• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای منم اهمیت نداره عذرخواهی کنی یا نه. چیزی که برام مهمه اینه که برات روشن شده باشه کاری که کردی درست نبوده و نه اینکه با چیزی مثل اینکه پست تو توهین آمیز بوده توجیهش کنی.

نفهمیدم. منظورت اینه که حق نداشتم بیام تو تاپیک «انتقاد از مدیران داخلی» و ازت انتقاد کنم؟
باشه دشمنی نکردی. ولی دلیل نمیشه از کارت دفاع کنی که. پست آرش نه تنها باید مثل پست من پاک میشد بلکه اولویت بیشتری برای پاک شدن داشت. هنوزم میخوای اینو توجیه کنی؟!
یک ثانیه بری پروفایل آرش رو ببینی متوجه میشی من نیستم که داخل حرف بزن به کسی پریدم. پست اول رو هم من ندادم.
راستی همین چند وقت پیش یه پست درمورد حادثه ناو ارتش گذاشتم و یه نفر اومد بعدش و بهم عنوان خایه مال و ماله کش رو داد. اون موقع توهین و پریدن به هم تو حرف بزن آزاد بود؟ (باشه نمیخوام بگم دشمن هستی، میخوام بگم کارت رو توجیه نکن این شکلی که پست من پاک شد و پست آرش پاک نشد و حتی به پست من اولویت بیشتری برای پاک شدن دادی کار خیلی زشتی بود.)

والا من داخل این تاپیک پست ندادم تا حقم رو از آرش بگیرم. مشکل آرش رو با خاکپور صحبت کردم اونم گفت اشکال نداره و کوتاه بیا منم قبول کردم.
پستی که من اینجا دادم درمورد عملکرد خودت هست. جواب همون هم اولش دادی و گفتی مثلا پست من گزارش شده بود و بخاطر گزارش زود تر دیدی یا فکر کردی باید پاک بشه اینا رو میتونستم قبول کنم. ولی وقتی بعدش میای و میخوای توجیه کنی و میگی تو توهین کردی که بگی پستم بیشتر مستحق پاک شدن بوده و به همین دلیل پاک کردی رو اصلا نمیشه قبول کرد.

این موضوع چیز بزرگی نبود؟ خب شاید بخوای بدونی معمولا در این موارد چند برخورد وجود داره:
1. یکی از برخورد ها اینه که مدیر ها میزنن پست هر دو نفر رو بدون توجه به اینکه کی مقصره پاک میکنند. در این موارد که برای منم پیش اومده شاید بعضی وقتا فکر کنم حقم هم نبوده پستم پاک بشه ولی کوتا میام و میگم اشکالی نداره مدیر فکر کرده اینجوری نظم سایت حفظ میشه به همین خاطر هم حتی اگه پستم مستحق پاک شدن نبوده میتونم بگذرم.
2. بعضی وقتا هم مدیر ها کلا پست ها رو پاک نمیکنند که در این موارد هم بحث خاصی نیست.
3. مورد سوم که عجیبه و بعضی وقت ها هم پیش میاد اینه که بعضی وقت مدیر ها نه تنها میزنن فقط پست یکی از طرفین بحث رو پاک میکنند بلکه پست کسی که مقصر هم هست پاک نمیشه. اینو چطوری میشه توجیه کرد؟ گزارش شده بود اون یکی نشده بود؟ باشه قبول اشکال نداره. ولی دیگه چی؟!

ضمنا الان که میگی اتفاق مهمی نیفتاده و میخوای اینکه اومدم اینجا و انتقاد میکنم رو غیر عادی جلوه بدی بهت پیشنهاد میکنم بری کمی صفحه های قبلی رو بخونی و ببینی بقیه اعضا اگه موارد مشابه و حتی کوچیک تر براشون پیش میومد چطوری با مدیرا برخورد میکردن. حتی کمی پیامشون ادیت و سانسور هم بشه اینجا رو و حتی حرف بزن رو روی سرشون میذارن.
:)) :)) :))
ببین من واقعا نمیفهممت
کاملا واضحه ازین مدل بحث کردن لذت میبری ک متاسفانه من آدم خوبی واسه این کار نیستم
تو دوساعت گذشته همه سعیمو کردم ک دوستانه مشکل رو حل کنیم ولی خب نمیدونم چی میخوای کمکی هم از دستم بر نمیاد
من فک نمیکنم بهت عذرخواهی بدهکار باشم
ازین بیشتر حرف زدنم رو هم توهین ب خودم میدونم
سایت دوتا مدیر کل و یه داخلی دیگه هم داره
اگه اشتباهی کرده باشم منتظر میمونم ازونا بشنوم

:)) :)) :))
ببین من واقعا نمیفهممت
کاملا واضحه ازین مدل بحث کردن لذت میبری ک متاسفانه من آدم خوبی واسه این کار نیستم
تو دوساعت گذشته همه سعیمو کردم ک دوستانه مشکل رو حل کنیم ولی خب نمیدونم چی میخوای کمکی هم از دستم بر نمیاد
من فک نمیکنم بهت عذرخواهی بدهکار باشم
ازین بیشتر حرف زدنم رو هم توهین ب خودم میدونم
سایت دوتا مدیر کل و یه داخلی دیگه هم داره
اگه اشتباهی کرده باشم منتظر میمونم ازونا بشنوم
:)):)):))
ببین نه تنها کلا نمیفهمی بلکه معلومه پیامم رو هم یه بار نخوندی و از این کار لذت میبری.

کافیه دیگه
من بابت مشکلات بوجود اومده عذرخواهی میکنم
در هر جایی وقتی ب یک نفر مسئولیتی محول میشه، طبیعیه ک تا مدتی بخاطر تجربه‌ی کم مشکلاتی بوجود بیاد، ولی مدیران داخلی دارن تمام تلاششون رو میکنن ک زودتر همه‌چیز رو بفهمن و بتونن مدیریت مطلوبی داشته باشن
قصور از بنده بوده در این مورد، بازهم عذر میخوام
سعی میکنیم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد

کافیه دیگه
من بابت مشکلات بوجود اومده عذرخواهی میکنم
در هر جایی وقتی ب یک نفر مسئولیتی محول میشه، طبیعیه ک تا مدتی بخاطر تجربه‌ی کم مشکلاتی بوجود بیاد، ولی مدیران داخلی دارن تمام تلاششون رو میکنن ک زودتر همه‌چیز رو بفهمن و بتونن مدیریت مطلوبی داشته باشن
قصور از بنده بوده در این مورد، بازهم عذر میخوام
سعی میکنیم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد
)‌: مقصر منم، من غلط کنم که شما رو مقصر بدونم

آخرین ویرایش:
پستم تو حرف بزن پاک شده.
یکی از کاربرا نوشته بود "اوضاع عوض میشه؟"
منم آهنگ داره اوضاع عوض میشه رستاک رو نوشتم، زیرشم نوشتم یاد این آهنگ رستاک افتادم.
حالا اخطار دادن :
"کپی‌پیست در حرف بزن ممنوعه... یه متن که نویسندش خودتون باشید هم کنارش بنویسید تا حذف نشه. با تشکر! :|

این که "یاد این آهنگ رستاک افتادم" متن خودم بودم‌ پس‌ پستم باید برگردونده شه.
اگه خواستین حذفش کنین هم اول برش گردونین بعد به خاطر نقل قول غیر مستقیم‌ پاکش کنین.
خلاصه هر کی‌ پاک کرده بیاد پ.خ بده بهش یاد بدم چه پستی خلاف قوانینه چه پستی نیست

پستم تو حرف بزن پاک شده.
یکی از کاربرا نوشته بود "اوضاع عوض میشه؟"
منم آهنگ داره اوضاع عوض میشه رستاک رو نوشتم، زیرشم نوشتم یاد این آهنگ رستاک افتادم.
حالا اخطار دادن :
"کپی‌پیست در حرف بزن ممنوعه... یه متن که نویسندش خودتون باشید هم کنارش بنویسید تا حذف نشه. با تشکر! :|

این که "یاد این آهنگ رستاک افتادم" متن خودم بودم‌ پس‌ پستم باید برگردونده شه.
اگه خواستین حذفش کنین هم اول برش گردونین بعد به خاطر نقل قول غیر مستقیم‌ پاکش کنین.
خلاصه هر کی‌ پاک کرده بیاد پ.خ بده بهش یاد بدم چه پستی خلاف قوانینه چه پستی نیست
راستی بچه ها من این پست رو توی حرف بزن گذاشته بودم چون اونجا بیشتر دیده‌ میشه.
به صلاح دید مدیر تو تاپیک مربوطش اومده که دستشون درد نکنه.
قوانین ح.ب اجازه نمیده تو این تاپیک جواب کسی رو بدم ،ولی واقعا می‌خوام این پست دیده بشه
یه داستانی هست ک یه مدته خیلی رو اعصابمه
توی هر ۳ حالت یسریای از دستمون ناراحت میشن و ناراحتشونو هرجور دوست داشتن نشون دادن(از ناشناس و شناس فش دادن و تیکه انداختن تو هرجا ک حال کردن بگیر تا اعتراض کردن تو ح.ب)
یسری از ناراحتیا بخاطر اینه ک ما اشتباه کردیم (طبیعی نیست؟) یسریاش هم تقصیر ما نیست واقعا ،واسه اینکه اشتباهمون رو بپذیریم باید بتونیم حرف بزنیم ... جاش هم ح.ب نیست، تاپیکیه ک واس همین بوجود اومده
مثل همین مدیر گلمون که واسه دیده شدن حرفشون اونو تو ح.ب زدن. :*

به صلاح دید مدیر تو تاپیک مربوطش اومده که دستشون درد نکنه.

ب نکته قشنگی اشاره کردی :)
تا قبل از این ب سختی میتونستم تشخیص بدم میخوای راجب علت حذف پستت صحبت کنی یا میخوای شو بازی کنی
فک کن مثلاً من پست تورو پاک میکنم
بعد تو فضایی ک من حق نقل قول ندارم میای میگی «نگا اینا زدن پست منو بیخود پاک کردن ،بیان پ.خ من تا قانون یادشون بدم»
هرچقدر هم بیشتر دیده بیشتر کیف میکنی حتما
از نظر «من» مسخره اس ، ولی نظر من مهم نیس اینجا
ب هرحال پستت جاش همینجاس و ازین ب بعد این تیپ پست هارو منتقل میکنم تو این تاپیک
ما هم باید بتونیم راجب کاری ک کردیم صحبت کنیم، مگه نه؟
اینکه هرکسی چ انگیزه ای داره از پستاش تا جایی ک خلاف قانون نباشه ب من یا کس دیگه ای مربوط نیس
ممکنه یکی بخواد ب ینفر دیگه فش بده ، ح.ب رو انتخاب کنه تا بیشتر دیده بشه
اینکه ح.ب رو انتخاب کرده دلیل حذف پستش نیست ، پستش بخاطر توهین پاک میشه
راجب پست خودم:
از اول همین هفته ۴ نفر تو ح.ب راجب پاک شدن پستشون اعتراض کردن جدا از کسایی ک تو چت یا پ.خ پیام دادن پارت اول حرفم با همه بود و تلاش برای رعایت قانون و باید دیده بشه
اکسس ندارم ک alert درست کنم و پ.خ بهترین جای ممکن بود
پارت دوم حرفام با شما بود
کسی ک مدعی قانون رو نمی‌دونیم ،خلاف قانون عمل میکنه ،تو جایی ک دیده بشه
من این حقو ب خودم دادم ک این تذکر رو تو همون فضا بدم و کار درستی هم نبود
انی‌وی، آره پارت دوم حرفم خلاف قانونه و ویرایش میشه:)

تا قبل از این ب سختی میتونستم تشخیص بدم میخوای راجب علت حذف پستت صحبت کنی یا میخوای شو بازی کنی
فک کن مثلاً من پست تورو پاک میکنم
بعد تو فضایی ک من حق نقل قول ندارم میای میگی «نگا اینا زدن پست منو بیخود پاک کردن ،بیان پ.خ من تا قانون یادشون بدم»
هرچقدر هم بیشتر دیده بیشتر کیف میکنی حتما
از نظر «من» مسخره اس ، ولی نظر من مهم نیس.
فک کردی کی هستی که به خودت اجازه میدی این طوری حرفی بزنی؟
یعنی چی شو بازی کنی؟
هر چقدم بیشتر دیده شه بیشتر کیف میکنم؟
من واسه دیده شدن به این چیزا احتیاج ندارم آقای‌ محترم، لطفا درست صحبت کنید.
وقتی شناختی از طرف مقابلتون ندارین چقد قشنگه هر چی به ذهنتون میرسه رو بیان نکنین.

فک کردی کی هستی که به خودت اجازه میدی این طوری حرفی بزنی؟
یعنی چی شو بازی کنی؟
هر چقدم بیشتر دیده شه بیشتر کیف میکنم؟
من واسه دیده شدن به این چیزا احتیاج ندارم آقای‌ محترم، لطفا درست صحبت کنید.
وقتی شناختی از طرف مقابلتون ندارین چقد قشنگه هر چی به ذهنتون میرسه رو بیان نکنین.
پستتون ان دیلیت شد و به دلیل نقل قول غیر مستقیم دوباره دیلیت شد!
در مورد بیان نکردن هرچی که به ذهن میرسه فک کنم قشنگ نبود که به مدیرا بگین بیاین قانون یادتون بدم
ضمنا من معذرت خواهی هم کردم
فک کنم نیاز به بحث بیشتر در مورد این موضوع نباشه

پستتون ان دیلیت شد و به دلیل نقل قول غیر مستقیم دوباره دیلیت شد!
ایول /m\
در مورد بیان نکردن هرچی که به ذهن میرسه فک کنم قشنگ نبود که به مدیرا بگین بیاین قانون یادتون بدم
ضمنا من معذرت خواهی هم کردم
فک کنم نیاز به بحث بیشتر در مورد این موضوع نباشه
این قسمتش رو هم با شما نبودم.
بذارین خودشون جواب بدن. ;)

• لایک
امتیازات: MaH:D
آقا من حرفی که میزنم گاهی اوقات پاک میشه ، گاهی اوقات مربوط همون موضوعه تقریبا بعد بخاطر سختگیری زیاد پاکش میکنید ، خب حق دارید اما چرا تو صفحات قبلی پاک نمیکنید ؟ حتی یبار دیدم یه مدیر داشت اسپم میداد با دوستاش خیلی طولانی لطفا برای همرو پاک کنید، اسپم حذف کردن حق شماست وظیفتونه ولی خیلیا پاک نمیشه اسپمشون واقعا ادمو عصبی میکنه

آقا من حرفی که میزنم گاهی اوقات پاک میشه ، گاهی اوقات مربوط همون موضوعه تقریبا بعد بخاطر سختگیری زیاد پاکش میکنید ، خب حق دارید اما چرا تو صفحات قبلی پاک نمیکنید ؟ حتی یبار دیدم یه مدیر داشت اسپم میداد با دوستاش خیلی طولانی لطفا برای همرو پاک کنید، اسپم حذف کردن حق شماست وظیفتونه ولی خیلیا پاک نمیشه اسپمشون واقعا ادمو عصبی میکنه
هر پستی رو که فک میکنید اسپمه گزارش بزنید تا حل شه

اینهمه ادم پستای متوالی میزارن
از مدیران انجمن میتونن حرفای رکیک بزنن اما اگه ما پست متوالی بذاریم نمیشه ؟
چی میشه اگه متوالی باشه ؟اینجا یه مکانه واسه تبادل نظر بعد اون وقت باید اینهمه محدود شه ؟

Back
بالا