- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان شاکر اردکان
- شهر
- میبد
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- فرهنگیان
و اصلا کتاب هیچی
۷۴ صفحه قبل من جواب گفتند خیلی کامل تر و بهتر

من خودمونیش رو میتونم بذارم. ولی تاییدیه دار نه. بعد آخه من اصلا مرجعی که پرسشنامه رو باید تایید کنه به رسمیت نمیشناسم. تاییدیه اش به چه کار من میاد؟ صرفا گفتی دلای اینا پاکتره از تصورات شیطانیم گفتم یه بررسی کنیم خودمونی دور همی.من خودم پرسشنامه یکی از کاربرای اینجا رو میخواستم بزارم تو گروه ها و بعد از اداره بهم گفتن غیر قانونیه چون باید تاییدیه تحقیق داشته باشه.
من نمیتونم پخش کنم
ولی اگه خودتون میتونید پخش کنید آره.
پرسشنامه هم مقیاس درستی داشته باشه مثلا لیکرت
و سوالات هم باهم تنظیم کنیم.
عمو، من با ۷۴ صفحه قبل کاری ندارم و قطعا قبول ندارم ادعای خودت رو نقد کردم اینکه آخرش حواله بدی به جواب بقیه یعنی متن خودت بهتنهایی از پس دفاع از ادعات برنمیادو اصلا کتاب هیچی

واااای عاللی بود خط اخرشمن اصلا ازت سوال نکردم که دنبال جواب باشم
این چیزایی که میگی رو به بچه ها باید ثابت کنی نه من
ولی درست و با دلیل نه یسری حرف بی اساس که نه خودت میفهمی نه بقیه.
هوش مصنوعی هم با توجه به ایده ای که از حرفات داره جواب میده یعنی هوش مصنوعی تو با توجه به شخصیت تو جواب میده
من الان ازش همین سوالی که میگی رو اگه بپرسم جوابی رو میگه که من خوشم بیاد (کاش قبل از مقاله نوشتن دربارش اینارو یاد میگرفتی)

نه ببینید همینجوری نمیشهمن خودمونیش رو میتونم بذارم. ولی تاییدیه داره نه. بعد آخه من اصلا مرجعی که پرسشنامه رون باید تایید کنه به رسمیت نمیشناسم. تاییدیه اش به چه کار من میاد؟ صرفا گفتی دلای اینا پاکتره از تصورات شیطانیم گفتم یه بررسی کنیم خودمونی دور همی.
نه خب رد کن یکی از برهان ها رو (فطرت، هدایت و نظم، وجوب و امکان، فقر و غنا) دفعه سومیه که میگم.عمو، من با ۷۴ صفحه قبل کاری ندارم و قطعا قبول ندارم ادعای خودت رو نقد کردم اینکه آخرش حواله بدی به جواب بقیه یعنی متن خودت بهتنهایی از پس دفاع از ادعات برنمیاد

بابا سخت میگیریا. این سوسول بازیا واسه آمریکاست. اینچا ۵۴۰۰۰ نفر رو کشتن بدون هیچ سردردی.نه ببینید همینجوری نمیشه.
میدونم دنبال جواب نیستید!من اصلا ازت سوال نکردم که دنبال جواب باشم
این چیزایی که میگی رو به بچه ها باید ثابت کنی نه من
ولی درست و با دلیل نه یسری حرف بی اساس که نه خودت میفهمی نه بقیه.
هوش مصنوعی هم با توجه به ایده ای که از حرفات داره جواب میده یعنی هوش مصنوعی تو با توجه به شخصیت تو جواب میده
من الان ازش همین سوالی که میگی رو اگه بپرسم جوابی رو میگه که من خوشم بیاد (کاش قبل از مقاله نوشتن دربارش اینارو یاد میگرفتی)
اره واسه کارم سختگیرم میخوام اصولی و دقیق باشه و زحمتی که میکشم نتیجه بده.بابا سخت میگیریا. این سوسول بازیا واسه آمریکاست. اینچا ۵۴۰۰۰ نفر رو کشتن بدون هیچ سردردی.
نظم ز اینکه دنیا منظمه خودبهخود نتیجه خدا هست یا ن نظم بهتنهایی مشاهده عه نه اثباتنه خب رد کن یکی از برهان ها رو (فطرت، هدایت و نظم، وجوب و امکان، فقر و غنا) دفعه سومیه که میگم.
حواله نمیدم میگم اونا بدون مثال گفتن و کامل و جامع.
من مثال زدم تا درکش راحت باشه وگرنه خدا بزرگتر از آنچه که وصف شود.
نه ببین فرهنگیان میخونه دیگه مصاحبه و اینا💀💀بابا سخت میگیریا. این سوسول بازیا واسه آمریکاست. اینچا ۵۴۰۰۰ نفر رو کشتن بدون هیچ سردردی.
خوبه.نظم ز اینکه دنیا منظمه خودبهخود نتیجه خدا هست یا ن نظم بهتنهایی مشاهده عه نه اثبات
فطرتم اینکه خیلیا یه حس مشترک دارن دلیل نمیشه اون حس حتما واقعیت بیرونی داشته باشه
امکان کل برهان روی این بنا شده که تسلسل محال خب اول همینو ثابت کن بعد ازش نتیجه بگیر دیگهه
فقر اول باید ثابت کنی ما هر لحظه برای اصل وجودمون محتاجیم نمیشه همونو از اول فرض بگیری و آخر دوباره همون رو نتیجه بگیری
ربطی نداره، من واسه آمادگی برای پایان نامه ارشد، دوره مقاله نویسی رفتم و خدا رو شکر ۱۷ تا مقاله کنفرانسی و ۴ تا مقاله ژورنالی نوشتم، ویراستار دو همایش بودمنه ببین فرهنگیان میخونه دیگه مصاحبه و اینا💀💀

میدونم دنبال جواب نیستید!
هوش مصنوعی هم یکی رو تازه شروع به گفتگو بزن سوال بپرس
من مقالات رو با هدش مصنوعی نمینویسم مگر واسه ویرایش. چون اعتباری بهش نیست.

برهانخوبه.
۱. در برهان نظم، باتوجه به نظمی که در موجودات و پدیده ها وجود داره، نتیجه میگیریم که یه عامل بیرونی باعث این نظم شده.
چرا؟
چون این نظم نمیتونست توسط خود این اشیا پدید بیاد، شما نظم درون جسم خودتون رو در نظر بگیرید، آیا خودتون این نظم و هماهنگی بین اجزا رو ایجاد کردید؟!
۲. تمام انسانها در مواقع اضطرار، حس ناتوانی و بیچارگی و توسل به یک منبع برتر را در خود احساس میکنند حتی کودکانی که هنوز با هیچ مکتبی آشنا نیستند...
۳. نه مبنای برهان وجوب و امکان، اینه که اگه موجودی در وجود خود مستقل نباشد و محدود باشد، یعنی خودش تعیین نکرده که کی به وجود بیاید، کجا به وجود بیاید، تا کی باشد و کی برود...
در بقاء خود محتاج به نیروی برتری است و نمیتواند بقا خود را برای همیشه حفظ کند، ممکن الوجود است.
و واجب الوجود، موجودی است که وجودش از خودش است و برای موجود بودن به هیچ چیزی نیاز ندارد و وابسته نیست، این موجود برتر، وجود را به بقیه مخلوقات بخشیده است.
بنابراین ما در هر لحظه برای بودن به یه موجود برتری نیازمندیم (فقر) و آن موجود باید موجودی باشد که برای بودن از همه بی نیاز است.
از اینکه نظم میبینیم، فقط نتیجه میگیریم هنوز توضیحش رو نمیدونیم؛ اینکه حتماً یک طراح آگاه و همان خدای مورد نظر تو باشهخودش احتیاج به استدلال جدا داره. نتیجهای که گرفتی از مقدمهات بیشتر
ینکه آدمها در سختی به یک نیروی برتر رو میارن فقط یه واقعیت روانشناختی ههاز اینکه انسان یه احساسی داره، نمیشه نتیجه گرفت متعلق اون احساس حتماً در خارج وجود دار
«اینجا دقیقا همون چیزی رو که باید ثابت کنی از اول فرض گرفتیاز کجا معلوم هر موجود محدودی در هر لحظه برای اصل وجودش به علت نیاز داره؟ تا این مقدمه اثبات نشه نتیجهگیریت الزام اور نیستشا
همین!
اولا هر پدیده ای به علتی نیاز دارد (علت و معلول)برهان
فطرا
فقر
از اینکه یه چیز یه بار به وجود اومده نمیشه نتیجه گرفت هر لحظه هم یکی داره نگهش میدار این دقیقا همون چیزیه که باید ثابت کنی نه اینکه از اول فرضش بگیریاولا هر پدیده ای به علتی نیاز دارد (علت و معلول)
پدیده یعنی چیزی که قبلا نبوده و الان به وجود اومده
همین میشه محدودیت:محدودیت زمانی و مکانی
و هر موجود محدودی در هر لحظه برای وجود داشتن به نیروی برتری نیاز داره چرا؟
چون آن نیرو تعیین کرده که در موقعیت ب باشد و در موقعیت الف نباشد
در زمان ب باشد و در زمان الف نباشد
و نمیتواند دوام و بقا خود را برای همیشه حفظ کند.