• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا مردان میتوانند باردار شوند؟ آیا صلاح است باردار شوند/شیردهی انجام دهند؟ نظرسنجی + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا مردان میتوانند/درست است که باردار شوند؟

• مرد هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 14 14.0%
  • مرد هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 20 20.0%
  • زن هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 46 46.0%
  • زن هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 12 12.0%
  • غیره (ذکر در پاسخ)

رای‌ها: 8 8.0%

• رای‌دهندگان
    100
الان باید وسیله اضافه بخریم که
نمیصرفد:<

در این صورت، به نظر شما در کل بارداری طبیعی با وجود پرورشگاه و کودکان یتیم جایز نیست؟ یا تنها بارداری زنان را مجاز میدانید و از دید شما، اگر زنی به علل طبیعی یا حادثه نتواند باردار شود، ولی همسر وی بتواند، وی باید از بچه دار شدن محروم شود، و باردار شدن تنها یک موهبت است که نصیب زنان سالم میشود؟
خب از نظر من با وجود کودکان یتیم افراد باید از اونها حمایت کنن (البته این فقط یه عقیده شخصیه)
و دوم اینکه نباید در کار خدا دخالت کرد
البته موارد استثنا هم وجود دارن

این افرادی که داری در موردشون صحبت میکنی، زیر ۴۰ سال چند درصد جامعه هستن؟
اطلاعات دقیقی ندارم؛ به دلیل قطعی اینترنت امکان بررسی دقیق هم نیست. اما چت ژپتو میگه:

Q: which percentage of the female population is unable to reproduce?

A:
Estimates vary depending on age, definition of infertility, and the population being studied, but here are the clearest, evidence‑based numbers:

• In general reproductive‑age populations, about 10–15% of women are unable to reproduce due to infertility.
  • If we look strictly at biological infertility (failure to conceive after 12 months of unprotected intercourse), the global estimate is ~12–13%.
  • If we include women who eventually conceive but only with medical assistance, the broader category of “impaired fecundity” rises to 15–20% in some countries.
  • With increasing age, especially after 35, the percentage unable to naturally reproduce rises sharply. Among women age 40–44, up to 30–40% may be unable to conceive naturally.

من که نگفتم، اینا گفتن همه امکانات جانبی رو روی طرف نصب می‌کنن.
اصلا نمیشه وصل کرد
استخوان‌های لگن مرد راه را تنگ می‌کنن و نوزاد گیر می‌کنه

برای همین سزارین انجام می‌دهند چون دیگر لازم نیست نوزاد از لگن عبور کنه

چرا یک مرد بخواد بارداری رو تجربه کنه وقتی حتی خیلی از زن ها هم بخاطر عوارضش نمیخوان
در آینده شاید نه خیلی دور تکنولوژی بارداری داخل دستگاه میاد اینکه خیلی هیجان انگیز تره

علم این قضیه رو باید به سمتی ببره که نیازی به بارداری زنان هم نباشه و بشه از طریق دستگاه‌های خارجی اینکار رو کرد. بارداری آسیب زیادی به بدن زن می‌زنه و اگر همچین کاری رو بخوان برای مرد انجام بدن قطعا بیشتر هم به بدن مرد آسیب‌ می‌زنه. برای آزمایش فکری جالبه بحث سرش ولی جدی‌تر از اون کار بیهوده‌ایه که بخوای فعالیتی رو که برای یه جنس خطرناکه رو برای به جنس دیگه هم اجرا کنی صرفا که اون جنس هم درد و سختیش رو تجربه کنه. میتونم این فلسفه‌ش رو به سربازی تشبیه کنم که منطقیش اینه که سربازی اجباری کلا حذف شه اما بعضی پسرا میان میگن نه دخترا هم باید بیان مثل ما بدبختی بکشن.

در این صورت، به نظر شما در کل بارداری طبیعی با وجود پرورشگاه و کودکان یتیم جایز نیست؟ یا تنها بارداری زنان را مجاز میدانید و از دید شما، اگر زنی به علل طبیعی یا حادثه نتواند باردار شود، ولی همسر وی بتواند، وی باید از بچه دار شدن محروم شود، و باردار شدن تنها یک موهبت است که نصیب زنان سالم میشود؟
خب من نمی دونم ریپلای قبلیم ارسال شده یا نه بخاطر همین دوباره می گم

خب با وجود یتیم خونه و پرورشگاه افراد می تونن کودکانی رو به سرپرستی
بگیرن

برای سوال دوم هم باید بگم که نباید در کار خدا دست برد
البته موارد استثنایی هم وجود داره
مثل اینکه فرد می میره

اصلا نمیشه وصل کرد
استخوان‌های لگن مرد راه را تنگ می‌کنن و نوزاد گیر می‌کنه

برای همین سزارین انجام می‌دهند چون دیگر لازم نیست نوزاد از لگن عبور کنه
یک رحم خارجی، لازم نیست در فضای بین لگن نصب بشه؛ میتونه روی شکم نصب بشه و بعد با بریدن پوسته مثل سزارین، بچه رو به دنیا آورد.

یک رحم خارجی، لازم نیست در فضای بین لگن نصب بشه؛ میتونه روی شکم نصب بشه و بعد با بریدن پوسته مثل سزارین، بچه رو به دنیا آورد.
خون‌رسانی جفت، رد پیوند، و ایمنی بارداری اینا چی میشن؟

مرد هستم. بارها گفته ام با بارداری همسرم هم مخالفم چه برسه به اینکه خودم هم بخوام باردار بشم. باردار که نشیم لازم نیست شیر هم بدیم.

چرا یک مرد بخواد بارداری رو تجربه کنه وقتی حتی خیلی از زن ها هم بخاطر عوارضش نمیخوان
در آینده شاید نه خیلی دور تکنولوژی بارداری داخل دستگاه میاد اینکه خیلی هیجان انگیز تره
علم این قضیه رو باید به سمتی ببره که نیازی به بارداری زنان هم نباشه و بشه از طریق دستگاه‌های خارجی اینکار رو کرد. بارداری آسیب زیادی به بدن زن می‌زنه و اگر همچین کاری رو بخوان برای مرد انجام بدن قطعا بیشتر هم به بدن مرد آسیب‌ می‌زنه. برای آزمایش فکری جالبه بحث سرش ولی جدی‌تر از اون کار بیهوده‌ایه که بخوای فعالیتی رو که برای یه جنس خطرناکه رو برای به جنس دیگه هم اجرا کنی صرفا که اون جنس هم درد و سختیش رو تجربه کنه.

بارداری نه فقط یک امکان طبیعی تولید نوزاد، که یک پروسه تغییر روانی، فیزیکی برای مادر، پدر و فرزند است. به طور مثال، بافت چربی اغلب مردان هنگام بارداری همسرانشان، افزایش میابد تا قابلیت جنس مذکر برای تحمل شب بیداری و رسیدگی به فرزند را افزایش دهد. برای زنان، بیشتر فرسودگی فیزیکی نشان دهنده رخ دادن بارداری و خروج زن از جامعه زنان بارور است. هر زن تا جایی که از نظر فیزیکی توان داشته باشد بارور میشود و بعد از آن، به نگهداری از فرزندان میپردازد. اما باروری برای وی شیردهی را میسر میسازد؛ ریسک سرطان ها را کاهش میدهد، تغییرات روانی مادر را برای "مادر شدن" آماده میسازد. نوزاد نیز از نظر روانی، تاثیر بسیاری از دوران جنینی خود میگیرد، به گونه ای که گفته میشود در رحم مادر، نوزاد "میشنود"، "میبیند" و "تجربه میکند".
در حقیقت، در مورد تاثیرات جانبی و غیرمستقیم بارداری دستگاهی، هنوز بحث زیادی نشده است، ولی انتقادات زیادی میتوان به آن وارد کرد، همانطور که ممکن است به بارداری خارج بدن، اما متصل به بدن، انتقاداتی وارد کرد.

خون‌رسانی جفت، رد پیوند، و ایمنی بارداری اینا چی میشن؟
همین الان در حال حاضر، در موارد بسیاری از موقعیت های پزشکی، اعضای داخلی بدن به سیستم های مکانیکی خارجی اتصال پیدا میکنند. مواردی که ذکر کردید، چالش هایی قابل حل و نیازمند رد شدن هستند، نه مواردی بنیادی که به کل بتوانند یک روش را غیرممکن یا بدون صرفه کنند، مگر این که در طی زمان مشخص شود مثلا جلوگیری از رد پیوند غیرممکن است، یا آنتی بادی های مادر/پدر را نمیتوان از روشی دیگر (شیر) به نوزاد رساند.

• لایک
امتیازات: Rrf
به دردسر ممکن کردنش میارزه بنظرتون؟

مرد هستم. بارها گفته ام با بارداری همسرم هم مخالفم چه برسه به اینکه خودم هم بخوام باردار بشم. باردار که نشیم لازم نیست شیر هم بدیم.
چرا با بارداری مخالفی؟ اول بزار بپرسم؛ با بارداری مخالفی یا با فرزندآوری ژنتیکی؟

به دردسر ممکن کردنش میارزه بنظرتون؟
همین الان که این متن ها رو مینویسیم، مسیرهای مختلفی برای این روش (و روش های دیگر) در حال توسعه دادن و تست شدن هستند.

چقدر تو این تاپیک آدمیزاد داره ادا درمیاره
گندمت رو بکار دیگه این بولشیت پست مدرنیسم چیه

Back
بالا