویژه هم قرار نیست به رای گذاشتهبشه برای دادن یا ندادنش! اما حالا که انتقاد کردید وظیفه خودم رو میدونم براتون توضیح بدم:
من همونطور که گفتم یه سری چهار چوب خاص دارم، مثلا به این پستها حتما لایک ویژه میدم:
۱. تاپیکهای جدیدی که موضوع خوبی دارند یا میتونند پیشرفت کنند.
۲.پست اول تاپیکهایی که شروع کننده قفسه کتاب باشند، به منظور ترویج کتابخوانی.
۳. هر گونه تاپیک یا پستی که به منظور ترویج یه کار خوب یا درست باشه!
۴.پستهایی در بخش انگیزشی قرار بگیرند، مثلا چالشهای تغییرات مثبت به منظور ترغیب کاربران.
۵. پستهایی که خیلی درست باشند از نظرم و یا خیلی موافق باشم باهاشون! بدیهیه که اینجا ممکنه یه سری موافق یا یه سری مخالف باشند!
۶.کسانی که لایک ویژه گرفتن براشون دغدغه است! این افراد رو من رصد میکنم و اگه پستشون واقعا خوب باشه، بهشون لایک ویژه میدم
به عنوان یک مدیر وقتی میبینی یک تاپیک کاملا بدون هدف و خلاف قوانین هست باید پاک بشه@G.MM
من یه پست رو که دو بار گزارش شده بود اسپمه و علاوه بر اون بچهها به خاطرش بهم پیام دادند و شاکی شده بودند سرش پاک کردم، کلی سرش قضاوت شدم، بعد شما میای میگی تاپیک پاک کن؟
میان ترورم میکنن دیگه
من مطابق قوانین کاملا اجازه دارم خیلی از پستها رو بدون تذکر پاک کنم، اما به جاش ترجیح میدم به ادما اخطار بدم تا خودشون تصمیم بگیرند!
@G.MM
اینکه بچه ها بگن لایک ویژه ده ترین یا صرفا بخوان یه چیزی در مورد من بگن که لایک ویژه بگیرند از نظر من درست نبود، بنابراین من درخواست کردم دیگه در این مورد چیزی ننویسند!
و خب دو یه نفر هم شاکی شدند و بهم پیام دادند چرا به خاطر لایک ویژه دارند ازت تعریف میکنند که من باهاشون موافق بودم.
من سواستفادهای نمیبینم تو حرفم، خوشحال میشم بگید کجاش سواستفادس!
چون سواستفاده ینی بگم بیایید در مورد من حرف بزنید تا بهتون لایک ویژه بدم!
___
ضمنا حرف بزن این دوستی که ازش نقل کردید (@Nemesys ) باید طبق قوانین حرف بزن باید حذف شه، حتا مدیر از من پرسید میخوای حذف کنیم؟ اما من ترجیح دادم خود فرد تصمیم بگیره!
پستی که من دادم خلاف قوانین حرف بزن نبوده.شما راجع به وضعیت مدیریتی حرف بزن میدی و بعد انتظار داری توی اون تاپیک جوابت داده نشه! خب این غلطه که تو یه جایی بحثی رو شروع کنی و بعد بگی بیا جای دیگه حرفشو بزنین! بچه هایی که اونجا پیام تو رو دیدن لزوما نمیان پیام ماها رو اینجا دنبال کنند :- ؟
اگه این کار ما اشتباهه که من قبول کردم و ویرایش کردم پستمو علی رغم میلم و به نظرم کارم درست بود که تو ح.ب جوابتون داده بشه،شما هم از اول باید توی همین تاپیک یا تاپی مرتبط باهاش پست رو میزاشتین... پس خُرده گرفتن به ما اونقدرا هم درست نیست. منم اونقد برام اهمیت نداره و حوصله بحث راجع به همچی موضوعی رو ندارم.
دارم به وظیفم عمل میکنم، اگه کسی انتقاد رو جای درست کنه من پاسخ میدم، ابایی هم ندارم!اتفاقا وقتی یک نفر مدیره و میبینه چندین نفر ازش ناراضین “وظیفشه” توضیح بده(:
لطفا پستهایی که اینطوری لایک ویژه دادم بیارید چون بدیهیه این اشتباه از من بوده.شما وقتی خیلی با یک نفر موافقی لایک ویژه میدی؟
من درک نمیکنم این جمله رو
یعنی مثلا من الان بنویسم «بچه ها هوا چقدر خوبه» چون باهام موافق لایک ویژه میدی بهم؟
چون خیلی از پستا تا همین حد بدیهی و ساده بودن و لایک ویژه گرفتن
قبلا از کاربرا با نشان تقدیر و تشکر میشد، متاسفانه ما تو سایت جایی رو نداریم که بشه این حرف رو زد، و کجا بهتر از حرف بزن که بچه ها ببینن و بیشتر باهامون همکاری کنند!و اینگه شاید بهتر باشه گاهی تذکر رو از خودمون شروع کنیم (:
نمونش ح.ب امروز شما که اصلا ربطی نداشت به ح.ب
طبق قوانین حرف بزن بهتره اول پست خودتون پاک بشه . نه؟
این نظر شماست که منظورشون انتقاده یا نظر همه؟ چون به من گفتن منظورشون اینکه لایک ویژه بده!قطعا اینجا برات سوتفاهم شده فک کنم
وقتی که مینویسن لایک ویژه ده ترین قطعا منظورشون این نیست بیا لایک بده((:
صرفا یک صفت و واقعیته و بیشتر انتقاده تا تعریف ؛)
سواستفاده هم یعنی میای چیزی که خلاف میلیته پاک میکنی اونم وقتی یک نفر حق داره نظرشو بگه
آقا مگه قراره به پستی که مثلا بیشترین لایک رو گرفته چیزی بدنمنم خیلی با لایک ویژه مخالفم.
شما فرض کنید توی انتخابات شرکت میکنید و رای شما یک رای محسوب میشه و رای یه فرد مهم ممملکتی (مثل رئیس جمهور) ۱۰۰ تا رای حساب میشه.
نتیجش چی میشه؟
ملک کو؟
مطمئن نیستم چرا رفت اما یه بحثایی که سر تاپیکای تفکیک جنسیتی پیش اومد که بعد اونگذاشت رفت...
بعضی چیزا رو اضافه کردن اصلن حُسن نیست بلکه موجب دلخوری هم میشه...
نه دیگه اینطوری نیست، مثل این میمونه که یه معلم برای تشویق بچه ها بهشون کارت امتیاز بده!منم خیلی با لایک ویژه مخالفم.
شما فرض کنید توی انتخابات شرکت میکنید و رای شما یک رای محسوب میشه و رای یه فرد مهم ممملکتی (مثل رئیس جمهور) ۱۰۰ تا رای حساب میشه.
نتیجش چی میشه؟
حرف بزنت رو منتقل کردن به اینجا، اونم من منتقل نکردم سپردم به سایر مدیرا.واقعا چرا باید ح.ب. های من پاک بشه؟
شورشو درآوردی دیگه با این استبداد مزخرف
من ح.ب. دادم تا نظرم گم نشه توی این تاپیک که صدسال کسی بهش سر نمیزنه
دارم آروم آروم احترام رو بیخیال میشم حواست باشه
حرف بزن بعدیمو میگم که لینک داده بودم به همین پستحرف بزنت رو منتقل کردن به اینجا، اونم من منتقل نکردم سپردم به سایر مدیرا.
منم پاکش نکردم و نذاشتم پاک کنن چون میدونستم میای اینطوری میگی :)
چون بدتر میخوای کش دارش کنی.
لطفا رعایت کنید.
در ضمن تهدید کردن یا بد صحبت کردن کاری رو پیش نمیبره!
بعله درسته یه "معلم" که نسبت به دانش آموزا در جایگاه بالاتری قرار داره...نه دیگه اینطوری نیست، مثل این میمونه که یه معلم برای تشویق بچه ها بهشون کارت امتیاز بده!
من خودم رو میدونم که با چنین دیدگاهی دارم لایک ویژه رو استفاده میکنم.
من به دید برتری به این قضیه نگاه نمیکنم بیشتر به نظرم یه جور تشویق و ترغیب برای بقیه اعضاست.بعله درسته یه "معلم" که نسبت به دانش آموزا در جایگاه بالاتری قرار داره...
چرا تو یه کلاس یه همکلاسی،به همکلاسی دیگش کارت صد آفرین نمیده؟
با این استدلال شما مدیرید و نسبت به سایر اعضا "برتری" دارید پس (:
با فرض برتر بودن مدیرا نسبت به سایر اعضا من بازهم با لایک ویژه مخالفم.