• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    762
میدونم بحث ژن خودخواه و تکامل رو
اون ژن رو کی ساخته؟ اتم هاشو اجزاشو؟
خودش یهو پدید اومد؟ بی هیچ دلیلی آره؟ منطقی نیست!
پس نخوندیش. چون اگر خوندی بودی کل بک گراند کتاب اثبات عدم وجود خداست!!!

پس نخوندیش. چون اگر خوندی بودی کل بک گراند کتاب اثبات عدم وجود خداست!!!
شماهم دلایل رد منو نخوندین و دلایل اثبات رو
چه نیازیه کلشو بخونم وقتی مفهوم کلیشو میدونم.

بچه ها ببخشید ولی وقتی دو طرف تون فقط دارین به قصد اصلاح اون یکی حرف می زنین بحث تون الکیه
نه اون خانوم ۲۰ و خورده ای ساله با حرفای شما نظرش عوض میشه نه شما با حرفای ایشون نظرتون عوض میشه

میدونم بحث ژن خودخواه و تکامل رو
اون ژن رو کی ساخته؟ اتم هاشو اجزاشو؟
خودش یهو پدید اومد؟ بی هیچ دلیلی آره؟ منطقی نیست!
اینکه دنیا بدون علت به وجود اومده باشه خیلی قابل هضم تر از اینه که یه نفر بدون علت وجود داشته و از بازی کردن با ت*ماش خسته شده و یه دنیا ساخته که موجودات زنده بذاره توش و شکنجشون بده که امتحانشون کنه با اینکه خودش نتیجه امتحان رو قبل ساختن دنیا می‌دونسته (به ادعای خودش)

چه نیازیه کلشو بخونم وقتی مفهوم کلیشو میدونم.
=)) =)) =)) =)) =)) =))
"چه نیازیه فکر کنم وقتی آخوند می‌تونه برام فکر کنه"

بچه ها ببخشید ولی وقتی دو طرف تون فقط دارین به قصد اصلاح اون یکی حرف می زنین بحث تون الکیه
نه اون خانوم ۲۰ و خورده ای ساله با حرفای شما نظرش عوض میشه نه شما با حرفای ایشون نظرتون عوض میشه
مشکل اینه اون اومده نظر ما رو عوض کنه اخه.

مشکل اینه اون اومده نظر ما رو عوض کنه اخه.
نه واقعا شما و دوستانتون سوال پرسیدین
اول کار فقط یه آیه در جواب اون ۷ پرسش فرستادم.
بعد من ۱۰ تا دیگه تاپیک خوب هم بالا آوردم عجیبه کسی به اونا توجه نکرد مثل آثار هنری یا گل و گیاه خونگی و ...

آخرین ویرایش:
نه واقعا شما و دوستانتون سوال پرسیدین
اول کار فقط یه آیه در جواب اون ۷ پرسش فرستادم.
بعد من ۱۰ تا دیگه تاپیک خوب هم دیگه بالا آوردم عجیبه کسی به اونا توجه نکرد مثل آثار هنری یا گل و گیاه خونگی و ...
آره میدونم ولی خب این تاپیک برای ماها حساسیتش بیشتره. چون حکومت یکاری کرده دین بجای اینکه مثه تموم کشورای دنیا یه موضوع فرعی باشه تبدیل بشه به موضوع اصلی. وگرنه ما هم مثه غربیا الان داشتیم بین پیکاسو و ونگوک با هم دیبیت میکردیم که کدوم بهتره.

Back
بالا