المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    53
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

المپ زیست نمره منفی داره؟؟؟؟

به نقل از B@R@N KHAN000M :
المپ زیست نمره منفی داره؟؟؟؟
آره داره
دوستان من هیچی بلد نیستم همش پریده از ذهنم چه کار کنم؟

به نقل از fateme12 :
آره داره
دوستان من هیچی بلد نیستم همش پریده از ذهنم چه کار کنم؟
شما برین اول فصل45 گایتونو ی نیگا بهش بندازین فرایند احتمالی جافظرو گفته(تسهیل)
بدش برین فصل57 اگه اشتباه نکنم رو بخونین کلا حافظرو میفهمین...بدش میتونین ی برنامه توپ بریزین تا هیچی یادتون نره...این نهایت کمکی بود ک میتونستم بهتون بکنم...

جالبه 6ماهه ک من نیستم کلا اینجاروshnkگرفته نه؟؟؟ی زمان نظر میومد خودم جوابشونو میدادم...یادش بخیر چقد بیکار بودم

بچه ها میگم خبر دارین کسانی که از مرحله ی اول قبول شدن کی معلوم میشه؟

به نقل از baran_cc :
بچه ها میگم خبر دارین کسانی که از مرحله ی اول قبول شدن کی معلوم میشه؟
دهه سوم اسفند...

بچه ها بنظرتون اگه من تا سال آینده کتاب های گایتون و لنینجر و رست و ژنتیک ساسان امینی و آلبرتس و استرایر و سولومون رو بخونم میتونم طلا بگیرم؟

کارسوق زیست چه جوریاست؟ما فردا داریم.آمادگی قبلی لازم داره داره؟

سخت نیست تقریبا همون کنفرانسه ولی باید تعاملی تر باشه
آمادگی نیاز داره

به نقل از alimoola :
بچه ها بنظرتون اگه من تا سال آینده کتاب های گایتون و لنینجر و رست و ژنتیک ساسان امینی و آلبرتس و استرایر و سولومون رو بخونم میتونم طلا بگیرم؟
کسی جواب منو نمیده؟

برا مرحله دو باید چه جیزایی رو بخونم؟از لنینجر و گایتون چی بخونم؟امروز کارسوق داشتیم فهمیدیم من اندازه اولامونم سواد ندارم

به نقل از خوشحال :
برا مرحله دو باید چه جیزایی رو بخونم؟از لنینجر و گایتون چی بخونم؟امروز کارسوق داشتیم فهمیدیم من اندازه اولامونم سواد ندارم
نه بابا. ١٠٠%سوادت بیشتره

به نقل از alimoola :
:))
بنظرمن مهمتر از منابع،اينه كه يكي به آدم ياد بده المپيادي بخونه
من به شخصه الان كه سومم،اگر برميگشتم عقب اول از همه كمپل اصل رو ميخوندم هر ٦ جلدش بعلاوه اكولوژيش
همراهش ساسان هم ميخوندم
همين كمپل با وجودي كه همه ميگن آسونه و يك كتاب بيولوژي عمومي بيشتر نيست،ولي لامصب خيلي مطلب داره و خيلي قشنگه
من خودم از مهر ساله اول اشتب كردم كتابي مثله كمپلو ول كردم و از همون اول افتادم رو گايتونو لنينجر(البته زمان ما كمپل اصل ترجمه نشده بود)
فكر ميكنم همينا يه عالمه ميشه
بهتره بشيني رو سوالاي مرحله اول و دوم يكم فكر كني و يكم نگاهشون كني كه شيوه ي درست خوندن و چيزهاي با اهميت دستت بياد ;)
به نقل از خوشحال :
من اگر بودم از گايتون قلبو گردش خون رو حتما و بعد كليه و تنفسو ميخوندم
از لنينجرم پروتيين و آنزيم رو ميخوندم بعدشم سوالاي استراير رو براي آنزيم حل ميكردم
حتما حتما سوالاي مرحله دو قبل رو حل ميكردم
اگر وقت بود حتما ساسان هم ميخوندم دوباره
باز اگر وقت بود اكولوژي رفتار وهابزاده ه ميخوندم
البته اينا در صورتي كه كمپل رو بلد ميبودم

سلام برای راهنمایی ها چه کتابی توصیه میشه؟؟

( بعد از زیست 1 . 2 . .3 پیش و شیمی )

به نقل از Mahdi.rm :
سلام برای راهنمایی ها چه کتابی توصیه میشه؟؟

( بعد از زیست 1 . 2 . .3 پیش و شیمی )
به راهنمایی ها توصیه میشه به‌جای فکر کردن راجع‌به به چه‌طور وارد دانشگاه شویم؟ برن دنبال علایقشون و در هر چه سریع‌تر شبیه‌ شدن المپیاد به کنکور نکوشند.
ضمنا اینایی که توی پرانتز نوشتی رو معمولا اول دبیرستان می‌خونن اگر راهنمایی بخونی به طرز کاذبی جلویی.

من در کمال ناباوری مرحله1قبول شدم.فقط کتاب ریست دوم و زیست گیاهی الهه علویو خوندم.شب المپیادم نصفه پیشو خوندم.درصدم36.5شد.حالا به نظرتون برا مرحله2از کجا شروع کنم.خواهشا زود جواب بدین (:| (:| :-? :-ss

به نقل از خوشحال :
من در کمال ناباوری مرحله1قبول شدم.فقط کتاب ریست دوم و زیست گیاهی الهه علویو خوندم.شب المپیادم نصفه پیشو خوندم.درصدم36.5شد.حالا به نظرتون برا مرحله2از کجا شروع کنم.خواهشا زود جواب بدین (:| (:| :-? :-ss
خدا بده شانس .
امسالو بیخیال شو مرحله دو ;D. بشین فیزیولوژی گایتون بخون با ژنتیک استانسفیلد فعلا

به نقل از خوشحال :

به نظرم نصیحت "علی سینا" از همه عاقلانه تره ولی اگه می خوای واقعا برا مرحله دو بخونی پیشنهاد من اینه:
حل کردن مرحله های دوگذشته از واجباته.
کمپل حتما خوانده بشه(قسمت تکامل و سیستماتیکش به خصوص)
برای اکولوزی کتاب الفبای آقای پایداری رو حتما بخون.
ار لنینجر متابولیسم(گلیکولیز و کربز رو کامل یاد بگیر و در حد مقدماتی هم بتا اکسیداسیون و متابولیسم اسید آمینه)، آنزیم و اگه وقت شد پروتئین و قند و نوکلئوتید
از گایتون تنفس، گردش خون قلب و کلیه
کتاب ژنتیک آقای ساسان امینی حتما
رست فصل 3 و 4 و 5 و 6

كل فصلاي كليه وكردش خون وتنفس وكوارش رو بايد بخونيم؟

به نقل از alimoola :
کسی جواب منو نمیده؟
یادتون باشه در المپیاد چطور خوندن خیلی مهم تر از چیا رو خوندنه
در ضمن سال قبل شما تمام اینا هم خونده بودید اما یه بیولوژی عمومی نخونده بودید قیول نمیشدید

Back
بالا