anneshirly_ba
boshra
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- برازجان-گناوه
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
المپ زیست نمره منفی داره؟؟؟؟
المپ زیست نمره منفی داره؟؟؟؟
آره دارهبه نقل از B@R@N KHAN000M :المپ زیست نمره منفی داره؟؟؟؟
شما برین اول فصل45 گایتونو ی نیگا بهش بندازین فرایند احتمالی جافظرو گفته(تسهیل)به نقل از fateme12 :آره داره
دوستان من هیچی بلد نیستم همش پریده از ذهنم چه کار کنم؟
دهه سوم اسفند...به نقل از baran_cc :بچه ها میگم خبر دارین کسانی که از مرحله ی اول قبول شدن کی معلوم میشه؟
به نقل از King daiMon :دهه سوم اسفند...
کسی جواب منو نمیده؟به نقل از alimoola :بچه ها بنظرتون اگه من تا سال آینده کتاب های گایتون و لنینجر و رست و ژنتیک ساسان امینی و آلبرتس و استرایر و سولومون رو بخونم میتونم طلا بگیرم؟
نه بابا. ١٠٠%سوادت بیشترهبه نقل از خوشحال :برا مرحله دو باید چه جیزایی رو بخونم؟از لنینجر و گایتون چی بخونم؟امروز کارسوق داشتیم فهمیدیم من اندازه اولامونم سواد ندارم
به نقل از alimoola :بچه ها بنظرتون اگه من تا سال آینده کتاب های گایتون و لنینجر و رست و ژنتیک ساسان امینی و آلبرتس و استرایر و سولومون رو بخونم میتونم طلا بگیرم؟
من اگر بودم از گايتون قلبو گردش خون رو حتما و بعد كليه و تنفسو ميخوندمبه نقل از خوشحال :برا مرحله دو باید چه جیزایی رو بخونم؟از لنینجر و گایتون چی بخونم؟امروز کارسوق داشتیم فهمیدیم من اندازه اولامونم سواد ندارم
به راهنمایی ها توصیه میشه بهجای فکر کردن راجعبه به چهطور وارد دانشگاه شویم؟ برن دنبال علایقشون و در هر چه سریعتر شبیه شدن المپیاد به کنکور نکوشند.به نقل از Mahdi.rm :سلام برای راهنمایی ها چه کتابی توصیه میشه؟؟
( بعد از زیست 1 . 2 . .3 پیش و شیمی )
خدا بده شانس .به نقل از خوشحال :من در کمال ناباوری مرحله1قبول شدم.فقط کتاب ریست دوم و زیست گیاهی الهه علویو خوندم.شب المپیادم نصفه پیشو خوندم.درصدم36.5شد.حالا به نظرتون برا مرحله2از کجا شروع کنم.خواهشا زود جواب بدین ((
![]()
:-ss
به نقل از خوشحال :من در کمال ناباوری مرحله1قبول شدم.فقط کتاب ریست دوم و زیست گیاهی الهه علویو خوندم.شب المپیادم نصفه پیشو خوندم.درصدم36.5شد.حالا به نظرتون برا مرحله2از کجا شروع کنم.خواهشا زود جواب بدین ((
![]()
:-ss
یادتون باشه در المپیاد چطور خوندن خیلی مهم تر از چیا رو خوندنهبه نقل از alimoola :کسی جواب منو نمیده؟