- نام مرکز سمپاد
- helli 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- زنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پس تو میگیاین خودابرازی یکی از غرایر مهم انسانیه کاملا برام قابل درکه
راستش آره اینجا اسکرول کردن بهتر از تلگرام و اینستاست اینم برام قابل درکه
اما اون حالت دهکده مانندش همیشه حسی رو میده که انگار اصولا همه ازش به یه شهری مهاحرت کنن در نهایت
یکی دیگه از دلایل مرسیدن این سوال برام ایجاد این صدا بود که خب اگر انقدر منطقی اینجایید چرا انقدر غیر منطقی رفتار میشه
در واثع منتظرم آدمایی که رفتار خارج از قوانین سایت دارن بیان صحبت کنن تا شابد متوجه بشیم که ناهمخوانی داره چیزی در بستر سایت با نیاز مخاطبش
۱.چون کوچیکه، افراد نهایتا ازش به جای بزرگتر میرن.
۲.چرا افراد، بی منطق قوانین سایت رو میشکنن.
درباره ی اولی گفتم. اتفاقا برای من ده بودن سایت جالبه. شاید افراد زیادی اینجوری نباشن اما برای من خوندن سیر زندگی مثلا زهرا(ونوسی) که تا حالا هم ندیدمش، جالبه. اینجا حکم دیلی چند آدمی رو داره که برام جالبن. برا همین رو ح.ب خیلی مانور دادم. من تو تلگرام اصلا حوصله م نمیکشید چنل دیلی آدم ها رو بخونم. سریع اسکرول میکردم. اینجا نه. حرف بزن کاملا جذبم میکنه(اثر نوستالژی و اینکه زمانی که خودم شروع به نوشتن درباره ی زندگیم کردم ح.ب بود و دیلی تلگرام نه قطعا بی تاثیر نیست)
پس مورد اول اینکه برای من اتفاقا ده، احساس صمیمیت بیشتری میاره و این باعث میشه حس کنجکاوی من به آدما برانگیخته بشه. کاملا برعکس کلانشهر که توش یه آدم بی حوصله م که فقط میدوم سرکارم برم.
مورد دوم رو بات همدلم. راستش من درباره ی چت مت قبلا توضیح دادم(میدونم یک نمونه ست اما نمونه ی مهمیه) ما واقعا عادت کردیم به راحت بودن و برای خود من تغییر ادبیاتم یا هربار قبل از نوشتنم فکر کردن کار واقعی سختی بود و هست. حدس میزنم برای عمده ی افرادی که قوانین سمپادیا رو رعایت نمیکنن موضوع همین باشه. افراد(عموما سن بالاتر) تو جامعه ی آماریشون عادت میکنن به راحتی. میان اینجا. خوبی هاشو میخوان(مشابه مورد اول که توضیح دادم) ولی راحت نیستن. پس قانون شکسته میشه. تلگرام، اینستا، توییتر و بسترهای دیگه قوانینشون خیلی کمتر از قوانین فروم ها(مثل این فروم) هست.
قطعا این تناقض در بلندمدت خودشو نشون میده. کما اینکه من مدتی هست حس میکنم تو سایت دیگه راحت نیستم. نهایتا هم منجر به کاهش فعالیت میشه.
اما خواستم بت بگم اون بحث صمیمیت، برای خود من حداقل اینجا رو بارها و بارها از توییتر و اینستا و .. جلو میندازه.

)